Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Levski 1914 написа:Надявам се след тази новина всички да спят по-спокойно и да спрат със "слуховете" около Левски!
b0b000 написа:Levski 1914 написа:Надявам се след тази новина всички да спят по-спокойно и да спрат със "слуховете" около Левски!
При мисълта, че баткOFF ще остане в клуба, аз не мога да спя спокойно ! А ти можеш ли ?!
Levski 1914 написа:b0b000 написа:Levski 1914 написа:Надявам се след тази новина всички да спят по-спокойно и да спрат със "слуховете" около Левски!
При мисълта, че баткOFF ще остане в клуба, аз не мога да спя спокойно ! А ти можеш ли ?!
Пред алтернативата да дойде някой като Христолов, Гигов, Митал и други знайни и незнайни президенти, да, спя спокойно!
b0b000 написа:Levski 1914 написа:b0b000 написа:При мисълта, че баткOFF ще остане в клуба, аз не мога да спя спокойно ! А ти можеш ли ?!
Пред алтернативата да дойде някой като Христолов, Гигов, Митал и други знайни и незнайни президенти, да, спя спокойно!
Tи май не разбираш, че баткOFF е същия като тях ?! Писна ми да търсим свободно агенти, защото не можем да отделим 200 000 евро за някой играч, писна ми да няма читави треньори в ДЮШ и от там да не излиза нищо. Пък и слуховете са за ВТБ, а не за някакви си наши родни "звезди" ...
bigbonusprize написа:Абе да не се сравняваме с отбора от Панчарево! Тях ги продаваха в комплект с Кремиковци! Ако си мислиш, че Митал е искал да ги купи, си в дълбока заблуда!
Батков е лош вариант за собственик, заради собствената му глупости и несъстоятелност... Някой по-богат да ни купи, ще ни дойде добре...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта