Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

run1973
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот run1973 » 18 авг 2020 12:49

Един от тарторите на Сектор "Б" - Любомир Костадинов, направи притеснително разкритие. Той обяви, че предстои да се води дело във ФИФА между Левски и Петър Хубчев, като по негова информация адвокатът на бившия треньор на "сините" - Георги Градев, щял да поиска фалит на Левски.

Ето какво е написал Костадинов във Фейсбук:

"Понеже сме отворили темата за гробокопачите.

Знаете, че предстои съдебно дело между Левски и Хубчев за много пари. Ще се води във ФИФА, защото едно директорче е допуснало Хубчев да подпише договора си с немския си паспорт, независимо че Левски е български отбор и той е българин.

Имам сигурна информация, че същото директорче изнася информация за защитните тези на Левски на Хубчев и чорбаря му адвокат Градев. И същият адвокат се гласи да поиска фалит на Левски.

Съвпадение е вероятно, че директорчето и треньора заедно водиха играчи с парите на Божков.

Левски винаги е бил предаван отвътре и от "свои". А Сираков явно ще плаща сметката на това директорче-лъжливо овчарче, г-н Мразя Истината Колев!

Запомнете какво съм ви казал, защото предстои да го видите с очите си.

Тогава ще чакам да видя пак ли са виновни "Охраната и Магазина" или този път са "Магазина и Охраната"!?!".

Младежа се е събудил. ;)
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 18 авг 2020 12:53

Сделката за Уесли Ната между Левски и Царско село пропадна, научи Gong.bg. Двете страни така и не са успели да се разберат за финансовите параметри на договорката и за момента бразилецът остава на "Арена Царско село".

За подобен трансфер се говори от месеци, като и двете страни потвърдиха, че водят преговори. Вчера от Царско село публикуваха официално становище относно футболиста, заявявайки, че той води нормален тренировъчен процес с отбора.

Преди дни Царско село отхвърли оферта за Ната на стойност 150 хиляди евро от латвийския шампион Рига.

Ната със сигурност ще вземе участие в следващите два мача на тима, а след това собственикът Стойне Манолов ще опита да го продаде в чужбина.
И Стойнето се е събудил ;)

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 18 авг 2020 13:05

Добре бе ... къв е проблема на Йомов- тази синя легенда, потомствен левскар, да отиде да играе в Литекс, който се премести в София? Кво пискате ?!

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 18 авг 2020 13:12

Tsetsochisloto написа:Добре бе ... къв е проблема на Йомов- тази синя легенда, потомствен левскар, да отиде да играе в Литекс, който се премести в София? Кво пискате ?!

Нема се плашиш, Бочето идва и Черепа го води -търсят те,дано те намерят тези дни.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 авг 2020 13:21

DanailG написа:Само че не са десетина, не са и само в тоя форум. Прав си, че не е твой проблем, но защо трябва да го отричаш и правиш, че това не се случва. Подкрепяй си каквото искаш, но му викай с истинските имена, защото утре може да се събудиш и решиш да му викаш Барселона.

Вземи тази тема и преброй колко са тези дето я дъвчат твоята дъвка,твоята истина не винаги е моя истина както и обратно. И аз съм сигурен че финансирането в Левски през последните тридесет години е много противоречиво и не съвсем по правилата но не съм си позволявал да им давам акъл какво да правят. Всеки е в правото си сам да си определя как да живее естествено като не пречи на тези около него,ЦСКА явно пречи на някои, че толкова много са загрижени за нас.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 18 авг 2020 13:22

Tsetsochisloto написа:Добре бе ... къв е проблема на Йомов- тази синя легенда, потомствен левскар, да отиде да играе в Литекс, който се премести в София? Кво пискате ?!

Никакъв! Както е никакъв проблем при 48-те да играят Галин Иванов - синя легенда по твоята логика, Сашо Александров - синя легенда , Наумов и Климентов - зелени легенди, Пиргов - жълто-черна-синя легенда, Дани Младенов - виолетово-синя легенда....да продължавам ли или сам ще го направиш?! На хората просто им се е прииграло в Обеля - Требич, кво пискаш?! :) :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 авг 2020 13:30

Kiril2681 написа:

Никакъв! Както е никакъв проблем при 48-те да играят Галин Иванов - синя легенда по твоята логика, Сашо Александров - синя легенда , Наумов и Климентов - зелени легенди, Пиргов - жълто-черна-синя легенда, Дани Младенов - виолетово-синя легенда....да продължавам ли или сам ще го направиш?! На хората просто им се е прииграло в Обеля - Требич, кво пискаш?! :) :)

Тоя Г. Иванов дори не знам да е играл в Левски, камо ли пък да е бил легенда :o
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 авг 2020 13:30

eфбетчето е почнало да замира и да бавят заплати на служителите си :mrgreen: Скоро и на Фека-то цеката ще дръпне кранчето и ще си отвори кафенце, да си мятат зарове и да послъгва на дребно :idea:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 18 авг 2020 13:43

damyanov1963 написа:
Kiril2681 написа:

Тоя Г. Иванов дори не знам да е играл в Левски, камо ли пък да е бил легенда :o

Дамянов, с новата машинка и да четеш ли не можеш?! :) Изрично съм казал - " по твоята логика", имайки предвид неговата логика, че Йомов е легенда на Левски... :) А Галин мисля, че направи един полусезон при вас, не съм сигурен, някакъв смътен спомен имам, ама не ми се рови сега
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 18 авг 2020 13:43

run1973 написа:

Нема се плашиш, Бочето идва и Черепа го води -търсят те,дано те намерят тези дни.

Черепа скоро го докарват и ще лежи доживотно като гледам ...

Върни се в “Левски”