Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот TodorT » 14 юни 2016 19:03

blue avalanche написа:
TodorT написа:Ще влезем в тройката, защото другите са по-слаби от нас, а не, защото ние сме страшна сила :oops: :oops: :oops:

По същата логика,някои отбори сега са на европейското. Ама какво им пука??? Или пък на техните фенове???

А не е ли така ?!? Сега като станахме втори да не сме много силни. Е, по-добри сме от миналата година, но сме далеееч от желаното ниво. Ние се шегуваме с ЦСКА, викаме им "Франкенщайн", ама в момента стягат приличен отбор и като гледам при тях вървят нещата със селекцията, а ние за пореден път се бавим, няма нови играчи на първата тренировка (изкл. крилото), не се знае кой ще напуска и кой не..... :x

На линия
Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 юни 2016 19:25

Левски се превърна в аматьорски клуб :idea:

Шок в Левски: Лукин с тежка контузия

Левски е на път да остане без защита, след като стана ясно, че Сърджан Лукин е с тежка травма.

„Лукин дойде контузен. Не мога да повярвам, че професионален футболист не е казал на лекарския щаб, че има травма. Мисля, че няма да играе между три и шест месеца При това положение трябва да вземем не един, а два стопера“, започна емоционално Люпко Петрович.

„Много от футболистите ги няма - Лукин е контузен, Бурабия е счупил ръката си, докато е карал колело в планината. Бедоя не го броя, той е подписал с друг клуб. Хеан Деса няма виза и затова не е тук. Не знам как ги подписват тези договор“, заяви видимо ядосан Люпко Петрович, който добави още, че няма да разчита на Джъстин Менголо занапред.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 14 юни 2016 19:39

Представяте ли си какво наследство е оставил осмокласника, след като масово играчи предпочитат клуб с неясно бъдеще, неизяснен статут и девет разновидности. Не се знае в коя група ще играят, дали въобще ще играят, но за разбития от Гонзо отбор не искат и да чуят. Скандали, нерви, напрежение, оставки, юноши бягат, чужденци се дърпат...Явно онези имат по- добри управленци. Не че са цъфнали и вързали. И над тяхната глава виси същата гилотина. Софийският футбол губи позиции.

На линия
Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 юни 2016 19:42

Петрович: Радослав Цонев си тръгва, Боби е под въпрос
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?video=89386
Последна промяна от mikata на 14 юни 2016 19:44, променено общо 1 път.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юни 2016 19:42

wilge написа:Явно онези имат по- добри управленци

Имаш на предвид тези
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 юни 2016 19:42

УЖАС! За Менголо беше ясно. Взехме го зимата, подготвя се индивидуално, влиза като резерва в контрола в 45-тата минута и излиза в 75-тата :lol: Ами честно казано и аз ще изкарам толкова време на терена, че може и повече. Няма как да очакваш от такъв играч нещо повече.... абе много е читав, ама затова няма отбор от миналото лято. :x Това с Лукин е изненада, неприятна изненада. Да кажат поне каква е контузията. :? Селекцията върви, ЕКТ идват скоро, ние нямаме виза за новия играч :mrgreen: Мале, мале.... :oops: :oops:

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 14 юни 2016 19:45

Трябва да помолим ПФК да бъде заменено с АФК, защото в Левски не се работи професионално. Това е най-големия проблем на клуба. Не са парите, дълговете и прочие проблеми, а точно непрофесионалното управление на клуба. Вече не знам дали е нарочно или просто толкова си могат. :roll:
Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

Image

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 юни 2016 19:46

THE G.A.M.E написа:
wilge написа:Явно онези имат по- добри управленци

Имаш на предвид тези

Жоре, няма значение как ги наричаме. Аз и по-горе писах, че при тях нещата вървят. Не знаят къде ще играят и как, ама вече стягат отбор.... и то приличен отбор! Защото играчите от Литекс са си добри, един Манолев (ако остане) ще вдигне адски много нивото. Ние бяхме на върха на полусезона само заради един Миланов. А група е достатъчно слаба и тук дори един качествен защитник прави разликата. В ЛЕВСКИ новият няма още виза, Бурабия си е счупил ръката, Менголо и единият близнак са "чао", Бедоя е в Гърция. Страхотна работа. Пак ще махаме трима-четирима и ще взимаме 5-6 нови. Иначе градихме отбор пролетта.... :evil:

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 14 юни 2016 19:58

Тотална аматьорщина!Люпко сигурно съжалява горчиво,че дойде.За мен има тотална борба Левски да си живурка само,абсолютно беззъб и хаотичен...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юни 2016 19:59

TodorT написа:
Жоре, няма значение как ги наричаме. Аз и по-горе писах, че при тях нещата вървят. Не знаят къде ще играят и как, ама вече стягат отбор.... и то приличен отбор! Защото играчите от Литекс са си добри, един Манолев (ако остане) ще вдигне адски много нивото. Ние бяхме на върха на полусезона само заради един Миланов. А група е достатъчно слаба и тук дори един качествен защитник прави разликата. В ЛЕВСКИ новият няма още виза, Бурабия си е счупил ръката, Менголо и единият близнак са "чао", Бедоя е в Гърция. Страхотна работа. Пак ще махаме трима-четирима и ще взимаме 5-6 нови. Иначе градихме отбор пролетта.... :evil:

Ами Литекс винаги са правили сносни селекции, това си е факт.

При нас мисля, че нещата станаха ясни, още като махнаха Стоев.
Преди това нали помниш какво казваха ръководните фактори - С.С. ще води отбора до нова година, напускащи няма да има, ще се вземат едва 2-ма - 3-ма.
Е, като изсулиха Стойчо, бързо стана ясно, че отново са ни хвърляли мъгла. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”