Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот comorad » 14 юни 2015 18:51

W84me написа:
korteneca написа:Да си заминават. За мен е важно Аниете и Прохазка да останат. Ако можеше и Абди да остане щеше да е добре, и щяхме да направим добър отбор с още няколко чужденци, българи и юноши. :)

Минев е най-добрия бек в първенството, преди години го отпратихме с лека ръка, а помниш какви образи взехме на негово място...

Няма значение дали е добър или не , като не иска да играе при нас прав му път

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 14 юни 2015 18:54

W84me написа:
korteneca написа:Да си заминават. За мен е важно Аниете и Прохазка да останат. Ако можеше и Абди да остане щеше да е добре, и щяхме да направим добър отбор с още няколко чужденци, българи и юноши. :)

Минев е най-добрия бек в първенството, преди години го отпратихме с лека ръка, а помниш какви образи взехме на негово място...

Може и така да е, но първо гледа парите и после играе. Ако не бяха свършили парите в Ботев нямаше да се върне при нас. ;) При тях взеха да намалят заплатите и избяга. Сега при нас също ги намалят и нищо чудно да си е тръгнал. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 юни 2015 18:55

korteneca написа:Може и така да е, но първо гледа парите и после играе. Ако не бяха свършили парите в Ботев нямаше да се върне при нас. ;) При тях взеха да намалят заплатите и избяга. Сега при нас също ги намалят и нищо чудно да си е тръгнал. :)

На 33 години е, има още 1-2 сезона, няма да играе за едно "мерси" :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 14 юни 2015 18:57

Това значи, че сигурно ще вземем и ляв бек, ако Стоев и Гонзо не са решили да дават шанс на Орачев, но все пак само с него цял полусезон трудно ще изкараме. Трябва да имаме някой защитник, който да може да играе и централен и ляв бек, но различен от Белаид и Нину. Дано последните двама се махнат.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 14 юни 2015 19:46

Не ми пука кого ще вземем.
За мен са важни няколко неща.
Първо-гонзо да Фане влака, заедно с този, който го кара и да отпътуват.
Второ- сектора да е готов.
Трето, но не по важност-да играем ФУТБОЛ.
Искам отбора да ме радва, как играе.
Не ми пука за купа, титла , шл, уефа...
ИСКАМ ЛЕВСКИ.
САМО ЛЕВСКИ !
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 14 юни 2015 23:30

Нали нямаше пари? Защо се вземат чужденци, макар и свободни агенти? Те на добра воля ли идват? Някой е решил да даде пари или като потъваме да потъваме както трябва, за да стигне за всички водата... Щото май това словосъчетание: Жейнов+чужденци сме го гледали вече доста години и резултатите са повече от посредствени. Колко време са следени тези двамата или са гледани само по клипчета? Знам, че едва ли
ще ми отговори нЕкой фактор, ама да си питам... Да не ходят пак да просят от левскарите пари за обяд на Баджека
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 юни 2015 23:35

Der Schmarotzer написа:Нали нямаше пари? Защо се вземат чужденци, макар и свободни агенти? Те на добра воля ли идват? Някой е решил да даде пари или като потъваме да потъваме както трябва, за да стигне за всички водата... Щото май това словосъчетание: Жейнов+чужденци сме го гледали вече доста години и резултатите са повече от посредствени. Колко време са следени тези двамата или са гледани само по клипчета? Знам, че едва ли
ще ми отговори нЕкой фактор, ама да си питам... Да не ходят пак да просят от левскарите пари за обяд на Баджека

И двамата имат 30+ мача за миналия сезон. С оглед на това, че се разделяме с много играчи, можем да си го позволим.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 юни 2015 10:59

Македонският полузащитник Денис Махмудов минава прегледи днес и ако всичко е наред, той ще се превърне в първото ново попълнение на „сините“.

Дошлият от Холандия футболист отдавна е договорил своите условия с клубното ръководство.

Другият чужденец, който пристигна в София през последните часове – Марсел Апиа, все още не е дал заключителен отговор. Той се прибра в Германия, където ще проведе финални разговори със своето семейство преди да вземе решението си.

На този етап шансовете да подпише с Левски са по-големи, отколкото сделката да пропадне. Двете страни проведоха преговори вчера на софийска територия.

Днес „сините“ ще проведат своята първа тренировка за лятната си подготовка. Заниманието е предвидено за 18 часа, а тогава трябва да говори и Стойчо Стоев. Клубната управа прави всичко възможно да задържи в Левски Антонио Аниете и Роман Прохазка. Договорите и на двамата изтичат в края на този месец.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 юни 2015 11:00

- Г-н Стоев, докъ­де стигна селекци­ята?
- Сложно ми е да отговоря на този въпрос, защото в интерес на истината работим усилено, но черно на бяло нямаме подпис на нито един футболист. Когато парафираме с някого, тогава ще бъде сигурно.

- В София обаче са футболисти за преговори - Апия и Махмудов. Какво се случва с тях?
- Те говорят с ръководството. Аз съм ги одобрил, искам ги в състава, а от там нататък всичко останало е в ръцете нa Георги Иванов, на Иво Тонев. Те трябва да се разберат за условията.

- Добре. Ясно е, че има неяснота около новите. Поне знае ли се кои футболис­ти ще приемат ва­шите нови финансови условия?
- Нямаме все още отговори. Момчета като Аниете и Прохазка поискаха още малко време да помислят и ние ще им го дадем. Към момента не е сигурно. Знаете, че в България нещата обикновено се случват малко по-бавно. Това е положението в момента.

- Така като ви слушам, ще има ли изобщо с кого да за­почнете първа тре­нировка?
- С много малко хора (смее се). С ня­кои още не сме се разбрали, на част от чужденците съм им дал малко по-дълга почивка - до вторник, до сряда. Национали­те са пуснати до съ­бота, така че в движе­ние ще се събираме.

- Като споменахте национал, приклю­чи с Левски Влади­мир Гаджев?
- Доколкото знам той си търси отбор в чужбина. Неговият договор изтече, така че ситуацията е по-различна.

- Ако не си наме­ри отбор, както ставаше в послед­ните години, ще го търсите ли изоб­що?
- Нека да видим какво ще се случи и тогава ще коменти­раме. По принцип в ситуацията, в която е Левски, за футболист като Владимир Гаджев няма как да затворя вратата. Оставям я отворена.

- Не е тайна, че клубът е в сериозна финансова криза. Селекцията, по която работите в момента, план "А" ли е?
- Много е трудно да говорим за план "А" или план "Б". Истината е, че план "А" за всеки треньор и отбор е, когато може да отиде и да си купи футболистите, от които има нужда. Кога­то сме принуде­ни да работим със свободни агенти, ве­роятността от греш­ка съществува, но ние изгледахме доста футболисти и се стараем да сведем опасност­та до минимум.

- И все пак набелязаните иг­рачи сред най-харесваните от вас ли са?
- Да. Определено, ако говорим в тази насока, можем да кажем, че са от план "А" за селекция. Добри футболисти.

- Можем ли да очакваме някак­ви други лица, изненади на старта днес?
- Ситуацията е доста динамична, така че всичко е възмож­но.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 юни 2015 11:12

Нищо впечатляващо на клиповете на Махмудов няма. Огромна част от головете му са на контри при резултати от типа на 3-0. Да не говорим, че някои са с комични отигравания, негови или на защита и вратари.

Върни се в “Левски”