tmanolov написа:noo написа:tmanolov написа:noo написа:Стефанов не може да ни е бъдещето. За съжаление се контузи тежко и от там нататък няма почти никакъв принос към отбора. Не можахме да разберем пълните му възможности. А ако "е левскар, което е наистина важно" е най-важното му качество, то пък съвсем няма място в отбора. Това "е левскар" винаги ме е дразнело. Когато Генчев дойде като треньор, то също бе изтъквано като голямо достойнство. Видяхме докъде стигнахме. Дано Нани успее да възстанови и покаже защо е бил при нас.
Ето статистика:
- Веласкес - 350 минути
- Генчев - 111 минути
- Костов - 352 минути
докъде стигнахме с Генчев, припомни ми, моля? Казвам го без заяждане
Стигнахме до незадоволителна игра и най-важното - голям отлив на публиката. Стигнахме до към 2 хлд на домакинство.
Па играта на Хулио задоволителна ли ти е? Или пък най-слабо посетения ни мач с делиорманци, откакто имаме "дерби" с тях? За мен беше идиотия да се сменя Генчев, но каза едни думи против припоците и се наложи г.з. да дава отчет където трябва, ерго наложи се да го смени. Нищо лично, просто хазарт и зависимости
Това се е коментирало достатъчно. Хулио дойде да ни класира за европейските турнири и се справи доста добре. До започване на финалната четворка, всичките му мачове бяха единствено и само за резултат. 13 точки са си 13 точки. Да се определя играта в нашето първенство е доста трудно. Ще се види до къде сме стигнали, като започнат мачовете в Европа. Но там трябва да имаме не малък шанс за да постигнем нещо.