Лудогорец (Разград) - Левски (София) |08.03.2015| 1:0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Анкетата завърши на 10 мар 2015 13:48

Победа за Лудогорец
51
33%
Равен
24
16%
Победа за Левски
78
51%

Общо гласове: 153

love_hurtz
Контакти:

Re: Лудогорец (Разград) - Левски (София) |08.03.2015| 1:0FT

Мнениеот love_hurtz » 08 мар 2015 18:39

IvailoRz написа:
love_hurtz написа:Не съм гледал мача, сега гледах повторението на гола. Вие просто сте едни тъпи хейтъри и търсите да обвините някой. В тази ситуация вратаря какво да направи, изобщо никаква вратарска грешка не беше това. Нито беше увиснал, нито в грешна позиция. Защо Дрогба и Иванович вкарват такива голве никой никъде не реве, че е вратарска грешка. Щом ревете толкова срещу него представям си какви са ви претенциите за картоните.

Това е защото не си гледал мача . преди да излезе в ъглов Пацо си кръстоса ръцете вместо да хване топката :)

Никой не е безгрешен, гола дойде от грешна конфигурация на защитата. Къде къде по-смешни грешки са правени, всеки е разсеян може да му свети слънцето в очите. В крайна сметка каква му е вината, че е изпратил в корнер, вместо да е хване. Всеки вратар прави подобни грешки 1 път на мач. Когато не изчисти като хората и отиде в тъч и от тъча стане гол вратаря ли е виновен ?

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 08 мар 2015 18:40

popokutepetel написа:
sin4ec написа:Този гол и загуба ще тежат изцяло на съвестта на Пламен Илиев. Безобразен. Колкото до стратегията-не ни се получиха нещата. Но и идеята беше 0-0 до 70 минута и след това с две смени на щурм...голът обърка всичко. Много съм разочарован, бях уверен, че ще бием. Съдията не повлия на изхода.

Като ти чета коментара оставам с впечатление, че Левски направи супер-мач и само вратаря не издъни. Истината е, че за гола Пл. Илиев няма грам вина. А това, че корнера станал заради него и следователно той е виновен за гола е несериозно. Сбъркал, не могъл да хване топката станал ъглов удар. Случва се. Но не е той виновен, че Домо не си покри човека и го остави да вкара.

Левски не са направили супер мач , но Лудогорец да не би да играха силно ?

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 08 мар 2015 18:40

Две фрапантни грешки на тигъра и един гол за Лудогорец.

Спестени два втори жълти картона на Абди и един на Дяков, но както казват вторият трябва да е кристален, както казват спецовете.

Съвсем очаквана победа с един гол, за да не се разваля головата разлика на Левски.

Къде са канарчетата да обяснят как са ги прецакали и с този резултат.

Някой да вкара едно кроше на Белаид, че смешна работа. Къде го докосваш къде се хваща!
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 08 мар 2015 18:48

veni__85 написа:
popokutepetel написа:
sin4ec написа:Този гол и загуба ще тежат изцяло на съвестта на Пламен Илиев. Безобразен. Колкото до стратегията-не ни се получиха нещата. Но и идеята беше 0-0 до 70 минута и след това с две смени на щурм...голът обърка всичко. Много съм разочарован, бях уверен, че ще бием. Съдията не повлия на изхода.

Като ти чета коментара оставам с впечатление, че Левски направи супер-мач и само вратаря не издъни. Истината е, че за гола Пл. Илиев няма грам вина. А това, че корнера станал заради него и следователно той е виновен за гола е несериозно. Сбъркал, не могъл да хване топката станал ъглов удар. Случва се. Но не е той виновен, че Домо не си покри човека и го остави да вкара.

Левски не са направили супер мач , но Лудогорец да не би да играха силно ?

