Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ММ1914
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот ММ1914 » 14 яну 2017 15:41

TristaNNN написа:
Iwocr написа:Това за Деса ми изглежда глупава спекулация.

Ако трябва да влезем в информационното руслото на хибрида: Враговете ни всячески се опитват да подкопаят нашите основи, защото ги е страх от нас, както е било винаги. Ето защо, драги другари, е редно да останем заедно, като юмрук, защото нас винаги ни е имало, има ни и ще ни има заради нашите верни привърженици, а заедно ще продължим да громим враговете. :mrgreen:

Пропускаш - "ако още някой ме попита за Деса на лично, ще го блокирам." Феята на припознавачите/зъбките.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 14 яну 2017 17:32

Red joker написа:Синчец,кво ше кажеш за Йомов от „великата“ ДЮШ на Герена и новите негри в „Левски“ :roll:Верно ли, че Йомов е внук на Барзов :roll:

Вярно е ,че е внук на Тошко Барзов . Най-сърдечно пожелавам успех на Г.Йомов,както и на всички момчета ,които са минали през школата на Левски. Не искам да се превръщам в лош пророк ,но колко от тези момчета които на 16-17 години казваха "или ме взимате в първия отбор ,или отивам в друг отбор" постигнаха нещо значимо. Не знам дали знаеш ,но заедно с Г.Йомов си тръгнаха още 7-8 момчета от набори 97-98 и смея да кажа ,че Г.Йомов далеч не е най-талантливия от тях и къде са сега Г.Русев, Ил.Стефанов ,А.Максимов? -всеки един от тях беше в различни моменти капитан на националния отбор в своята възрастова група. Аз ги знам къде са,но определено се съмнявам ,че кариерата им се развива по мечтания от тях начин.
Най-искрено пожелавам успех на всеки един от тях, но за мен най-важното за едно младо момче на 17-18 години да осъзнае ,че мечтите не се подаряват и трябва да се бори за мечтите си(това важи не само за футбола). На никой мястото в първия отбор не е гарантирано. Има ли някой ,който твърди че Г.Йомов е по-добър от Б.Краев или А.Вутов, да не говорим за Аденидже ( нигериеца е с 2 години по-голям , но вече има около 60 гола в официални мачове и мачове за А националния отбор на Нигерия). В момента ръководството на Левски налага от набор 97 Б.Краев, от 98-Г.Янев, от 99- Ст.Иванов и Кабов отделно малкия Шейтанов ,който също е 99. Ами не е малко . продължавам да твърдя ,че в Г.Янев има много хляб ,но за мен най-доброто и за него и за Левски е да бъде даден под наем в някой отбор където ще играе редовно. В момчето има много хляб ,но позицията на която играе изисква доста зрялост .

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 яну 2017 16:48

honda написа:
Red joker написа:Синчец,кво ше кажеш за Йомов от „великата“ ДЮШ на Герена и новите негри в „Левски“ :roll:Верно ли, че Йомов е внук на Барзов :roll:

Вярно е ,че е внук на Тошко Барзов . Най-сърдечно пожелавам успех на Г.Йомов,както и на всички момчета ,които са минали през школата на Левски. Не искам да се превръщам в лош пророк ,но колко от тези момчета които на 16-17 години казваха "или ме взимате в първия отбор ,или отивам в друг отбор" постигнаха нещо значимо. Не знам дали знаеш ,но заедно с Г.Йомов си тръгнаха още 7-8 момчета от набори 97-98 и смея да кажа ,че Г.Йомов далеч не е най-талантливия от тях и къде са сега Г.Русев, Ил.Стефанов ,А.Максимов? -всеки един от тях беше в различни моменти капитан на националния отбор в своята възрастова група. Аз ги знам къде са,но определено се съмнявам ,че кариерата им се развива по мечтания от тях начин.
Най-искрено пожелавам успех на всеки един от тях, но за мен най-важното за едно младо момче на 17-18 години да осъзнае ,че мечтите не се подаряват и трябва да се бори за мечтите си(това важи не само за футбола). На никой мястото в първия отбор не е гарантирано. Има ли някой ,който твърди че Г.Йомов е по-добър от Б.Краев или А.Вутов, да не говорим за Аденидже ( нигериеца е с 2 години по-голям , но вече има около 60 гола в официални мачове и мачове за А националния отбор на Нигерия). В момента ръководството на Левски налага от набор 97 Б.Краев, от 98-Г.Янев, от 99- Ст.Иванов и Кабов отделно малкия Шейтанов ,който също е 99. Ами не е малко . продължавам да твърдя ,че в Г.Янев има много хляб ,но за мен най-доброто и за него и за Левски е да бъде даден под наем в някой отбор където ще играе редовно. В момчето има много хляб ,но позицията на която играе изисква доста зрялост .

