WPWW написа:ralka_levskarka написа:WPWW написа:ralka_levskarka написа:И как вика, че им бил напомнил за мачове от 2:0 до 3:2, ма ти играл ли си там веееее?! Мале- мале..
Прави се той. Нито самочувствие има, нито характер, нито психика. На 32 години се сърди като дете.. Бил левскар, син в червата, плачел.. Това, ако е капитан на Левски аз съм трамвай!
Трябва да станеш психоложка на отбора, да си оправят психикатаЕдно време ма имаше такава в клуба точно като влязохме в ШЛ.
Става. Само не знам с Роси как ще се разберем, ама ще го измъдрим - знам английски, украински, полски, след година и немски почвам да уча.
Истински полиглот![]()
То Роси има най-голяма нужда от психолог, да му повтаря системно "Атака, атака, атака"![]()
От друга страна футболистите на моменти имат нужда да забравят, че треньор им е Роси и да си представят Хайнкес примерно.
Понякога ми се струва, че изисква от тях да го играят хем в атака, хем в защита, но силите им не стигат. Друг път имам чувството, че иска центъра да е супер стабилен, но отдаде ли се възможност от 5 ситуации да се вкарат 3 гола и да убие мача. Не знам.