Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот TodorT » 14 дек 2011 23:09

Силве, как няма да е от полза ?! +3 т. за нас и -3 за ЦСКА .... и ако няма файда от това ?! :roll: Друг е въпросът, че няма как да отнемат победата на червените от тоя мач ;)

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 15 дек 2011 07:47

Батков: Какво става с феърплея?

Какво става с феърплея? Собственикът на Левски Тодор Батков повдигна този въпрос след последните събития в лагера на ЦСКА. "Това вече е върхът - допинг", допълни собственикът на "сините". Адвокат Батков разкри също, че на "Герена" няма да има бомби, напук на слуховете, които постоянно витаят около клуба.

Акционерите се събират за годишното събрание, на което ще бъде направен отчет за 2010 година. "Не чакайте промени в управата. В "Левски" всичко е спокойно. Работим и гледаме напред. Надявам се, че скоро ще има новини около селекцията", допълни Тодор Батков. Засега обаче "сините" все още не са постигнали договорка с някой от играчите, които влязоха в полезрението на Георги Иванов и Николай Костов по време на обиколката им във Франция и Португалия. Нещата все още са на етап предварителни разговори. Гонзо и Костов ще пропуснат събранието в четвъртък. От името на Георги Иванов ще говори изпълнителният директор Константин Баждеков.

"Ще отчитаме резултати за 2010 година, нищо че сме в края на 2011-а. Така е по закон. За съжаление отчитаме минимална загуба, въпреки участието си в груповата фаза на евротурнирите, коментира Баждеков. - Нека другите отбори да си гледат проблемите, а да не се занимават с нас. Доста слушам за дела, но засега краен резултат - няма", обяви той по повод твърденията на адвокатите на ЦСКА, че търсят 150 000 евро от "сините" за Фелипе да Коща.

"Стандарт"

Надявам се след тази новина всички да спят по-спокойно и да спрат със "слуховете" около Левски!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
b0b000
Контакти:

Мнениеот b0b000 » 15 дек 2011 11:13

Levski 1914 написа:Надявам се след тази новина всички да спят по-спокойно и да спрат със "слуховете" около Левски!

При мисълта, че баткOFF ще остане в клуба, аз не мога да спя спокойно ! А ти можеш ли ?!
"Когато излизам на терена, обичам да поглеждам към пълните трибуни. Като ти ревне тази публика, как да не се хвърлиш!" Георги Аспарухов

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 15 дек 2011 11:24

b0b000 написа:
Levski 1914 написа:Надявам се след тази новина всички да спят по-спокойно и да спрат със "слуховете" около Левски!

При мисълта, че баткOFF ще остане в клуба, аз не мога да спя спокойно ! А ти можеш ли ?!

Пред алтернативата да дойде някой като Христолов, Гигов, Митал и други знайни и незнайни президенти, да, спя спокойно!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
b0b000
Контакти:

Мнениеот b0b000 » 15 дек 2011 11:29

Levski 1914 написа:
b0b000 написа:

Пред алтернативата да дойде някой като Христолов, Гигов, Митал и други знайни и незнайни президенти, да, спя спокойно!

Tи май не разбираш, че баткOFF е същия като тях ?! Писна ми да търсим свободно агенти, защото не можем да отделим 200 000 евро за някой играч, писна ми да няма читави треньори в ДЮШ и от там да не излиза нищо. Пък и слуховете са за ВТБ, а не за някакви си наши родни "звезди" ...
"Когато излизам на терена, обичам да поглеждам към пълните трибуни. Като ти ревне тази публика, как да не се хвърлиш!" Георги Аспарухов

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 15 дек 2011 11:34

b0b000 написа:
Levski 1914 написа:
b0b000 написа:При мисълта, че баткOFF ще остане в клуба, аз не мога да спя спокойно ! А ти можеш ли ?!

Tи май не разбираш, че баткOFF е същия като тях ?! Писна ми да търсим свободно агенти, защото не можем да отделим 200 000 евро за някой играч, писна ми да няма читави треньори в ДЮШ и от там да не излиза нищо. Пък и слуховете са за ВТБ, а не за някакви си наши родни "звезди" ...

Виж, не съм адвокат на Батков и нямам намерение да го защитавам. Има си своите грешки, кусури и е ясно, че той не е най-добрият вариант за президент на Левски! НО...когато дойде Митал преди няколко години на армията всички медии гръмнаха, че е милиардер, колко щял да налива в Цска и т.н. и т.н. Всички знаем след това какво последва! И не, не мисля, че Батков е същия като Гигов, Митал и Христолов! Никога не сме висяли с лицензи, заплати, данъци, нали? Видял ли си футболист на Левски да тренира с извадени джобове?

Изображение

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 15 дек 2011 11:43

Виждал съм футболисти на Левски да обикалят Азия преди дерби с ЦСКА!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 дек 2011 11:47

Абе да не се сравняваме с отбора от Панчарево! Тях ги продаваха в комплект с Кремиковци! Ако си мислиш, че Митал е искал да ги купи, си в дълбока заблуда!
Батков е лош вариант за собственик, заради собствената му глупости и несъстоятелност... Някой по-богат да ни купи, ще ни дойде добре...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 дек 2011 11:50

bigbonusprize написа:Абе да не се сравняваме с отбора от Панчарево! Тях ги продаваха в комплект с Кремиковци! Ако си мислиш, че Митал е искал да ги купи, си в дълбока заблуда!
Батков е лош вариант за собственик, заради собствената му глупости и несъстоятелност... Някой по-богат да ни купи, ще ни дойде добре...

Да не завъртаме "латерната" за по-богатия,дето...го няма!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 дек 2011 11:51

И аз не мисля, че Батков е Христолов/Лупи/Банев/..., но не е много по-различен. И не, няма да повярвам, че той е благодател и, че не е крал от "Левски". Той, според мен е отклонявал и пари от Чорни, ако въобще евреинът въобще ги е мислил да ги дава на клуба.
С назначението на Иванов/Боримиров/Сираков за "втори човек" в клуба, той показва ясно идеята си за "Левски". Слагайки безгласни букви като Наско и Георги, кой го знае какви ги върши. Аз обвинявам Наско за натиск към съдиите и крайно съмнителните скъпи трансфери и въобще за политиката, която водеше (честа смяна на треньори и то такива, които направиха страхотни неща, абсолютна незаинтересованост към развитие на школата и др.), но може би истината е, че не Сираков е виновен лично, а е бил просто бушон - какъвто днес е и Иванов. А това, че Наско си е пощипвал малко - то...айде сега - от тоя дембел...муха го ухапала...
Батко е поредният бей от родният футбол. А това, че не е най-малоумният... то дали си много малоумен или малко... няма значение.

Върни се в “Левски”