rsk написа: Левски е там, където са феновете блаблабла.
Ми къде е, на Марс ли е?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rsk написа: Левски е там, където са феновете блаблабла.
olimpi написа:За това не знам, ама единият (този дето казва че е дърт) е закърмен с гатанасовско "мляко" направо от чучура.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
rsk написа:delqnski47 написа:Абе радвайте се че НАП са ви оставили засега :)
Е какво би станало в противен случай? Ще припознаем клуб без дългове и ще го прекръстим Левски. Имаме ноухау. Левски е там, където са феновете блаблабла.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:olimpi написа:За това не знам, ама единият (този дето казва че е дърт) е закърмен с гатанасовско "мляко" направо от чучура.
Преди време си мислех, че нарочно го прави, за да дразни с цел да привлича внимание. Като ония отвратителни и глупави деца в училище, де са се примирили, че нищо не става от тях и само дразнят другите, понеже това е единственият начин да се почувстват значими и да покажат на света, че ги има.
Ама случаят, оказва се, не бил такъв. Припощината и георгиатанасовщината наистина не прощават...
peliforewer написа:TristaNNN написа:olimpi написа:За това не знам, ама единият (този дето казва че е дърт) е закърмен с гатанасовско "мляко" направо от чучура.
Преди време си мислех, че нарочно го прави, за да дразни с цел да привлича внимание. Като ония отвратителни и глупави деца в училище, де са се примирили, че нищо не става от тях и само дразнят другите, понеже това е единственият начин да се почувстват значими и да покажат на света, че ги има.
Ама случаят, оказва се, не бил такъв. Припощината и георгиатанасовщината наистина не прощават...
Много си далеч от истината, забрави да кажеш за ципа на Ганчев.Аз където трябва съм се доказал, а пред Вас няма какво да се доказвам, нивото Ви не е подходящо.
TristaNNN написа:А позорът от лайнарщината, де всеки припок ще носи, дорде е жив, също е нищо работа, мда.
delqnski47 написа:rsk написа:delqnski47 написа:Абе радвайте се че НАП са ви оставили засега :)
Е какво би станало в противен случай? Ще припознаем клуб без дългове и ще го прекръстим Левски. Имаме ноухау. Левски е там, където са феновете блаблабла.
Първо ще ви изчегъртат от жребието (може и няколко пъти ) . После ще ви избягат футболистите. После малко едно сезонче във В група. И чак тогава. :)
Нищо работа, колко му е...
delqnski47 написа:rsk написа:delqnski47 написа:Абе радвайте се че НАП са ви оставили засега :)
Първо ще ви изчегъртат от жребието (може и няколко пъти ) . После ще ви избягат футболистите. После малко едно сезонче във В група. И чак тогава. :)
Нищо работа, колко му е...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта