Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 18 авг 2020 10:02

HardWork написа:
realno написа:
HardWork написа:
svetli-lz написа:То ако бехте платили немаше да фалирате и да местят Литекс в София воглаве с Етрополе. Друг е въпросът, че Гришата се откупи от Тиквата с прекръстването на отбора от Ловеч, за което получи пълен съпорт от държавата в лицето на министър Кралев. Новото име на отбора на Гриша Ганчев е ЦСКА- София или новият собственик на ЦСКА е Гриша Ганчев, кое твърдение е вярно мили припознавачи?

realno написа:Разбрах, вие сте едни схемаджии и хваткаджии с цел избягване плащането на стари задължения и да продължите името "ЦСКА" но нищо повече. Но забравяш, че схемичката ви е не само юредическа, но и реална, защото Литекс си смени адреса, емблемата, стадиона, не само юредически, но и реално, за да заеме мястото на реално умрялото заради вас ЦСКА.
Отговори ми когато Тирето и умрялото ЦСКА съществуваха едновременно в продължение на 3 месеца, на кого беше фен? Юредически колко ЦСКА имаше и кое беше истинското? На кого се обясняваше в любов и вярност? И тогава ли Тирето беше наследник на ЦСКА при положение, че ЦСКА беше още жив или може би го бяхте погребали предварително? Декларациите, че не искате да припознавате Литекс за ЦСКА и да го закичите с вашата емблема и настаните на вашия стадион, прах в очите ли беше или наистина го мислехте? И защо се отрекохте от написаното?
Да, претендирате, че сте Литекс не само за да избегнете плащания, а защото реално сте такива, макар и под чуждо име. Защо не претендирате, че сте Луковит или Чавдар /Етрополе/, а точно Литекс?
За това колко отбора са използвали същите схеми и хватки като вас, успокоява ли ви? Прави ли ви истинския? Не. Оставате си Литекс.

Не мога да разбера малоумни ли сте, или се правите на такива? Ние сме единствените които са платили за фалита си в цялата история откакто има спорт в България. Ние сме платили пропорционално повече отколкото Рейнджърс и много други фалирали клубове по света! Юридическата част е кристално чиста. Фалиралото дружество е било умишлено източвано години на ред. Беше стигнало до там, че нямаше как да си обслужва дълговете, затова в клуба влезна синдик. Такъв е закона! Лупи твърди, че клуба е можело да бъде спасен, чрез някакъв теоритичен оздравителен план, такъв обаче нямаше! Вие ако вярвате на Лупи сте кауза пердута.
През цялото време съм бил фен на ЦСКА и винаги ще бъда! Аз както и 90% от останалите фенове на клуба не се интересуваме нито от юридическите маневри, нито от вашите релативни форми за морал!В крайна сметка ние си оставаме единствените платили за фалита и продължаваме да плащаме.
Вие през цялото време си противоречите! Ако дружеството създадено от Любо Пенев през 1999 година е автентичното ЦСКА, то защо сега другите нови дружества да не могат да претендират за приемственост на същия пример. Ако не е, то тогава защо го бяхте припознали, и какви са ви претенциите сега? Литекс има повече титли от дружеството на Любо Пенев, източено в последствие от Лупи и фалирано от държавата (чрез даването на базата на Ганчев).
Всичките ви доводи са противоречиви и се опират изцяло на някаква абстрактна релативна морална догма. Пак питам, защо не кажете нещо за десетките фалирали клубове, чийто кредитори не са видяли и стотинка, чийто активи са подарени, а не продадени на търг. Жалки лицемери! Точно затова винаги ще ви третираме като по - нисша форма на живот, защото сте безочливи и сервилни морални релативисти!

Юридически може да сте всякакви, но реално сте Литекс. Юридически можеш да си смениш името, но личността никога. Освен това не ми отговори на въпроса, кого подкрепяше когато в продължение на 3 мес едновременно съществуваха Тирето и ЦСКА?

