Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 08 авг 2022 07:39

realno написа:
peliforewer написа:
rsk написа:Никой не те пита какво ще искаш, приятелю. Просто свиквай с реалността. Левски ще върви нагоре, Литекс-ЦСКА-София ще тъне в ловешката си посредственост.

Изображение

На Мъри и сопола му е автентичен за разлика от вашия крадец на автентичност. :)))
Мъри има повече футбол в носа си отколкото вие в ментето си. :)))

Започваме добре седмицата, много обичам такива умни коментари.Търси си гадже, че нещата отиват на зле, тъй ще си останеш като катър без история.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 авг 2022 07:47

alexdb написа:
ReBorn1982 написа:
W84me написа:Мъри и банджа му е треньор. Нищо общо със Супата, Тройчо, който и да е припок да си изберете, един вагон футболни знания разлика.

От Мъри ако ставаше нещо, щеше да е отдавна на Запад. Очевидно обаче никой не го иска там.

За Запад дали става не знам, ама за Левски си е тамън.
Иначе може да споделиш за някой български треньор оглавил сериозен западен отбор и постигнал нещо с него.

Съгласен съм с теб, за Левски си е тамън.Преди беше Правилен, сега е Горд футболът който практикува Мъри.По медийни изяви последно време го конкурира само Божинката (•‿•).
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 авг 2022 08:40

peliforewer написа:Съгласен съм с теб, за Левски си е тамън.Преди беше Правилен, сега е Горд футболът който практикува Мъри.По медийни изяви последно време го конкурира само Божинката (•‿•).

Пак казвам, пропастта между футболните познания на Мъри и кой да е "треньор" в България е колосална. Еле пък Тройчо от Плоски, там нещата са крещящи, колкото и да не ви се иска.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 авг 2022 09:09

1914.1902 написа:
Mitata написа:
1914.1902 написа:Отбор Динамо в ефбет Лига няма, на някои хора им трябват очила. : ))

Вие ни казвате Литекс, а такъв клуб в ППЛ няма също. Следователно вие сте Динамо.

Аз пиша ЦСКА-София (София), не ме вкарвай под общ знаменател с всички. : )

По-голяма част от левскарите пишем Тирето, ашладисаните, нелегалните мигранти, крадците на идентичности, ментака на ГГ и т. н., но във всички случаи Литекс вече не се използва толкова масово, както твърди припокът-манипулатор.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 08 авг 2022 09:29

Ама припоците защо толкова много говорят за Мъри?Нали си имат треньор, който е голямо име в Сърбия? Неговият футбол е по-правилен.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 авг 2022 10:05

TristaNNN написа:
1914.1902 написа:
Mitata написа:
1914.1902 написа:Отбор Динамо в ефбет Лига няма, на някои хора им трябват очила. : ))

Вие ни казвате Литекс, а такъв клуб в ППЛ няма също. Следователно вие сте Динамо.

Аз пиша ЦСКА-София (София), не ме вкарвай под общ знаменател с всички. : )

По-голяма част от левскарите пишем Тирето, ашладисаните, нелегалните мигранти, крадците на идентичности, ментака на ГГ и т. н., но във всички случаи Литекс вече не се използва толкова масово, както твърди припокът-манипулатор.

Аз обиконвено пиша оранжевите, оранжадите, тиретата или Ярмейците :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 08 авг 2022 10:31

Тука има поне четирима, претърпели такава интервенция :)))))

Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 авг 2022 10:56

Абе радвайте се че НАП са ви оставили засега :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 авг 2022 11:13

delqnski47 написа:Абе радвайте се че НАП са ви оставили засега :)

Е, те хората специално заради нас смениха и шефа - как да не се радваме. Радваме се, разбира се.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 08 авг 2022 11:54

delqnski47 написа:Абе радвайте се че НАП са ви оставили засега :)

Е какво би станало в противен случай? Ще припознаем клуб без дългове и ще го прекръстим Левски. Имаме ноухау. Левски е там, където са феновете блаблабла.

Върни се в “Левски”