Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата - 3:1

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата

Мнениеот amstel_beer » 12 мар 2014 23:40

Айдеее, свалих мача... Пускам го, да видя какво са плямпали коментаторите. :mrgreen:

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 12 мар 2014 23:58

terata написа:Честит празник, папагали! :mrgreen:

criminal написа:Очаквам пореден погром над Левски, това е турнирен мач и един гол на чужд терен е достатъчен , но предполагам убедителна победа на Ботев с 0-3

костенурк написа:Ще решим всичко още в първия мач.домакините не могат да ни затруднят с нищо.навлизаме във форма и ще бием с няколко гола 8-)

kanara1978 написа:ако сега не ги ударим с 3-4 гола няма кога.Тодоре Закривай :mrgreen:

samatoranaga написа:С публика и ли без още в София ще се обезсмисли реванша. Ботев показа звезден футбол след като Локо София им вкара гол и ще е чудо ако сините измъкнате нещо в Подуяне.

kikooo1912 написа:0-5
Това ще е най-лесната победа на Ботев през сезона. Левски са кръгла нула. Атомното им нападение вкарва веднъж на високосна година. Какъвто и да е Мъри в сравнение със сухия е великан. Гаджев колкото и да е слаб е най-силният им футболист и в негово отсъствие няма да могат да вържат два паса. Тактика за тях е мръсна дума, на терена са като мухи в буркан. Ботев с всеки изминал мач играе все по-добре. Владеем топката перфектно, създаваме положения. За последните 3 мача вкарахме 7 гола. Новите играчи вдигнаха много нивото на отбора. Вкарахме 4 гола на Локо сф, който преди това унижи Левски на Герена. Просто няма как да загубим този мач, въпросът е с колко ще бием. За мен победа с по-малко от 5 гола за Ботев ще е изненада.

костенурк написа:само Хамзата и дорето са по класни от цялото ви отборче събрано от кол и въже.наистина ли мислите че имате шанс?бъдете разумни,победата ще е за Пловдив 8-)

мемнто написа:"Левски" пак пада. Възможно е да се получи и някой супер изненадващ Х.

shotgun blues написа:0-2 8-)

todor76 написа:1-3

Ivo-Chernomoretz написа:1:2

Avrameca написа:0:2

kanara1978 написа:1-4 като очаквам отново силно съдийско рамо за Левски.един два червени картона за Ботев и гол от засада за сините

Bombardier написа:0-3, Феребори ДоБре

k_oleto написа:очаквам убедителна и правилна победа за Ботев Пд. Нещо от рода на 1:4, а гола за Левски ще вкара Божо86

kikooo1912 написа:0-5
Яловото трио в атака за Левски: Божи86, Макриев и Генков гарантират нулева успеваемост в атака. В последния си мач Ботев вкара 4 гола на отбор с две класи над Левски. Затова победа с по-малко от 5 гола за Ботев ще е изненада.

BRF написа:Не виждам как Ботев ще вкарат по-малко от 2 гола в този мач!
Още повече след "помоща",която оказахме след вчерашното Дерби!

kanar76 написа:1:3 Ако Мъри не е толкова страхлив може и 1:6

Кировец написа:0:5
Ботевъ ще разгроми, цитирам Батков - "бардака".
Хеттрик на Хамза + 2 гола на Доре.

fire написа:Сигурна победа за жълтите в София и естествено краен победител след реванша! За съжаление Левски в момента са на нивото на отборите от втората седмица, а факта, че ще играят с меко казано "осакатен" състав след вчерашното дерби ги прави тотални аутсайдери в този мач, дори при фактора домакинство! Кротък мач и 0-2 за жълтите.

angelco77 написа:Загуба за мучащия бардак с 2:0.

botevplovdiveoe написа:0:3 и закриваме бардака!

El Grande Capitan написа:1:2 без много напъване и инфаркт за булгаро предричам....

