way написа:honda написа: Колко футболисти с медали от континентални или СП играят в нашето първенство?
Опоку говори ли ти нащо ?:Д
Да, говори ми. Опоку дойде при нас невъзстановен след тежка контузия. Между другото доколкото знам за съжаление Опоку така и не се възстанови от тази контузия и приключи с кариерата си(дано да не е така-не го пожелавам на никого)
За новото момче- Нар няма сведения да е имал някакви сериозни контузии. Последния му мач е преди около месец. За футболист на 21 години -120 мача в мъжкия футбол въобще не е лош атестат. Дали е попадение или менте мисля че е много рано да коментираме. Нека първо да подпише с Левски,след това да го видим в игра и тогава да сме живи и здрави ще имаме възможност да коментираме изявите му или липсата на такива.
Много пъти съм писал ,че ако се търси трансферен удар ,то трябва да се търси с футболисти от Африка . Разбира се шанса един африкански футболист да се окаже разочарование е много по-голяма отколкото да се окаже попадение. Но едно попадение може да покрие 10 ментета. Примерно Левски беше на косъм от привличането на Ислам Слимани и то въобще не за много пари. Тогава пак имаше специалисти във форума които питаха какво е това недоразумение. В момента това "недоразумение" е един от най-актуаланите и желани футболисти в Европа.