Не са, но Лудогорец игра правилно и да не загуби. На полувремето пуснах един коментар в който ясно казах, че с тази постановка и тази игра на Левски от първото полувреме, ако се запази и второто най-вероятно ще загубят и само при супер-късмет може да го добутат до Х, който не върши работа. За съжаление така и стана, но си беше и напълно логично. А ако Лудогорец беше направил силен мач с тази игра на Левски щеше да се отиде на разлика. А най-много ме е яд, че не дадоха шанс на Краев и излязоха с такава сбъркана дефанзивна тактика. И с 4:1 да бяхме паднали, но поне да се беше видяло, че се борят и играят атакуващ и приятен за гледане футбол. А днес какво воидяхме? Един беззъб Левски, който напред не може да направи абсолютно нищо и гледа топката да е по-далеч от вратата му.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 08 мар 2015 18:56

Rage написа:Лудогорец много слаби, Левски все още не вярващи в силите си. Червен картон за Безяк 100%, а Дяков на кантар. Пацо сбърка, но майната му .... "продължаваме напред" ;) Отбора има потенциал и за 2-3 мача не могат да се правят крайни изводи. Тези които плюят по Гаджев и Пацо Тигъра явно са забравили, колко радост им носеха точно тези преди 3-4г. Аз не искам Левски да прилича на ЦСКА с 10 чужденци. Харесва ми факта че си имаме наши момчета, макар че не са идеални. Единствено Абди разочарова, от него наистина се очакваше повече. Ботев да се насерът не могат да бият 2та мача.

П.С. Купата е синя :!: :!: :!:

Да бе и аз тва се чудя, как може да хулим играчи, които за последно са се изявявали на ниво преди 3-4 години. Дали сам се усещаш ква глупост си написал?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 08 мар 2015 18:57

popokutepetel написа:

Левски не направи хубав мач, но вратаря пак е трагичен. По твоята логика никой не трябва да вини човек който прави безумна дузпа или много опасен фаул, само защото това не е директен гол. А самия гол е съвсем отделно нещо и няма нищо общо с предишното. Без едното не следва второто, особено когато буквално подаряваш аут за корнер. И ми кажи кога ни е спасил този некадърник за последно. Поне това кажи за да не започвам да изброявам поредните му издънки във всеки един мач в който играе поне от година насам. При него няма пропуск, греда след греда всеки мач.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 08 мар 2015 18:59

terata написа:
Rage написа:Лудогорец много слаби, Левски все още не вярващи в силите си. Червен картон за Безяк 100%, а Дяков на кантар. Пацо сбърка, но майната му .... "продължаваме напред" ;) Отбора има потенциал и за 2-3 мача не могат да се правят крайни изводи. Тези които плюят по Гаджев и Пацо Тигъра явно са забравили, колко радост им носеха точно тези преди 3-4г. Аз не искам Левски да прилича на ЦСКА с 10 чужденци. Харесва ми факта че си имаме наши момчета, макар че не са идеални. Единствено Абди разочарова, от него наистина се очакваше повече. Ботев да се насерът не могат да бият 2та мача.

П.С. Купата е синя :!: :!: :!:

Да бе и аз тва се чудя, как може да хулим играчи, които за последно са се изявявали на ниво преди 3-4 години. Дали сам се усещаш ква глупост си написал?

E само не разбрах защо пък трябва да плюем баш пък Гаджев и Пл. Илиев? Щото Бедоя направи мача на живота си, че Велев не даде един точен пас пък било и на два метра, че Абди показа, че е Л. Педро, ама малко по-висок или Нину, който не може едно центриране да направи.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 08 мар 2015 19:00

Player написа:
popokutepetel написа:

Левски не направи хубав мач, но вратаря пак е трагичен. По твоята логика никой не трябва да вини човек който прави безумна дузпа или много опасен фаул, само защото това не е директен гол. А самия гол е съвсем отделно нещо и няма нищо общо с предишното. Без едното не следва второто, особено когато буквално подаряваш аут за корнер. И ми кажи кога ни е спасил този некадърник за последно. Поне това кажи за да не започвам да изброявам поредните му издънки във всеки един мач в който играе поне от година насам. При него няма пропуск, греда след греда всеки мач.

