Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

hrclspr12
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот hrclspr12 » 06 авг 2011 11:00

Mickey Mauser написа:
metodito написа:
Mickey Mauser написа:http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2716931

А сега накъде?

Би било хубаво, ако Батко наистина е задал въпроса за Райков и Йовов, но ти самият вярваш ли? Как някой е подслушал в самолета какво са си казали?
Просто това са въпросите на феновете, на всички. И автора си е изсмукал от пръстите това материалче, според мен.
Гонзо предполагам е финансово изгоден на Батко и не само, но и едва ли му задава неприятни въпроси.
А една смяна на треньора днес, би създала хаос не само в отбора, но и в клуба. Хаос, който ще отдалечи планираната титла в най-смешното първенство в Европа.
Иска ми се Гонзо да си е взел поука от тея мачове, но се съмнявам...
Един евентуален разгром над ЦСКА би заблудил много хора и би върнал подкрепата на публиката на Герена, но не и на мен.
Ако Гонзо запази поста си до края на сезона и победим в дербитата с Литекс и ЦСКА с разлика и станем шампиони убедително... хм... може и да си променя мнението.

Прав си!Не вярвам и на една дума от този материал.Това е поръчкова статия,за да "замаже" нещата.
А ти си голям шегаджия явно...Да станем шампиони?! :lol:
Или пишеш наУчна фантастика?;)

А хаосът предстои...Скоро писах,че новите попълнения,които дойдоха с идеята,че ще играят в ЛЕ ще загубят интерес...Мулдер и Грийн също...
Зимата ще посрещнем без чужденците-едни ще бъдат продадени,други сами ще си намерят отбори...
Така е като се прави състав с мисъл за 1-2 месеца напред...
Дано да съм лош пророк...

С купуване на мачове защо не. Имаме най - добрите футболисти в България, но те бяха накарани умишлено да не играят на сто процента преди два дни, или част от тях, участвахме в манипулация. В тази връзка Кмета, Грийно, Гонзо и Батков трябва веднага да се изпарят.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 авг 2011 11:02

Един евентуален разгром над ЦСКА би заблудил много хора и би върнал подкрепата на публиката на Герена, но не и на мен.
Ако Гонзо запази поста си до края на сезона и победим в дербитата с Литекс и ЦСКА с разлика и станем шампиони убедително... хм... може и да си променя мнението.
=======================================
бъдете сигурни че борат и гърнето ще уговорят този път РЕАНИМАЦИЯТА НА ЛЕВСКИ .
Когато титаните купиха цска -борат им уреди казанската афера и ги легитимира за пред феновете им
Когато отборът от панчарево стигна дъното окъсвайки я от всякъде , пак борат ги реанимира с 1-3 на "герена" , а нямаха 18 години победа на нашия стадион .Агента обаче доказа , че не му пука от нищо ....а и полицаите знаеха закакво иде реч :))
Та какво очаквате друго от тара бе хора? ....та той е внедрен за да убие Левски ....и го прави -бавно и методично .
...изгони легендите от стадиона , внедри корумпирани хора в ДЮШ , започна да иска пари за титулярното място, прави безброй абсурдни решения -всичките във вреда на Левски , РЕАНИМИРА КРЪВНИЯ ВРАГ КОГАТО СА НАЙ-ЗЛЕ , източва всяка свежа стотинка постъпила в клуба , заобгради се с такива платени копои като гугутката за да контролира трибуните и още доста неща , които не ми се иска да изброявам .
Левски е ПОД РОБСТВО -ЗАПОМНЕТЕ ГО . И за да покажем , че сме истински фенове на този отбор , ви призовавам да се включите в импровизираната кампания -"ПУСТ СТАДИОН " , така тотално ще ударим борат "по джоба" и ще покажем един вид несъгласието си с начина на управление и т.н .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 06 авг 2011 11:04

zlobul написа:Един евентуален разгром над ЦСКА би заблудил много хора и би върнал подкрепата на публиката на Герена, но не и на мен.
=======================================
бъдете сигурни че борат и гърнето ще уговорят този път РЕАНИМАЦИЯТА НА ЛЕВСКИ .
Когато титаните купиха цска -борат им уреди казанската афера и ги легитимира за пред феновете им
Когато отборът от панчарево стигна дъното окъсвайки я от всякъде , пак борат ги реанимира с 1-3 на "герена" , а нямаха 18 години победа на нашия стадион .Агента обаче доказа , че не му пука от нищо ....а и полицаите знаеха закакво иде реч :))
Та какво очаквате друго от тара бе хора? ....та той е внедрен за да убие Левски ....и го прави -бавно и методично .
...изгони легендите от стадиона , внедри корумпирани хора в ДЮШ , започна да иска пари за титулярното място, прави безброй абсурдни решения -всичките във вреда на Левски , РЕАНИМИРА КРЪВНИЯ ВРАГ КОГАТО СА НАЙ-ЗЛЕ , източва всяка свежа стотинка постъпила в клуба , заобгради се с такива платени копои като гугутката за да контролира трибуните и още доста неща , които не ми се иска да изброявам .
Левски е ПОД РОБСТВО -ЗАПОМНЕТЕ ГО . И за да покажем , че сме истински фенове на този отбор , ви призовавам да се включите в импровизираната кампания -"ПУСТ СТАДИОН " , така тотално ще ударим борат "по джоба" и ще покажем един вид несъгласието си с начина на управление и т.н .

Годините бяха 26, не 18. Макар че не знам защо навсякъде пише 26, след като Стоичков вкара гол победен срещу нас през пролетта на 1987. Тогава според мен е последната ни загуба от ЦСКА на наш терен. До пролетта нали?

