Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Долно уйно » 28 окт 2016 21:35

sin4ec написа:
Долно уйно написа:Ако си мислиш, че Русев е в Левски по негово желание и любов към клуб си много в грешка.
Колкото и Марешки беше в Локо Пд. по негово желание.
В първия удобен момента ще бие шута.
Просто поредният парашутист, каквито бяха и тримата тенори преди него.

Това обаче са глупости, истината за ситуацията около Левски е съвсем различна.

Е той днес собственика ви лично каза, че Левски е закачен за Виваком и който притежава компанията респективно е и собственик на клуба, без значение дали иска или не.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 окт 2016 21:38

сини шампиони написа:Само дето човека има сериозни намерения, но към Виваком, не и към нас, а ние вървим пакет с мобилния оператор. Просто сме му една неизбежна тежест, от която ще се отърве при първа възможност. :oops:

Ако наистина се окаже така значи лошо за нас. Жалко, че така и не случихме на нормален собственик, а уж има много милионери дето се пишат левскари.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 окт 2016 21:39

Долно уйно написа:Е той днес собственика ви лично каза, че Левски е закачен за Виваком и който притежава компанията респективно е и собственик на клуба, без значение дали иска или не.

И това е невярно.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 окт 2016 21:43

sin4ec написа:
Долно уйно написа:Е той днес собственика ви лично каза, че Левски е закачен за Виваком и който притежава компанията респективно е и собственик на клуба, без значение дали иска или не.

И това е невярно.

Тогава ми дешифрирай, какво трябва да значи това:
Преди да говорим за Левски, тъй като аз съм в Левски в качеството си на най-големия акционер във Виваком

то ест ако не е най-големия акционер във Виваком то и в Левски няма да е.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 28 окт 2016 22:27

ivo55 написа: С ДРУГИ ДУМИ - ЗА ДА СЕ ГАРАНТИРА НЕПРЕХЕДНОСТТА НА УЗУРПИРАНАТА ОТ ИКОНОМИЧЕСКИ КРЪГОВЕ ВЛАСТИ ДА СЕ ВЪЗПРЕПЯТСТВА СЪЗДАВАНЕТО НА ЛИДЕРИ И ИЗЯВЕНИ ЛИЧНОСТИ, НА МАСИТЕ СЕ ХВЪРЛЯТ ЗРЕЛИЩА, КОИТО ОБАЧЕ УМИШЛЕНО СА ПОШЛИ И СЪС СЛАБО КАЧЕСТВО. ЗА ДА СЕ ВЪЗПИТАВА И ПРИВИКВА КЪМ ПОШЛОСТТА. СЛЕД ТОВА ТЯ СПИРА ДА ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ И ДА ПРЕДИЗВИКВА РЕВОЛЮЦИОННИ НАСТРОЕНИЯ. СЪЗДАВА СЕ УСЕЩАНЕТО ЗА БЕЗПОМОЩНОСТ И ПРЕДОПРЕДЕЛЕНОСТ. БЕДНОСТТА, ПОШЛОСТТА И ПРОСТОТИЯТА СТАВАТ НАВИК, СТАВАТ ХАРАКТЕРНИ КУЛТУРНИ ЦЕННОСТИ.

Предполагам си постнал отнякъде дългия си коментар. Само част от него е тук, но ще кажа няколко думи за всичко което си написал или постнал.
На мен тази гледна точка ми е ясна. Но това е само една гледна точка. Вярна е, но не е само тя. Хората са социални същества и имат нужда от това да видят, че са част от нещо по-голямо и да бъдат част от него. Дрого си е да видиш хиляди хора които харесват това което и ти. Или мислят като теб. Иначе всички щеше да сме скотове. Децата искат да подражават на някой. Искат на си имат герои. Имат нужда от това. И такива като тях, но вече порастнали им го дават. Не е само до властта. Властта може да си държи народа под пълен контрол и без спорт и кино. Стигат и едни новини с пропаганда и лъжи. Пример КНДР. Но дори и там има спорт и други мероприятия. Без тях или с тях няма да се промени нищо в политическото управление, но властта се съобразява с желанието на хората и им го дава. Просто това е част от нас. Всички сме били деца и знаем какво сме искали и мечтали. Всяко дете иска да играе. Дали спорт или актьорство или изкуство, няма значение. И няма как като стане после родител да лиши децата си от същото. Най-малкото заради тях, а пък и той има нужда от някакво мероприятие. Властта ли печели от празнуването на национален празник или народа. Да отидеш на Шипка на трети март и да видиш море от хора, които мислят и чувстват като теб и да усетиш че каузата ти е жива е усещане което ти дава сили енергия и вяра. Ако отидеш и си сам, няма да е приятно и всичко ще отиде на кино. След няколко години и най-големия патриот ще тегли една майна, на патриотизма си, ако усеща че е сам. Не всичко се прави от властта и не всичко е в неин интерес. Културните мероприятия са в полза на всички и нищо , никога няма да ги спре. Защото е в гените ни. Хляба и зрелищата ги е имало не само защото онези горе в Рим са искали, а защото всички са го искали.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 окт 2016 22:28

metodito написа:Ми на мен ми харесва как говори. Дано да е искрен. Фактът, че си удържа думата и дойде при Томислав говори достатъчно. Минавам от режим на умерен песимист на несигурно обнадежден... че то кой не ни лъга вече. :roll:

Ти си абсолютен шаран, извинявай.

Комунягата директно си ви каза, че пари няма да ви дава, а ви моли да минете на Виваком, щото останалите акционери пискат срещу даваните за Левски пари, каза ви, че козирка няма да има скоро, ако въобще има и т.н., меко казано, притеснителни неща за вас .......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 окт 2016 22:32

Player написа:Ако е дал няколко милиона за 2 месеца, както каза, това е много добре.

Не усещаш ли как през Левски ще се точи Виваком май, хм ??! Може би това е задачата пред Спасчо, де да знам ..... за 1 година Виваком били наляли 10 милиона в Левски ?!?! Къде точно отидоха тези 10 млн., нещо не виждам да сте похарчили такива крупни суми в този период, дали не потъват някъде другаде ??!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 окт 2016 22:35

Tommi написа:
Altarf написа:

Честно казано за Левски е най-добре възможно най-скорошен фалит на ПФК Левски АД. Алтернативата е бедняшка агония в подножието на върха или средата на таблицата.

Да станем като вас, за да не се чувствате по-различни от нормалните фенове и отбори ли? :lol:
Другата част от коментара ти умишлено съм я изтрил.

Защо въобще четеш този гнусен ловешки припознавач ??! На тях мечтата им е всички да станат като тях - прекръстен урод, за може всички да са в тиняка и срамът им да е общ.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 28 окт 2016 22:37

Слушах Спас Русев , ами ...
не съм много оптимист, но Левски ще го има докато има и нас

истинския фен ходи на Герена, и в студ и в дъжд, не се крие на топло пред телевизора с бира и мезе.
Вината трябва да се търси в самите нас, и в никой друг!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 окт 2016 22:38

1982 написа:
Player написа:Ако е дал няколко милиона за 2 месеца, както каза, това е много добре.

Не усещаш ли как през Левски ще се точи Виваком май, хм ??! Може би това е задачата пред Спасчо, де да знам ..... за 1 година Виваком били наляли 10 милиона в Левски ?!?! Къде точно отидоха тези 10 млн., нещо не виждам да сте похарчили такива крупни суми в този период, дали не потъват някъде другаде ??!

2.5 милиона към НАП, а другите за издръжка на отбора. Толкоз.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”