Mickey Mauser написа:metodito написа:Mickey Mauser написа:http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2716931
А сега накъде?
Би било хубаво, ако Батко наистина е задал въпроса за Райков и Йовов, но ти самият вярваш ли? Как някой е подслушал в самолета какво са си казали?
Просто това са въпросите на феновете, на всички. И автора си е изсмукал от пръстите това материалче, според мен.
Гонзо предполагам е финансово изгоден на Батко и не само, но и едва ли му задава неприятни въпроси.
А една смяна на треньора днес, би създала хаос не само в отбора, но и в клуба. Хаос, който ще отдалечи планираната титла в най-смешното първенство в Европа.
Иска ми се Гонзо да си е взел поука от тея мачове, но се съмнявам...
Един евентуален разгром над ЦСКА би заблудил много хора и би върнал подкрепата на публиката на Герена, но не и на мен.
Ако Гонзо запази поста си до края на сезона и победим в дербитата с Литекс и ЦСКА с разлика и станем шампиони убедително... хм... може и да си променя мнението.
Прав си!Не вярвам и на една дума от този материал.Това е поръчкова статия,за да "замаже" нещата.
А ти си голям шегаджия явно...Да станем шампиони?!![]()
Или пишеш наУчна фантастика?;)
А хаосът предстои...Скоро писах,че новите попълнения,които дойдоха с идеята,че ще играят в ЛЕ ще загубят интерес...Мулдер и Грийн също...
Зимата ще посрещнем без чужденците-едни ще бъдат продадени,други сами ще си намерят отбори...
Така е като се прави състав с мисъл за 1-2 месеца напред...
Дано да съм лош пророк...
С купуване на мачове защо не. Имаме най - добрите футболисти в България, но те бяха накарани умишлено да не играят на сто процента преди два дни, или част от тях, участвахме в манипулация. В тази връзка Кмета, Грийно, Гонзо и Батков трябва веднага да се изпарят.