LoveAndPeace написа:Дано продадем Маринчо по-скоропостижно.
Много ли настояваш "Левски" да е отслабен и лишен от талантите си?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
LoveAndPeace написа:Дано продадем Маринчо по-скоропостижно.
metodito написа:LoveAndPeace написа:Дано продадем Маринчо по-скоропостижно.
metodito написа:LoveAndPeace написа:Дано продадем Маринчо по-скоропостижно.
ikar написа:metodito написа:LoveAndPeace написа:Дано продадем Маринчо по-скоропостижно.
Марин е дал достатъчно и сега е момента в който може да се вземе мах. висока трансферна цена. Стига тя да устройва както футболиста ,така и клуба.
Твърди сече Веласкес започва треньорската си кариера на 15 г и твърде дълго работи само и единствено с юноши. Това е предпоставка да очакваме да успее да наложи някои от младите. В тази връзка съм силно озадачен поради какви причини на този лагер не виждаме - Виктор Любенов, Дейвид Михалев, Александър Божилов и Кристиян Йовов. Лично смятам че Виктор и Сашо Божинов са най-близо до първият отбор. Кой е взел решение да се вземат по млади от гореспоменатите, които едва ли скоро биха попаднали дори в групата на батковците?
LoveAndPeace написа:metodito написа:LoveAndPeace написа:Дано продадем Маринчо по-скоропостижно.
Още ли е млад талант Маринчо ?
.
metodito написа:ikar написа:metodito написа:LoveAndPeace написа:Дано продадем Маринчо по-скоропостижно.
Марин е дал достатъчно и сега е момента в който може да се вземе мах. висока трансферна цена. Стига тя да устройва както футболиста ,така и клуба.
Твърди сече Веласкес започва треньорската си кариера на 15 г и твърде дълго работи само и единствено с юноши. Това е предпоставка да очакваме да успее да наложи някои от младите. В тази връзка съм силно озадачен поради какви причини на този лагер не виждаме - Виктор Любенов, Дейвид Михалев, Александър Божилов и Кристиян Йовов. Лично смятам че Виктор и Сашо Божинов са най-близо до първият отбор. Кой е взел решение да се вземат по млади от гореспоменатите, които едва ли скоро биха попаднали дори в групата на батковците?
На мен ще ми е интересно да видя и този Владимиров. Аз съм на мнение, че трябва да излизат малко по-късно. Макар че в случая на Маринчо той има вече доста опит в реални мачове.
scooool написа:metodito написа:ikar написа:metodito написа:LoveAndPeace написа:Дано продадем Маринчо по-скоропостижно.
На мен ще ми е интересно да видя и този Владимиров. Аз съм на мнение, че трябва да излизат малко по-късно. Макар че в случая на Маринчо той има вече доста опит в реални мачове.
Марин вече закъснява, трябва да излиза вече, за на Йовов синчето и другите споменати, ако ставала щяха да са там, на 18-19 години са. Арш си го каза, треньор за спасение и кратка мотивация, не става за дълъг проект, това не става с млади футболисти. Все пак оставам с надежда, дано дойдат грамотни испанчета и бразилеца да бродираме.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта