Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот bubka » 08 авг 2022 11:59

rsk написа: Левски е там, където са феновете блаблабла.

Ми къде е, на Марс ли е?
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 08 авг 2022 12:02

rsk написа:Тука има поне четирима, претърпели такава интервенция :)))))

Изображение

За това не знам, ама единият (този дето казва че е дърт) е закърмен с гатанасовско "мляко" направо от чучура.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 авг 2022 12:44

olimpi написа:За това не знам, ама единият (този дето казва че е дърт) е закърмен с гатанасовско "мляко" направо от чучура.

Преди време си мислех, че нарочно го прави, за да дразни с цел да привлича внимание. Като ония отвратителни и глупави деца в училище, де са се примирили, че нищо не става от тях и само дразнят другите, понеже това е единственият начин да се почувстват значими и да покажат на света, че ги има.
Ама случаят, оказва се, не бил такъв. Припощината и георгиатанасовщината наистина не прощават...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 авг 2022 13:03

rsk написа:
delqnski47 написа:Абе радвайте се че НАП са ви оставили засега :)

Е какво би станало в противен случай? Ще припознаем клуб без дългове и ще го прекръстим Левски. Имаме ноухау. Левски е там, където са феновете блаблабла.

Първо ще ви изчегъртат от жребието (може и няколко пъти ) . После ще ви избягат футболистите. После малко едно сезонче във В група. И чак тогава. :)
Нищо работа, колко му е...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 авг 2022 13:21

А позорът от лайнарщината, де всеки припок ще носи, дорде е жив, също е нищо работа, мда.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 авг 2022 13:33

TristaNNN написа:
olimpi написа:За това не знам, ама единият (този дето казва че е дърт) е закърмен с гатанасовско "мляко" направо от чучура.

Преди време си мислех, че нарочно го прави, за да дразни с цел да привлича внимание. Като ония отвратителни и глупави деца в училище, де са се примирили, че нищо не става от тях и само дразнят другите, понеже това е единственият начин да се почувстват значими и да покажат на света, че ги има.
Ама случаят, оказва се, не бил такъв. Припощината и георгиатанасовщината наистина не прощават...

Много си далеч от истината, забрави да кажеш за ципа на Ганчев.Аз където трябва съм се доказал, а пред Вас няма какво да се доказвам, нивото Ви не е подходящо.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 авг 2022 13:40

peliforewer написа:
TristaNNN написа:

Много си далеч от истината, забрави да кажеш за ципа на Ганчев.Аз където трябва съм се доказал, а пред Вас няма какво да се доказвам, нивото Ви не е подходящо.

Тогава защо продължаваш да се доказваш?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 авг 2022 13:47

TristaNNN написа:А позорът от лайнарщината, де всеки припок ще носи, дорде е жив, също е нищо работа, мда.

Ta бегай на ципа на Спецов и всички бъдещи НАП-аджии
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 08 авг 2022 14:10

delqnski47 написа:
rsk написа:

Е какво би станало в противен случай? Ще припознаем клуб без дългове и ще го прекръстим Левски. Имаме ноухау. Левски е там, където са феновете блаблабла.

Първо ще ви изчегъртат от жребието (може и няколко пъти ) . После ще ви избягат футболистите. После малко едно сезонче във В група. И чак тогава. :)

Тези ще ги пропуснем. И няма да прекръстваме клуба на ФК Русев, преди да го затрием. Директно Монтана в София, преименуване, ребрандиране и нов формат на първенството. Щото без Левски няма да има интерес. И започваме на чисто. Без дългове, без тежести. Левски е там, където са феновете. ЕИК-то не е важно. И другите там припознавачески фрази.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 авг 2022 14:29

delqnski47 написа:
rsk написа:

Що лъжеш. От Литекс играчи не са бягали, а ви ги доставиха за безплатно ползване балабар със собственика и директора. Забравиха за оркестъра, но явно са по - верни от вас и си останаха в Ловеч. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”