ПП: Извинявам се ако съм пропуснал някой идиот, но просто сте толкова много, че не мога да обърна внимание на всички. :mrgreen:

Не е ли малко прибързано да вадиш извадки, още повече че има реванш и ако вземат да ви отсранят ще се получи awkwaaaаааard :lol:

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 13 мар 2014 00:11

comorad написа:Не гледах мача, на работа съм. Как е играл Мики Орачев, чета се е включил със желание. Някой може ли да ми каже?
Благодаря
САМО ЛЕВСКИ

Малко е трудно да се каже. Имам чувството, че след гола на Божинов "треньора" се намеси. Отбора се дръпна и сякаш чакаше изритани топки. Имам чувството, че до гола на Ботев имаше някакви указания на Здравков, а след него отбора просто тръгна да играе :lol: Явно тогава спряха да мислят за указанията. Лично мнение. На Цоневи и на Орачев трябва да се дава шанс, Бастош и Рамос не са готови физически, а Бастош за мен е класа за България, но когато влезе във форма ще си тръгне. Същото е и с Божинов ;)

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 13 мар 2014 00:19

След като излязоха Бастос и Рамос цялата ни игра замина на кино,тия младите бягат,ама само бягат ,само с желание и обич към синята фланелка не става тая работа,трябва майсторство и много тренировки.Аз съм учуден от Рамос ,с такова желание се включи а и много добри отигравания направи ,спокойно играеше,като че ли и неговата увереност се предаде на целия отбор а и този гол,най- накрая някой да я центрира както трябва тая топка,в края на краищата късмета покрива добрите играчи.В центъра на защита се търси още един човек ,за мен Димов е рисков играч,винаги е готов да направи някоя издънка,за мен по-подходящ е в халфовата линия ,а експериментите Пелето- защитник трябва да спрат вече.Реванша ще е труден, тия жълтури ще са много навити и ще тръгнат от първата минута да ни мачкат ,ако успеем да ги прекършим и да не им дадем възможност за непрестанни атаки смятам че ще успеем да ги изненадаме.В отбрана хич не седят добре.Минев и Христов често си оголват зоните и оставят празни пространства ,нашите трябва да използват такива моменти,В нападение и халфова линия имат добри изпълнители Ботев и трябва да внимаваме да не си направим реванша кошмарен.Лошото е, че този цикъл сряда -събота води до умора в някои играчи,контузии,картони и това ще се отрази до някъде в някой много важен мач в който се решава класиране или отстраняване.

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 13 мар 2014 00:19

siniq_fen написа:
Жоржиньо написа:Браво на нашите,най-после да ни стоплят малко с тази победа.Доста добра игра и много добър мач за целия отбор,наистина днес играхме като един отбор със страшни пасове един към друг,много добро разбирателство.Според мен това трябва да е титулярния състав и другиден.

Може би Димов трябва да смени Бру в центъра, а до Белаид да застане Чмовш. Сигурен съм обаче, че отново ще стартират Аймен и Дани до него.

Лошото с Димов(ясно че Даниел) е, че гледам доста муден е станал придобива манталитета на Милиев да се връща подтичвайки. И аз мисля, че трябва да играе Чмовш, а и лятото Димов си тръгва и пак ще почне лутането. Най-лошото е, че отбора няма добра физическа подготовка, нито голяма скамейка, а сега започнаха най-тежките мачове.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 13 мар 2014 00:32

Канарчетата в къщи играят доста силно и с оглед малкото публика, която ще имат сините нищо чудно лесно да стопят този пасив доста бързо, иначе вчера жълтите бяха трагични, което пък от своя страна неомаловажава победата на Левски.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

chykitto
Контакти:

Мнениеот chykitto » 13 мар 2014 17:27

Браво на Ботев съживи този умрял отбор :) Евала Мъри подлога такава!!!!!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 мар 2014 18:12

За първи път! Заекващ трансперант!
http://levski.gong.bg/uploads/photo_top ... 120087.jpg :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 13 мар 2014 18:16

ralka_levskarka написа:За първи път! Заекващ трансперант!
http://levski.gong.bg/uploads/photo_top ... 120087.jpg :mrgreen:

Доста чувства са вложили :P :P
Изображение

Върни се в “Левски”