Какво означава личността на футболен отбор? Ти сигурен ли си, че нямаш шизофрения? Дори личността при хората не е някаква двуизмерна статична еденица, тя постоянно се променя. Футболните отбори нямат личност. Как кое съм подкрепял? През тези 3 месеца е съществувал един футболен клуб и 2 независими едно от друго юридически лица. Що за малоумен въпрос е това? Естествено, че съм подкрепял ЦСКА! Винаги съм го правил независимо от юридическите лица. Стига ми губи времето, очевидно живеем в различни вселени :mrgreen:

1. Футболните отбори може да нямат личност като човек, но имат идентичност. А вашата е на Литекс. Дори да се смени юридическото лице, идентичността се запазва. Сега по ясно ли ти стана?
2. Когато стане въпрос за юридически лица, от една страна се отричате от тях, защото ви свързват с Литекс, а от друга страна ги използвате и наричате "юридически схеми и хватки" за да избегнете 30 мил дългове. Последно?
3. Казвате, купихме емблемата, която е била заложена от ЦСКА и затова вече сме истинското ЦСКА. Това означава ли , че когато ЦСКА е заложил емблемата е спрял да бъде ЦСКА и сте подкрепяли друг отбор? Означава ли, че до като е била заложена емблемата, а вие сте я носили на гърдите си е било незаконно?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 18 авг 2020 10:12

каква е идентичността на Локо Пд,Берое,Ботев Пд.....тогава? Левски Кюстендил,Олимпик Галата и Металик Сопот?
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 авг 2020 10:15

soulfly1948 написа:каква е идентичността на Локо Пд,Берое,Ботев Пд.....тогава? Левски Кюстендил,Олимпик Галата и Металик Сопот?

Като вашата. Това успокоявали те?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 18 авг 2020 10:37

realno написа:
soulfly1948 написа:каква е идентичността на Локо Пд,Берое,Ботев Пд.....тогава? Левски Кюстендил,Олимпик Галата и Металик Сопот?

Като вашата. Това успокоявали те?

мен лично не ме интересуват вашите полюции,но като казвате А,изброявайте и останалите букви....
макар че,честно не знам кое е по-конфузно-да си с друго АД или шиши да ти плаща борчовете....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 авг 2020 10:43

peliforewer написа:Дамянов събуди се :).

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Дамянка, спри да крадеш нет от комшиите!
... и стига си рефрешвал браузъра, мнението мина още първия път ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 18 авг 2020 10:45

peliforewer написа:
DanailG написа:Всеки може да говори каквото си иска, но когато цяла България без значение от клубната си принадлежност те мрази и ти се подиграва значи трябва да извадиш главата от пясъка и да се замислиш.

Уточни отбора,сещам се за един дето акциите му се дават от министър председателя.Ако може да поясниш как може да има в спорта ОМРАЗА, може да спорим,може да се закачаме, може да си фен на един отбор, а да не харесваш друг, но чак да МРАЗИШ е прекалено, с ОМРАЗА нищо позитивно не се постига.Как може да ме МРАЗИШ защото съм фен на ЦСКА и ходя на мачове на Армията,а даже не ме познаваш, не знаеш какво работя,дали не съм помогнал на теб или твои близки, не знам фен на кой отбор си, но не те МРАЗЯ,СЪЖАЛЯВАМ ТЕ.

Защо те интересува отбора ми, за да прехвърлиш разговора към моя отбор и фа избегнеш поредната подигравка ли. Няма значение кой е моя отбор. Разбра ме много добре какво имам предвид, но защото няма за какво да се хванеш се хвана за омразата. Аз също не мразя никой има по-важни неща от живота, когато минеш 20 и футболната тръпка е по-малка, но ти ме разбра много добре какво исках да кажа, щом се засегна и ми отговори. И не разбирам защи бягаш от съдбата си, щом сам казваш, че ходиш на стадиона. Щом подкрепяш този отбор ще си търпиш и всекидневните подигравки от останалите.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 авг 2020 11:38

DanailG написа:
peliforewer написа:
DanailG написа:Всеки може да говори каквото си иска, но когато цяла България без значение от клубната си принадлежност те мрази и ти се подиграва значи трябва да извадиш главата от пясъка и да се замислиш.

