Sisi 1914 написа:Те нека ни дадат служебна загуба, пък полза да няма.
Изби рибата....
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Rivaldo10 написа:Sisi 1914 написа:Те нека ни дадат служебна загуба, пък полза да няма.
Изби рибата....
Sisi 1914 написа:Levski 1914 написа:Със сигурност няма да им докара служебна загуба (а и не мисля, че ще има смисъл от нея). Но е достатъчно показателно, че един играч поне! е дал положителна допинг проба след мача!
Те нека ни дадат служебна загуба, пък полза да няма.
TB1957 написа:Levski 1914 написа:
Абе човек, на луд ли се правиш или...? Колко отбора в "А" група си заслужават лиценза, а? Аз ги преброявам до 3-4 максимум!
За мен всеки отбор в "А" група трябва да отговаря на минимални поне изисквания, за да се похвали с лиценз! ...и защото ме мързи да пиша пак наново ще ти пейстна това, което написах няколко страници по-назад:
"Прав си, че нищо не пречи на Михайлов да затегне условията за получаване на лиценз - а именно:
1. Стадиони, качество на тревното покритие, безопасност за зрителите, място на камерите и т.н.
2. Бюджет - за мен всички клубове, които искат да ритат в "А" група (а защо не и в "Б") трябва да имат осигурен бюджет "Х" за годината... под тези пари лиценз да не се дава. По този начин хем няма да фалират клубове по средата на сезона, хем няма да има играчи с неизплатени заплати с месеци.
3. Платени данъци - както не можеш да минеш годишен технически преглед, без да си платил пътен данък, така да не можеш да започнеш първенството, ако дължиш пари към държавни или частни структури!"
Абе момче, осъзнай се!!
Нали ако има много отбори, отговарящи на високи изисквания, ние къде ще сме ?! Та ние отбори от ранга на Берое, Светкавица и Калиакра бием с врътки и аванти, ако тези отбори са 1 идея по-силни какво правим тогава ?! Дай да си кротуваме, да си караме по нашия си начин с машинациите и добутвания, поне ни е гарантиран излаз в Европа всяко лято, пък ако нещо не сме много силни, пак ще ни добутат в стил Гигов'2010
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Sisi 1914 написа:Те нека ни дадат служебна загуба, пък полза да няма.
Сиси, речникът ми вече се изчерпа откъм комплименти към теб![]()
Не знам кой щеше да ни оправя настроението, ако не си ти
zlobul написа:Thsmith написа:zlobul написа:Thsmith,
ти голям отворко излезна бе менте с ментето ти . Ако съм бил дошъл на стадиона и съм си бил изразил недоволството съм щял да си поема последствията от глупостта .Кое е глупост бе *ървул , че гонзо е некадърник ли ? Или ти си много отворен на стадиона щото братята наркопласьори скачат 20 на един и са големите мъже . Не ми острроумничи много келе*че мамино , че .......
Когато човек застава зад дадено мнение и становище трябва да има и топките да поеме отговорността за действията си. Интересно ми е защо свързваш всички нормални хора - Левскари които не говорят като каруцари, не се държат като 5 годишни и помнят и оценяват какво са направили хората за тях и за техния отбор с владо? Аз съм последния човек който ще отиде в сектор Б... но определено ако някой до мен започне да псува легенда дала сърцето, душата и здравето си за Левскишанса да му отвъртя един е доста голям. Виждам, че речника ти е типичен за "гражданин" на долно нанагорнище и съответно не смятам да влизам в повече словесни дискусии с индивид като теб тук. А дали съм отворен или не и дали е само на стадиона
ако искаш всеки ден съм от 10 до 12 на стадион Васил Левски... няма проблем да се видим и да обсъдим кой е келеш, кой е кретен и тн. Капиш? Ако не
си трай отворко.
flo : ) Гледай обаче какъв е шемет а ; ) ти му казваш, че никой не го ебе за мнението му : ))) обаче той ти дава съвети отдолу
"Когато човек застава зад дадено мнение и становище трябва да има и топките да поеме отговорността за действията си" -това е истина и поради тази причина си мисля , че съм праволинеен . Казвал съм хиляди пъти , че гонзо е некадърник , тара -предател , а гугутките - са платени , ТВЪРДЯ ГО И СЕГА . Едно ми е чудно обаче и ако обичаш ми отговори . Защо не коментирате неадекватния президент и некадърната му подлога , която съзря вина и в извънземните , а коментирате мненията ми . Ще попитам и още нещо . Отричате ли факта , че некадърен човек се разхожда по нервите на половин България с присъствието си на "герена" , отричате ли казанската афера , отричате ли грозното полягване за 1-3 на ония от панчарево .
Ако отговорът е ДА , ок имате право да ме вините за каквото и да било , обаче ако отговорът е НЕ , кажете ми какво правите с виновниците . Седите и чакате да се появи някой който да негодува и да го набиете ли ? Защото ме заплашихте , че ако съм си изкажел възмущението си на стадиона съм щяд да обера плодовете от "глупостта" си , т.е може и да не се прибера жив и здрав . Та кой крив и кой прав във случая ?
Levski 1914 написа:Sisi 1914 написа:Levski 1914 написа:Със сигурност няма да им докара служебна загуба (а и не мисля, че ще има смисъл от нея). Но е достатъчно показателно, че един играч поне! е дал положителна допинг проба след мача!
Те нека ни дадат служебна загуба, пък полза да няма.
Аз ли нещо не разбрах,или...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта