Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Мнениеот vvessel » 07 фев 2024 14:37

futbolqga написа:Гонгаджиите пак продават Уелтън. Този път в Япония. Нашите трябва да почнат да искат по левче на статия за трансферна спекулация за наш играч - за един трансферен прозорец сме го стопили тоя дълг към НАП.

Аз четох, не знам до колко е вярно, че след първата оферта, която сме отхвърлили, японците са пратили друга в която подобряват само личните условия на футболиста , а не парите за трансфера. И ако е така има логика да се бърза да се продава, защото пролетта ще имаме в отбора един недоволен Уелтън, който няма да играе с голямо желание, а лятото е вече със статута на Краев и Петрис, т.е. ако успеем да му вземем някакви пари ще са най-много наполовина от сега.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Мнениеот futbolqga » 07 фев 2024 15:00

vvessel написа:
futbolqga написа:Гонгаджиите пак продават Уелтън. Този път в Япония. Нашите трябва да почнат да искат по левче на статия за трансферна спекулация за наш играч - за един трансферен прозорец сме го стопили тоя дълг към НАП.

Аз четох, не знам до колко е вярно, че след първата оферта, която сме отхвърлили, японците са пратили друга в която подобряват само личните условия на футболиста , а не парите за трансфера. И ако е така има логика да се бърза да се продава, защото пролетта ще имаме в отбора един недоволен Уелтън, който няма да играе с голямо желание, а лятото е вече със статута на Краев и Петрис, т.е. ако успеем да му вземем някакви пари ще са най-много наполовина от сега.

Определено това е едната опция. Другата е да му предложим договор със заплата, която отговаря на поставената му цена (което трябваше да сме направили още миналото лято). Шизофренично е да казваш на един играч - ти струваш 3.5 млн. евро, ама не заслужаваш 25к евро заплата. Уелтън за мен е един от най-добрите футболисти в първенството, видимо дърпа отбора напред и изобщо не следва да пестим усилия в опитите да го задържим.

Казвайки това, отбелязвам поредна брутална тъпотия от господата управленци, които цицат 5-цифрени месечни заплатки от Левски. Някой съмняваше ли се, че интерес и оферти към Уелтън ще има? При положение, че вече е в последната година от договора си, ами защо не преподписаха с него преди началото на прозореца? Сега, ако вярно му предлагат извънземни условия в Япония, ходи го навивай да остане.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 07 фев 2024 15:05

В този ред на мисли, има ли някаква информация Уелтън защо не стартира в днешната контрола? Не съм чул да е контузен, но може и да съм пропуснал нещо.

П.П. Сега чета, че бил наказан за първия пролетен кръг и може би Костов тества състава за него.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 фев 2024 15:27

Мениджърите му са идвали през ноември,но не са се разбрали, така пишеше из вестниците тогава.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 фев 2024 15:52

Пишколапците и гъзоблизците, незнайно защо наричани медиЙ и журналисти, продължават да си правят ташаци на гърба на Левски. Пратили Краев в Славия срещу сумата от... опрощаване на дълг за някакви седалки. :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 фев 2024 16:12

Защитата за пореден път седи на центъра.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 07 фев 2024 16:51

Изпълнението на дузпа от страна на Рикардиньо трябва да се патентова. :)

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 07 фев 2024 16:54

mikata написа:Защитата за пореден път седи на центъра.

Явно това е идеята на Костов за играта ни през пролетния полусезон. Или е тъп и упорит или ние нищо не разбираме от футбол. Дано ни опровергае и Левски се представя по-добре в защита през официалните мачове.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 07 фев 2024 16:59

Присъствието на Кордоба определя цялостното представяне на защитата.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 07 фев 2024 17:00

А Андреев стои до гредата без да тръгне срещу нападателя,не съм спец ,ама за мен това е грешка
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”