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 авг 2011 11:11

Годините бяха 26, не 18. Макар че не знам защо навсякъде пише 26, след като Стоичков вкара гол победен срещу нас през пролетта на 1987. Тогава според мен е последната ни загуба от ЦСКА на наш терен. До пролетта нали?
================================================================================================
Както и да е , дали са 18 или 26 , в случая няма голямо значение , тъй като проблема е друг .
Нека този път покажем че сме истински фенове и да спрем кредита на доверие към тези нещастници (ръководството)
защото и сега ако застанем зад тях , догодина ще е още по тежко . Борат ще продължава да реанимира панчарево , локо софия и така нататък , когато му е кеф , а Левски ще отпадне от някое малтийско или люксембургско отборче .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 06 авг 2011 11:24

И кои са най-добрите ни футболисти в България?
Старокин,Видович,Иванов,Младенов....?!

А другите с какво са доказали,че са НАЙ-добри?
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 06 авг 2011 11:35

Mickey Mauser написа:И кои са най-добрите ни футболисти в България?

Първо играчите на Левски не са лоши, важно е как ги тренираш, как ги подготвяш. Не може само да ги оставяш всяка вечер да се напиват като пушки и после да очакваш добри резултати. В Левски със сигурност от три години няма дисциплина. Не може толкова лесно да се поддават играчите ни на провокации и другото - не е нормално и ние да сме провокиращи. Веднъж, дваж добре. Бавенето на играта не е чак толкова лошо, стига да не се дупиш на аутлинията на цял мач при положение, че водиш.
На Левски му липсват много неща повече от три години. Изобщо от много години. За последно видях Левски да играе що - годе добре през пролетта на 2006.
В последните години ние се утвърдихме като клуб, който разваля добрите футболисти, а не да ги стимулира да се развиват. Нямаме школа, нямаме нищо.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 авг 2011 11:55

гонзо ще нанесе такива щети на Левски , каквито никой досега. и това няма да е заради некадърността му , а заради това че се превърна в маша на тодор , а тодор знаем колко милее за клуба .
Преди доста време бях пуснал тема "КАК ГЛАДИАТОРА СЕ ПРЕВЪРНА В ЛАКЕЙ " , в НЕЯ СЕ ПРОСЛЕДЯВАШЕ МЕТАМОРФОЗАТА КОЯТО ПРЕТЪРПЯ ЛИЧНОСТТА -ГЕОРГИ ИВАНОВ , та от гладиатора отбелязал кървавия гол го докара до предан слуга на персона от тъмния преход , но попитайте дъстли , къде е тази тема .
В крайна сметка нещата цъфнаха и Левски се провали за пореден път с гръм и трясък , а феновете започнаха да бълват против същите тези хора заради които преди време ме изкарваха чорбар или провокатор поради факта че пишех неща против тях .
Сега да не стане така , че във форума на Левски пишат само чорбари и провокатори , защото аз положително мнение за гореспоменатите след Търнава , не видях .

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 06 авг 2011 12:00

hrclspr12 написа:
Mickey Mauser написа:И кои са най-добрите ни футболисти в България?

Първо играчите на Левски не са лоши, важно е как ги тренираш, как ги подготвяш. Не може само да ги оставяш всяка вечер да се напиват като пушки и после да очакваш добри резултати. В Левски със сигурност от три години няма дисциплина. Не може толкова лесно да се поддават играчите ни на провокации и другото - не е нормално и ние да сме провокиращи. Веднъж, дваж добре. Бавенето на играта не е чак толкова лошо, стига да не се дупиш на аутлинията на цял мач при положение, че водиш.
На Левски му липсват много неща повече от три години. Изобщо от много години. За последно видях Левски да играе що - годе добре през пролетта на 2006.
В последните години ние се утвърдихме като клуб, който разваля добрите футболисти, а не да ги стимулира да се развиват. Нямаме школа, нямаме нищо.

На нас ни трябва човек ,който да обедини и развие качествата на играчите.Играчите ,които бяха резерви при Гочето стигнаха ШЛ и 1/4 финал => ни трябва човек ,който разбира от футбол , Гонзи не разбира отнищо.Но явно щом до сега Батков не го е разкарал явно се върти някаква далавера вътре в клуба за която никой не знае.Вуцов го разкараха само след 1 загуба,Кокала след 2 победи над Санта Жулия :mrgreen: ,а Достанич сам си подаде оставката.

Аз не мога да разбера Батков толкова ли е тъп(явно не е тъп ,щом има толкоз пари) да не може да си направи план за развитието на клуба.Вика качествен тренер за мъжкият отбор(българин или чужденец) и за юношите.Маха скъпоплатените чужденци от първият отбор от там ще дойдат парите за заплатите на тренерите,оставя ги 1 година да работят и оттам ще си дойдат и резултатите.

Видя ли стефан Грозданов в Левски ,това ще е най-умната постъпка на Батков за последните 5 години.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 авг 2011 12:09

бай гроздан едва ли е толкова глупав , че на дърти години да се захване с батков . по скоро ще си живурка в монтана .там не се гонят високи цели и никой няма да му се сърди след някоя друга загуба :)) , докато при нас , тия неща не вървят . друг е въпроса че аз лично мисля че Левски отдавна е нагазил в тъмните дебри на тото-мафията и няма отърване , докато не се смени президентът , но това кога ще стане , един Господ знае .

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 06 авг 2011 12:58

Е па то на кой не беше ясно ,че гонзо НЕ СТАВА ЗА ТРЕНЬОР ???

Върни се в “Левски”