ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 2:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за домакините
79
40%
Равен
41
21%
Победа за Левски
80
40%

Общо гласове: 200

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) - Сряда от 18:00

Мнениеот ralka_levskarka » 18 апр 2018 22:55

WPWW написа:
ralka_levskarka написа:
WPWW написа:
ralka_levskarka написа:И как вика, че им бил напомнил за мачове от 2:0 до 3:2, ма ти играл ли си там веееее?! Мале- мале..

Прави се той. Нито самочувствие има, нито характер, нито психика. На 32 години се сърди като дете.. Бил левскар, син в червата, плачел.. Това, ако е капитан на Левски аз съм трамвай!

Трябва да станеш психоложка на отбора, да си оправят психиката ;) Едно време ма имаше такава в клуба точно като влязохме в ШЛ.

Става. Само не знам с Роси как ще се разберем, ама ще го измъдрим - знам английски, украински, полски, след година и немски почвам да уча. :lol:

Истински полиглот :)
То Роси има най-голяма нужда от психолог, да му повтаря системно "Атака, атака, атака" :mrgreen:
От друга страна футболистите на моменти имат нужда да забравят, че треньор им е Роси и да си представят Хайнкес примерно.

Понякога ми се струва, че изисква от тях да го играят хем в атака, хем в защита, но силите им не стигат. Друг път имам чувството, че иска центъра да е супер стабилен, но отдаде ли се възможност от 5 ситуации да се вкарат 3 гола и да убие мача. Не знам.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 апр 2018 22:56

Groucho написа:
ralka_levskarka написа:Само не знам с Роси как ще се разберем, ама ще го измъдрим - знам английски, украински, полски, след година и немски почвам да уча. :lol:

Виждаш ли го тоя жест :arrow:
[rimg]https://f1.media.brightcove.com/8/88951765001/88951765001_5513844039001_4631102048001-vs.jpg?pubId=88951765001&videoId=4631102048001[/rimg]
Честито, научи две трети от италианския :!: Махаш с тая пръстова конфигурация пред лицето на Роси и няма да има проблем с комуникацията :lol:

Както винаги си култов :lol: :lol: Джокаторе, мокаторе, бонжорно :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 18 апр 2018 23:01

fen1914 написа:
rane написа:
helic написа:
fen1914 написа:Сега като гледам, Жеферсон го наказаха за един мач след същото нарушение в Разград. Дано и на Буш му се размине само с един мач.

верно!
Дано да приложат същия критерий и към Бушев

Ако е била спряна играта, а тя май беше, то по-скоро ще е като при Вутов - 3 мача!

Вутов изрита съперник при спряна игра и без топка. Днес беше блъскане с две ръце (не и удар), каквато напълно идентична ситуация беше нарушението на Жеферсон в Разград. Няма да е честно наказанието на Буш да бъде повече от 1 среща. Друг е въпроса кога ще се събере дисциплинарната комисия, дано да е още тази седмица.
Верно е, че беше блъскане, а не ритане, но пък играта беше сряла(гледах репортажа и съдията свири, докато Буш е още на тревата). Дано е само един мач наказание, но и да е повече не мясля, че Буш е незаменим. И двамата с Костов са си за резерви, а не за титулярни ц. нападатели.

А комисията със сигурност ще заседава, т.к. се изигра кръг и няма как да се оставят евентуални наказания от всеки мач да висят във времето. БФС-то разчита на приходи от глоби, за да си купуват пиячка :lol:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 2:2 FT

Мнениеот PFC Litex » 18 апр 2018 23:05

Джеферсон му бе показан втори жълт картон и за това наказанието му беше само един мач.
При Буш е директен червен.
Изображение

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 18 апр 2018 23:06

Gonzalez1914 написа:...
Зоба си дава отражение а и онези "мачове" със сателитите ви изиграват лоша шега , но това е запазена марка на на отбора на ГГ Литекс - София !

...

Точно! Зоба им е гола вода. Свършват въздуха към 60-та минута, а отделно сума играчи им се контузиха. Ама така е, като рачиташ предимно на химията да те държи.

limon
Контакти:

Мнениеот limon » 18 апр 2018 23:11

Докъде ни докараха да изпадаме в еуфория след равен с клизма :). Аз чакам купата и после европата нали с това ни промиват мозъците от есента. Да видим пари ли ще изкараме или пак някое географско откритие.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 апр 2018 23:14

fen1914 написа:
delqnski47 написа:Оф,къв бурен с*кс,братко. :lol: Не знам уговорен ли е,не е ли уговорен,ааамааа.... :lol:

Второто полувреме май се смениха позите :)

Еми да няма недоволни. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 18 апр 2018 23:16

PFC Litex написа:Джеферсон му бе показан втори жълт картон и за това наказанието му беше само един мач.

Буш ще бъда наказан за една среща и глоба от 500 лв. тъй като се санкционира по чл. 22, ал. 2 б. "з" от дисциплинарния правилник като нарушението му се класифицира като - брутално поведение (като бутане, блъскане, дърпане, като се използва прекомерна сила .....) Така че Буш ще играе срещу ГМО-то за купата.
Последна промяна от popokutepetel на 18 апр 2018 23:19, променено общо 1 път.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 18 апр 2018 23:16

PFC Litex написа:Джеферсон му бе показан втори жълт картон и за това наказанието му беше само един мач.
Има различни ситуации и в една може да е наказание от 1 мач, в друга да са 2 или повече мача. При Буш е бутане, а не удар. Това евентуално може да се окаже важно и наказанието да е само един мач, но пък е при спряла игра, което би могло да го утежни!?! Как да е, Буш не е незаменим. Ако беше някой от Яблонски, Холмар, Паулиньо или Обертан, тогава би могло да е фатално, но за Буш не мисля. Има си предимства пред Костов, но и Костов има пред Буш.
Последна промяна от rane на 18 апр 2018 23:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 18 апр 2018 23:16

Gonzalez1914 написа:
delqnski47 написа:
Gonzalez1914 написа:
delqnski47 написа:Делянски кво ви каза преди 2 седмици :arrow: ''титла-купа'' :mrgreen:

Кво ?!?!

Ми вие бяхте толкова свалили гащите първото полувреме,че човек направо си го помисли това. :lol: Вие бяхте турбо зле.Както и да е.Закономерен резултат.Приказките от сорта,че сте гмо-то се измъкнало са нелепи,щот първото полувреме бяхте по жалки и от последните 3:0 и 0:3 с Митов преди време,дето ви направихме.Обертан можеше да направи 3:2,но Каранга можеше да направи първото полувреме 3:0,така че нещата са ''ту партс''.Минало заминало.Безмислен мач,както и да беше завършил.

За мача съм съгласен , няма спор ... при вас с проблема е ясен и не е от вчера и днес .
Зоба си дава отражение а и онези "мачове" със сателитите ви изиграват лоша шега , но това е запазена марка на на отбора на ГГ Литекс - София !

Титла тире купа ?!?! .... не ви ли писна , да оправдавате всичко :?

Абе, къде е титпата? :lol: Безсмислен мач, в който е имало тото по-бива. :idea:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Левски”