vvessel написа:futbolqga написа:Гонгаджиите пак продават Уелтън. Този път в Япония. Нашите трябва да почнат да искат по левче на статия за трансферна спекулация за наш играч - за един трансферен прозорец сме го стопили тоя дълг към НАП.
Аз четох, не знам до колко е вярно, че след първата оферта, която сме отхвърлили, японците са пратили друга в която подобряват само личните условия на футболиста , а не парите за трансфера. И ако е така има логика да се бърза да се продава, защото пролетта ще имаме в отбора един недоволен Уелтън, който няма да играе с голямо желание, а лятото е вече със статута на Краев и Петрис, т.е. ако успеем да му вземем някакви пари ще са най-много наполовина от сега.
Определено това е едната опция. Другата е да му предложим договор със заплата, която отговаря на поставената му цена (което трябваше да сме направили още миналото лято). Шизофренично е да казваш на един играч - ти струваш 3.5 млн. евро, ама не заслужаваш 25к евро заплата. Уелтън за мен е един от най-добрите футболисти в първенството, видимо дърпа отбора напред и изобщо не следва да пестим усилия в опитите да го задържим.
Казвайки това, отбелязвам поредна брутална тъпотия от господата управленци, които цицат 5-цифрени месечни заплатки от Левски. Някой съмняваше ли се, че интерес и оферти към Уелтън ще има? При положение, че вече е в последната година от договора си, ами защо не преподписаха с него преди началото на прозореца? Сега, ако вярно му предлагат извънземни условия в Япония, ходи го навивай да остане.