Red joker написа:Къде ги налагате бе пич 

Поредната партида уж талантливи юноши,които после захранват отборите от Б група на България 

За какво са тия претенции за продуктивна ДЮШ като ги пращате при слабаците!?

По въпроса за продуктивността на школата има класации на УЕФА и те са с много категорични изводи. 
 Но аз многократно споменавах, че по една или друга причина школата ни работи както трябва от три години насам. Показателни са резултатите на наборите по-малки от 15 годишни( всички се борят за първо място), и слабите резултати на U17 и U19. Последното се дължи и на напускането на някои играчи, и на лъкатушещата методика през годините на обучението на тези набори. И въпреки това Краев е основен играч в А отбора, а още седем деца тренират с него.
 ( Honda, Янев ми е голяма надежда, доколкото знам ще играе преотстъпенв Плевен тази пролет).
  Има и още един основен момент: школата е водеща до 16 години. Едно дете, почнало на 7, за 10 години е получило от школата всички умения и знания, за да стане добър играч. От 16 нагоре всичко е в главата на детето, не в школата.   Ако той тръгне по кривия път, няма спасение. Ако реши, че с това ще се занимава, трябва да тренира двойно повече, да спазва режим и да почне да се усъвършенства. В това школата може да му помогне и да го упъти, да му осигури индивидуална програма, специалисти и условия. Но не може да промени мисленето на един вече голям човек. 
 Ето, Хонда ти е споменал няколко имена. Всички те са талантливи и имат качества. Но дали ще идат в Б група, или ще се развиват, зависи ОСНОВНО от тях. Насила хубост не става.