Къде ги налагате бе пич :roll: Поредната партида уж талантливи юноши,които после захранват отборите от Б група на България :!: За какво са тия претенции за продуктивна ДЮШ като ги пращате при слабаците!?
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 яну 2017 16:50

metodito написа:

Абе, абе, с Кикарин какво става...? :roll:

А с Вутов и близнаците Цоневи :)Зарежи го Кикарин,резерва в Ботевъ,никога не е бил играч с претенции,изгря във „В“ група ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 15 яну 2017 16:56

Алекс Боримиров с разтежение, завърна се в България

Юношата на ЛЕВСКИ Алекс Боримиров напусна лагера на тима в Кипър и се завърна в България.

Младият талант получи разтежение по време на подготовката на „сините“ и лекарският щаб прецени, че е по-добре той да се прибере за лечение в София.

По предварителни оценки Алекс ще отсъства от терените между две и три седмици.

Останалите играчи в тима са здрави и продължават подготовка на пълни обороти.

https://levski.bg/news/details/175858
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 15 яну 2017 17:39

mikata написа:Алекс Боримиров с разтежение, завърна се в България

Юношата на ЛЕВСКИ Алекс Боримиров напусна лагера на тима в Кипър и се завърна в България.

Младият талант получи разтежение по време на подготовката на „сините“ и лекарският щаб прецени, че е по-добре той да се прибере за лечение в София.

По предварителни оценки Алекс ще отсъства от терените между две и три седмици.

Останалите играчи в тима са здрави и продължават подготовка на пълни обороти.

https://levski.bg/news/details/175858

Дошло му е в повече физическото натоварване. В школата ги готвят за манекенчета. Гледал съм малко от епизодичните му изяви и съм на мнение, че основна заслуга да е в мъжкия отбор има факта че е отроче на рожденника днес. Не е задължително всички от школата да влязат в първия отбор. Само един- двама, но точните. Нужен е правилен избор, без шуробаджанащина, повече вяра и малко търпение. В момента гледам Евертън- Ман сити и видях как се подбират младите играчи там. Един на 19 и един на 18 години вкараха третия и четвъртия гол. Особено втория. Бял чистокръвен англичанин с прическа на музикант от момчешка банда. Момчето има качества, на няколко пъти направи за смях звездите на супермилионерите. Куман твърдо е решил да го наложи и отплатата за доверието не закъсня. Сигурен съм, че баща му не е шеф на ДЮШ на Евертън, нито спонсорира школата под някаква форма. Ето футболната биография на юношата на Евертън Том Дейвис:

Tom "Pep Killer" Davies
Personal information
Date of birth 30 June 1998 (age 18)
Place of birth Liverpool, England
Height 1.80 m (5 ft 11 in)
Playing position Midfielder
Current team Everton
Number 26
Youth career
2008–2016 Everton
Senior career*
Years Team Apps (Gls)
2016– Everton 8 (1)
National team
2013–2014 England U16 9 (1)
2014–2016 England U17 18 (0)
2016– England U18 4 (0)
2016– England U19 2 (1)
Обърнете внимание на третия гол:
https://gong.bg/football-sviat/anglia/m ... azh-414323
Последна промяна от wilge на 15 яну 2017 17:47, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 15 яну 2017 17:41

Г. Янев отива в Спартак Пл
http://www.sportal.bg/news.php?news=643 ... 5&champ=26

Докато шефове и треньори са бивши играчи на клуба,школата няма да заработи скоро :idea:
Защо не се привлече някой сърбин или хърватин да работи с юношите?
Боримиров вече 3 години е шеф и нищо :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 15 яну 2017 19:16

На коя дата ви е първата контрола?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 яну 2017 19:32

Долно уйно написа:На коя дата ви е първата контрола?

На 20ти срещу Виторул

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 яну 2017 20:06

Red joker написа:Къде ги налагате бе пич :roll: Поредната партида уж талантливи юноши,които после захранват отборите от Б група на България :!: За какво са тия претенции за продуктивна ДЮШ като ги пращате при слабаците!?

По въпроса за продуктивността на школата има класации на УЕФА и те са с много категорични изводи.
Но аз многократно споменавах, че по една или друга причина школата ни работи както трябва от три години насам. Показателни са резултатите на наборите по-малки от 15 годишни( всички се борят за първо място), и слабите резултати на U17 и U19. Последното се дължи и на напускането на някои играчи, и на лъкатушещата методика през годините на обучението на тези набори. И въпреки това Краев е основен играч в А отбора, а още седем деца тренират с него.
( Honda, Янев ми е голяма надежда, доколкото знам ще играе преотстъпенв Плевен тази пролет).
Има и още един основен момент: школата е водеща до 16 години. Едно дете, почнало на 7, за 10 години е получило от школата всички умения и знания, за да стане добър играч. От 16 нагоре всичко е в главата на детето, не в школата. Ако той тръгне по кривия път, няма спасение. Ако реши, че с това ще се занимава, трябва да тренира двойно повече, да спазва режим и да почне да се усъвършенства. В това школата може да му помогне и да го упъти, да му осигури индивидуална програма, специалисти и условия. Но не може да промени мисленето на един вече голям човек.
Ето, Хонда ти е споменал няколко имена. Всички те са талантливи и имат качества. Но дали ще идат в Б група, или ще се развиват, зависи ОСНОВНО от тях. Насила хубост не става.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”