ППЛ: Левски - Лудогорец / 0:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски - Лудогорец (14.04.2019 год.)
Иначе Костов, Мариани и Паулиньо можеше да изиграят много по-умно някои ситуации в мача и да поведем в резултата. Аз лично съм доволен от младите момчета. Горанов е слаб, не знам каква е причината за трагичната му форма.

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
За толко изхабени нерви минимум.
Въобще мача беше пълна излагация и цирк,
И откъм съдия, отбори и тн. Тоя петков верно игра добре.
НО те луноходец не си даваха много зор, явно знаеха че судията е с тях

Въобще мача беше пълна излагация и цирк,
И откъм съдия, отбори и тн. Тоя петков верно игра добре.
НО те луноходец не си даваха много зор, явно знаеха че судията е с тях
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
trokadero_ написа:Абе чичо Гошо всеки мач когато пада е доволен бе ? Добре играли, добре стояли ? Този наред ли е , или проявява мазохизъм
Той си е добряк. Аз му се радвам
miro_rz написа:THE G.A.M.E написа:Логична загуба.
Ние нямаме чисто индивидуална класа.
Но днес като тактика и поведение, отборът биваше.
Костов нямаше право да изиграва едно положение от 1-вото полувреме толкова егоистично. Ясно беше, че няма да имаме много ситуации, така че и малкото трябваше да бъдат изиграни умно и ефективно.
Дузпата срещу Горанов беше очеИзвадна. Вандерсон посяга за топката, но кристално ясно се вижда, че не играе с нея.
Подритва левчаката на Горанов. Дузпа и ж.к.
От тази ситуация, отсъдена в полза на гостите мача просто се доиграваше.
Дузпата трябваше да бъде свирена , но извинявай аз я видях чак от 4тото повторение !
Моци си е ла*но , но преди това колко пъти беше псуван от публиката . Заслужен ЧК !
Всеки който гледа футбол е наясно дори да не вижда точно ситуацията, че това е дузпа, нападащият изпреварва защитника, който е зад него и не играе с топката. Къде точно и как го е ритнал, настъпил, препънал, няма никакво занчение - свири се веднага. И не са нужни никакви повторения, едниственото важно нещо е, че зашитникът не играе с топката.
- blue avalanche
- Контакти:
NOMER14 написа:blue avalanche написа:Велев от кой отбор е? Славия? Локо Пд? Добруджа?
А, е казал нещо друго, повече няма да го канят в студиото.
Не. Нищо друго не каза. Плюеше си по Левски както обикновено.
А кво да каже.
И после се чудят що св*нете се ебават

И после се чудят що св*нете се ебават
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- ralka_levskarka
- Контакти:
trokadero_ написа:Абе чичо Гошо всеки мач когато пада е доволен бе ? Добре играли, добре стояли ? Този наред ли е , или проявява мазохизъм
А чичо ти Клоп как винаги е доволен? Същото е. Лошите неща си ги казват помежду си, а не пред цяла България.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Не успях да гледам мача и помислих ,че Моци може пак да е рязмятал средни или да ги е онождал със жестове.. пък като гледам репортажите той просто вдигна ръце и то в очертанията на терена..не виждам аз някаква драма ..

Тиам просто не знае какво се прави като централен защитник. Той си ходеше към центъра, и зад гърба му доста пъти се отваряше огромна дупка. Но тук вина има и треньора, защото всеки трябва да знае какво да прави. Така стана и дузпата за Лудогорец, която Горанов направи като пълен дебил. Онзи спря пред него, и вместо Иван да се опита да му изрита топката, направо го изблъска в гръб. Много тъпа изява! Ударът на Моци беше много лош, но Михайлов нямаше намерение да хваща дузпата. На няколко пъти малката перука се движеше като някакъв Торбалан, и вместо да плонжира за спорните топки, правеше някакви балетни стъпки.
Задължително Паулиньо и Станислав Иванов не трябва да излизат срещу оранжевите, защото са ужасно слаби.

Задължително Паулиньо и Станислав Иванов не трябва да излизат срещу оранжевите, защото са ужасно слаби.
blue avalanche написа:Доволен съм от Юруков, Д.Иванов и първия Петков!
Не знам защо има упреци срещу Тиам. Справи се доста добре. На НЕСВОЙСТВЕНА позиция!
Доста брак в играта на Мариани.
Паулиньо - фигурант.
Ст.Иванов - фигурант.
Днес го повтори 10 пъти.Това не беше ли момчето от мача с Лацио? Веднъж имахме една закачка за него ,ако си спомняш?
Arsenal- a new era begins ! Again!...