HardWork написа:realno написа:HardWork написа:svetli-lz написа:То ако бехте платили немаше да фалирате и да местят Литекс в София воглаве с Етрополе. Друг е въпросът, че Гришата се откупи от Тиквата с прекръстването на отбора от Ловеч, за което получи пълен съпорт от държавата в лицето на министър Кралев. Новото име на отбора на Гриша Ганчев е ЦСКА- София или новият собственик на ЦСКА е Гриша Ганчев, кое твърдение е вярно мили припознавачи?realno написа:Разбрах, вие сте едни схемаджии и хваткаджии с цел избягване плащането на стари задължения и да продължите името "ЦСКА" но нищо повече. Но забравяш, че схемичката ви е не само юредическа, но и реална, защото Литекс си смени адреса, емблемата, стадиона, не само юредически, но и реално, за да заеме мястото на реално умрялото заради вас ЦСКА.
Отговори ми когато Тирето и умрялото ЦСКА съществуваха едновременно в продължение на 3 месеца, на кого беше фен? Юредически колко ЦСКА имаше и кое беше истинското? На кого се обясняваше в любов и вярност? И тогава ли Тирето беше наследник на ЦСКА при положение, че ЦСКА беше още жив или може би го бяхте погребали предварително? Декларациите, че не искате да припознавате Литекс за ЦСКА и да го закичите с вашата емблема и настаните на вашия стадион, прах в очите ли беше или наистина го мислехте? И защо се отрекохте от написаното?
Да, претендирате, че сте Литекс не само за да избегнете плащания, а защото реално сте такива, макар и под чуждо име. Защо не претендирате, че сте Луковит или Чавдар /Етрополе/, а точно Литекс?
За това колко отбора са използвали същите схеми и хватки като вас, успокоява ли ви? Прави ли ви истинския? Не. Оставате си Литекс.
Не мога да разбера малоумни ли сте, или се правите на такива? Ние сме единствените които са платили за фалита си в цялата история откакто има спорт в България. Ние сме платили пропорционално повече отколкото Рейнджърс и много други фалирали клубове по света! Юридическата част е кристално чиста. Фалиралото дружество е било умишлено източвано години на ред. Беше стигнало до там, че нямаше как да си обслужва дълговете, затова в клуба влезна синдик. Такъв е закона! Лупи твърди, че клуба е можело да бъде спасен, чрез някакъв теоритичен оздравителен план, такъв обаче нямаше! Вие ако вярвате на Лупи сте кауза пердута.
През цялото време съм бил фен на ЦСКА и винаги ще бъда! Аз както и 90% от останалите фенове на клуба не се интересуваме нито от юридическите маневри, нито от вашите релативни форми за морал!В крайна сметка ние си оставаме единствените платили за фалита и продължаваме да плащаме.
Вие през цялото време си противоречите! Ако дружеството създадено от Любо Пенев през 1999 година е автентичното ЦСКА, то защо сега другите нови дружества да не могат да претендират за приемственост на същия пример. Ако не е, то тогава защо го бяхте припознали, и какви са ви претенциите сега? Литекс има повече титли от дружеството на Любо Пенев, източено в последствие от Лупи и фалирано от държавата (чрез даването на базата на Ганчев).
Всичките ви доводи са противоречиви и се опират изцяло на някаква абстрактна релативна морална догма. Пак питам, защо не кажете нещо за десетките фалирали клубове, чийто кредитори не са видяли и стотинка, чийто активи са подарени, а не продадени на търг. Жалки лицемери! Точно затова винаги ще ви третираме като по - нисша форма на живот, защото сте безочливи и сервилни морални релативисти!
Юридически може да сте всякакви, но реално сте Литекс. Юридически можеш да си смениш името, но личността никога. Освен това не ми отговори на въпроса, кого подкрепяше когато в продължение на 3 мес едновременно съществуваха Тирето и ЦСКА?
Какво означава личността на футболен отбор? Ти сигурен ли си, че нямаш шизофрения? Дори личността при хората не е някаква двуизмерна статична еденица, тя постоянно се променя. Футболните отбори нямат личност. Как кое съм подкрепял? През тези 3 месеца е съществувал един футболен клуб и 2 независими едно от друго юридически лица. Що за малоумен въпрос е това? Естествено, че съм подкрепял ЦСКА! Винаги съм го правил независимо от юридическите лица. Стига ми губи времето, очевидно живеем в различни вселени
1. Футболните отбори може да нямат личност като човек, но имат идентичност. А вашата е на Литекс. Дори да се смени юридическото лице, идентичността се запазва. Сега по ясно ли ти стана?
2. Когато стане въпрос за юридически лица, от една страна се отричате от тях, защото ви свързват с Литекс, а от друга страна ги използвате и наричате "юридически схеми и хватки" за да избегнете 30 мил дългове. Последно?
3. Казвате, купихме емблемата, която е била заложена от ЦСКА и затова вече сме истинското ЦСКА. Това означава ли , че когато ЦСКА е заложил емблемата е спрял да бъде ЦСКА и сте подкрепяли друг отбор? Означава ли, че до като е била заложена емблемата, а вие сте я носили на гърдите си е било незаконно?