Недей така и ти сега. Нали преди 3-4 години е бил на ниво. :mrgreen:

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 08 мар 2015 19:00

Успях да гледам само последните 25 минути от срещата, но те са ми достатъчни за да направя коректен разбор на случилото се.
Отборът на Левски всъщност не е отбор - тотален хаос и безидейност!
В този тим не видях действащ халф! Единственият който се "нагърбваше" с подобни функции за Левски беше Безяк от Лудогорец!
Може да звучи невероятно, но само той успя на два пъти да пробие халфовата линия на Лудогорец и да изведе футболист на Левски на удобна позиция, като същевременно полагаше усилия да си изкара и червен картон!
Ако бях на мястото на Дерменджиев, щях да му засуча един шамар и да го пратя на "стаж" в дублиращия отбор.
Съдията наистина е слаб, но е такъв и за двата отбора - той вина за загубата на Левски няма!
Нека никой не се сърди - нещата просто си застанаха по местата и това са истинските им места към момента.
Ще е малко нелепо Левски да играе с " аматьорите", но загубиха твърде много време в очакване на чудото и сами се докараха до това дереже!
Трогателни изглеждат напъните на "розовите' фенове в тази тема да прикрият дълбоките си ментални проблеми спрямо Разградлии с заинтересованост към съдбата на "сините" - явно тава е терапията им от комплекси!!! :oops:
И накрая:
Хайде дръжте се вече като зрели хора!
Дреме му на Домуса дали Ви устройва или не - ако искате да гледате футбол ще си плащате - такива са реалностите.
Стига вече с тези инфантилни писъци на недорасли воаьори - за разумен човек звучат наистина жалко!
Начинът е ясен - плащаш 4 лв на кабелния си оператор и гледаш футбол, колкото ти душа сака, с качество което може да си позволи телевизора ти!
Успех!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 мар 2015 19:01

popokutepetel написа:Не са, но Лудогорец игра правилно и да не загуби. На полувремето пуснах един коментар в който ясно казах, че с тази постановка и тази игра на Левски от първото полувреме, ако се запази и второто най-вероятно ще загубят и само при супер-късмет може да го добутат до Х, който не върши работа. За съжаление така и стана, но си беше и напълно логично. А ако Лудогорец беше направил силен мач с тази игра на Левски щеше да се отиде на разлика. А най-много ме е яд, че не дадоха шанс на Краев и излязоха с такава сбъркана дефанзивна тактика. И с 4:1 да бяхме паднали, но поне да се беше видяло, че се борят и играят атакуващ и приятен за гледане футбол. А днес какво воидяхме? Един беззъб Левски, който напред не може да направи абсолютно нищо и гледа топката да е по-далеч от вратата му.

Ами общо-взето е така, но ще обърна внимание на един детайл: беше ясно, че който вкара първи, ще спечели мача на 90%. Забележи страшната грешка в 20 минута при тях, когато Бедоя напредна, а вратарят им не беше на вратата. Един точен удар и нокаут! В такъв мач трябва да вадиш максимума от всяка ситуация. Те два пъти пропуснаха да се възползват от грешки на Пацо, на третия път -стана. Загубата на Минев беше тежък удар за нас.
С нищо не сме надиграни. Сами се бихме. Идеята на Стоев не сработи-а и няма как Гаджев да бърка пасове на 5 м и да сработи. В дефанзивен план-добре, няма я паниката и безумията през минута. Има какво да се желае още, но напредъкът е налице. На този етап те са по-добри и имат по-добри, или поне по-сработени изпълнители, така че постройката ни беше правилна. А че всеки удар в очертанията на вратата ни с този вратар е гол, е неоспорим факт!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”