Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Мнениеот Долно уйно » 21 юли 2016 22:59

Долно уйно написа:
Долно уйно написа:Дано сините успят да отбележат гол, ще им е доста ценен.

Цитирам единственото си мнение в темата, което е още по-актуално след изиграване на първия мач.
Като знак перфектно, като резултат обаче е кофти, това 0:0 когато реванша е на свой терен е адски кофти.

Долно уйно написа:В първия мач отчетливо си личеше, че тактиката на Марибор беше ако може да недопуснат гол.
В София тактиката ще им бъде отново дефанзивна, защото е ясно, че 2-3 положения през целия мач ще имат.
Левски ако искат да продължат трябва да отбележат минимум два гола.

Друго няма какво да добавя за мача.

Жалко, догодина отново.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 юли 2016 22:59

Много, много тъпо отпадане. Тотално ги надиграхме, само през първото полувреме трябваше да е 3:0. Не може да правиш такива пропуски. Много ме е яд, по-добрият отбор отпадна. Ако бяха играли така и в Словения, щяха да вкарат гол. Хареса ми играта в атака - имаше разнообразие, креативност, пасове по земя, с едно докосване, но липсваше класата пред гола. Марибор игра едно голямо нищо.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 21 юли 2016 23:00

Спирам да пиша тук.Не , че на някого му пука, но във форум, където да защитаваш любимият си отбор е прегрешение, а само , за да се трупат кликове се допускат плюнки по този отбор ...
САМО ЛЕВСКИ !
Изображение

Изображение

insaneboy
Контакти:

Мнениеот insaneboy » 21 юли 2016 23:02

Highlander написа:
ЕМИЛ написа:Изпуснахме страхотна възможност

реалният резултат беше 6-1 за нас. Кога, кога ще изгрее слънце и на нашата улица? Това не е липса на късмет. Това е проклятие.

Съжалявам, но това са глупости да кажеш 6-1, та вратаря ви спаси на два пъти поне чисти положения, Марибор изпуснаха и дузпа, както и удариха греда. За нарушението на Александров можеше да се даде и червен картон. 6-1 е ако броиш че всеки ваш удар е гол, което е нелепо защото не броиш чистите положения и за Марибор, ами ако и тяхните бяха гол тогава пак се получава същото - голово равенство. Истината е, че както изпуснахте много положения така и Марибор изпуснаха такива макар да си личеше, че са слаби и имате възможност да ги отстраните. Просто както не ви стигна късметът към края, така и ви покри в началото. Мачът си беше равностоен и 1-1 си е закономерен резултат.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 21 юли 2016 23:03

Дидо написа:
гражданин от село написа:
mikata написа:Аз за отпадането обвинявам собствениците защото не взеха класни играчи

То не става с желание, а с пари.

То с пари и Лудогорец може,ама да извади нещо качествено от школата не може!
Нали уж имате школа!

Къде ме прати по лудогорските прерии, аз съм от припознавачите на уроди. :lol:

На линия
Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 21 юли 2016 23:09

insaneboy написа:
Highlander написа:
ЕМИЛ написа:Изпуснахме страхотна възможност

реалният резултат беше 6-1 за нас. Кога, кога ще изгрее слънце и на нашата улица? Това не е липса на късмет. Това е проклятие.

Съжалявам, но това са глупости да кажеш 6-1, та вратаря ви спаси на два пъти поне чисти положения, Марибор изпуснаха и дузпа, както и удариха греда. За нарушението на Александров можеше да се даде и червен картон. 6-1 е ако броиш че всеки ваш удар е гол, което е нелепо защото не броиш чистите положения и за Марибор, ами ако и тяхните бяха гол тогава пак се получава същото - голово равенство. Истината е, че както изпуснахте много положения така и Марибор изпуснаха такива макар да си личеше, че са слаби и имате възможност да ги отстраните. Просто както не ви стигна късметът към края, така и ви покри в началото. Мачът си беше равностоен и 1-1 си е закономерен резултат.

Не съм съгласен. Ние имахме 6 от така наречените 100 % положения. Положения, които, ако създадеш си задължен да реализираш. Марибор имаха две такива положения, след едно от които дойде и дузпата, а след другото гола. Имаха и един добър удар отдалеч, но този удар не беше 100 % положение. Това говори, че нашата ефективност клони към нулата...а и че нямаме централен нападател - никакъв.

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 21 юли 2016 23:12

гражданин от село написа:Къде ме прати по лудогорските прерии, аз съм от припознавачите на уроди. :lol:

Ами колкото и да ги мразят Лудогоец,си вършат работата перфекно,веднъж влязоха в ШЛ и всичко им тръгна по план
Те и Левски влязоха преди години но нищо не спечелиха и приходите отидоха в нечий(то е ясно в кой)джоб.
А Лудогорец си изиграха картите перфектно,и сега ще повторят успехите от преди години.
Последна промяна от Дидо на 21 юли 2016 23:13, променено общо 1 път.
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Мнениеот Garra Dembele » 21 юли 2016 23:13

Нямаме нападатели. След Гарра Дембеле не сме имали подобен играч! Май и скоро няма да имаме!

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 21 юли 2016 23:14

Garra Dembele написа:Нямаме нападатели. След Гарра Дембеле не сме имали подобен играч! Май и скоро няма да имаме!

Гарата беше един пияница,освен в Левски къде се прослави,че не си спомням :mrgreen:
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 21 юли 2016 23:16

Доволен съм от играта на Левски. Футболистите на Петрович създадоха достатъчно положения пред противниковата врата, помагаха си в защита един на друг и комбинираха добре в средата на терена. Марибор имаше три ситуации за гол в двата мача и всички дойдоха след центрирания. Сините бранители трябва да се помъчат да изчистят грешките, които допускат при високите топки. Дано в предстоящото първенство Сините са поне на днешното ниво.

Респект за Йоргачевич, както винаги. И за представянето му на терена, и за изказванията след края на срещата.

Върни се в “Левски”