Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 18 авг 2020 08:11

:)
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 18 авг 2020 08:19

peliforewer написа:
Tsetsochisloto написа:Кажете на оня олигофрен, че не позна!

Какъв беше този селски отбор в Ст.Загора на които футболистите му ритаха като катъри и се търкаляха като магарета, 12 жълти картона за два мача,това ли е "честното" и "моралното" лице на българският футбол. Ако не е Цеката да плаща на БФС всеки мач ще завършвате с намален състав. За гостуващата агитка няма да коментирам, явно и парите на Ефбет не могат да помогнат да си напазарувате фенове.

Гришата е сниман как купува фенове. Има снимки. Анималс са другото доказателство за купени фенове.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 18 авг 2020 08:21

peliforewer написа:
Tsetsochisloto написа:
delqnski47 написа:

Аве ,Боче, беше ли на мачот у загорито :?:

Бех... че ви ръгам само с българи, събрани от Втора и Трета лига.... абе, Литекс що взима легенда на Левски ?
? Я малко с вашите камъни да ви почна .....

Щом Йомов е легенда на Левски значи и Бочето не може да ти помогне.

Хахахах, само прабаба му не е от Левски на това момче ... кво става Литекс - Герена???

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 авг 2020 08:53

Баба му беше баскетболистка в Левски.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 авг 2020 09:05

Tsetsochisloto написа:
peliforewer написа:
Tsetsochisloto написа:
delqnski47 написа:

Аве ,Боче, беше ли на мачот у загорито :?:

Бех... че ви ръгам само с българи, събрани от Втора и Трета лига.... абе, Литекс що взима легенда на Левски ?
? Я малко с вашите камъни да ви почна .....

Щом Йомов е легенда на Левски значи и Бочето не може да ти помогне.

Хахахах, само прабаба му не е от Левски на това момче ... кво става Литекс - Герена???

До дядо му ли опря бре,не виждам да се казва Барзов, а Йомов,колко мача има за Левски че е станал легенда. Мариан Огнянов беше легенда. Всичките ви опорки са такива, фалшиви,съшити с бели конци.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 авг 2020 09:17

Tsetsochisloto написа:
peliforewer написа:

Какъв беше този селски отбор в Ст.Загора на които футболистите му ритаха като катъри и се търкаляха като магарета, 12 жълти картона за два мача,това ли е "честното" и "моралното" лице на българският футбол. Ако не е Цеката да плаща на БФС всеки мач ще завършвате с намален състав. За гостуващата агитка няма да коментирам, явно и парите на Ефбет не могат да помогнат да си напазарувате фенове.

Гришата е сниман как купува фенове. Има снимки. Анималс са другото доказателство за купени фенове.

Десетки хиляди трудно се купуват,ако ставаше само с пари Домусчиев и Цеката щяха да са им пълни стадионите. Чувал съм че имало и платени тролове,явно това ти е бизнеса.Не бях виждал скоро в професионалния футбол да се късат екипи,явно селските групи ви са точното място.
W84me ( Блатер) ..

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 18 авг 2020 09:19

Всеки може да говори каквото си иска, но когато цяла България без значение от клубната си принадлежност те мрази и ти се подиграва значи трябва да извадиш главата от пясъка и да се замислиш.

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 18 авг 2020 09:22

:geek: Легенда на "Левски" :lol: :lol: :lol: тоя изтрещя напълно :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 18 авг 2020 09:24

:| Да питам нещо,"Етър","Ботев" Дебелец ли са?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 авг 2020 10:01

DanailG написа:Всеки може да говори каквото си иска, но когато цяла България без значение от клубната си принадлежност те мрази и ти се подиграва значи трябва да извадиш главата от пясъка и да се замислиш.

Уточни отбора,сещам се за един дето акциите му се дават от министър председателя.Ако може да поясниш как може да има в спорта ОМРАЗА, може да спорим,може да се закачаме, може да си фен на един отбор, а да не харесваш друг, но чак да МРАЗИШ е прекалено, с ОМРАЗА нищо позитивно не се постига.Как може да ме МРАЗИШ защото съм фен на ЦСКА и ходя на мачове на Армията,а даже не ме познаваш, не знаеш какво работя,дали не съм помогнал на теб или твои близки, не знам фен на кой отбор си, но не те МРАЗЯ,СЪЖАЛЯВАМ ТЕ.
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”