Уточни отбора,сещам се за един дето акциите му се дават от министър председателя.Ако може да поясниш как може да има в спорта ОМРАЗА, може да спорим,може да се закачаме, може да си фен на един отбор, а да не харесваш друг, но чак да МРАЗИШ е прекалено, с ОМРАЗА нищо позитивно не се постига.Как може да ме МРАЗИШ защото съм фен на ЦСКА и ходя на мачове на Армията,а даже не ме познаваш, не знаеш какво работя,дали не съм помогнал на теб или твои близки, не знам фен на кой отбор си, но не те МРАЗЯ,СЪЖАЛЯВАМ ТЕ.

Защо те интересува отбора ми, за да прехвърлиш разговора към моя отбор и фа избегнеш поредната подигравка ли. Няма значение кой е моя отбор. Разбра ме много добре какво имам предвид, но защото няма за какво да се хванеш се хвана за омразата. Аз също не мразя никой има по-важни неща от живота, когато минеш 20 и футболната тръпка е по-малка, но ти ме разбра много добре какво исках да кажа, щом се засегна и ми отговори. И не разбирам защи бягаш от съдбата си, щом сам казваш, че ходиш на стадиона. Щом подкрепяш този отбор ще си търпиш и всекидневните подигравки от останалите.

Безразлично ми е от кой отбор си,не ми пука и какво пишат десетината комплексари във форума, повече от 50 години кога на стадиона, кога по тв почти не съм пропуснал мач на ЦСКА, даже и по радио Свободна Европа съм слушал Байерн-ЦСКА защото никъде другаде не го предаваха и тръпката е една и съща и приятелите ми които са живи също са до мен на стадиона и не са се променили. Това че на някои това не им харесва не е мой проблем, а техен.И пари за акции съм давал, и дарения съм давал , и екипировка си купувам и колкото съм могъл съм помагал за спасението на клуба, само че още 2008г. мафията или хунтата не искаха да има ЦСКА и направиха всичко възможно да го затрият, не им се получи. Това че феновете можели да спасят отбори с 20-30млн.лв задължения е приказки за наивници, Задкулисието разпределя порциите в България и в политиката, и във футбола, законите в България не са еднакви за всички, добре че има Прокоба.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 18 авг 2020 11:56

Само че не са десетина, не са и само в тоя форум. Прав си, че не е твой проблем, но защо трябва да го отричаш и правиш, че това не се случва. Подкрепяй си каквото искаш, но му викай с истинските имена, защото утре може да се събудиш и решиш да му викаш Барселона.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 авг 2020 12:21

Tsetsochisloto написа:
delqnski47 написа:
Tsetsochisloto написа:Кажете на оня олигофрен, че не позна!

Аве ,Боче, беше ли на мачот у загорито :?:

Бех... че ви ръгам само с българи, събрани от Втора и Трета лига.... абе, Литекс що взима легенда на Левски ?
? Я малко с вашите камъни да ви почна .....

Що имаше толко малко публика ЦСКА-то .Досега толко малко публика в Загорито не е имало от наша страна :roll:
Ти кой беше от всичките там :?: У лево , у десно , у средата :?:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 авг 2020 12:41

Red_Neck написа:
peliforewer написа:Дамянов събуди се :).

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Дамянка, спри да крадеш нет от комшиите!
... и стига си рефрешвал браузъра, мнението мина още първия път ;)

Нищо не съм правил на браузера, като редактирам поста и го пратя го копира, дали щото съм с нов апарат, ако знаеш дай някаква идея ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”