Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот tmanolov » 25 юни 2024 07:42

Имаме пари, угаждаме си със всякакви бастуни
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 юни 2024 08:11

Не мога да разбера, какъв ни е зорът да вземаме човек, който зорлем се е спасил от изпадане с Хебър, че и да завишаваме офертата. Като е отказал първия път-да се спасява. Щом иска да си търси късмета в чужбина, прав му път.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 25 юни 2024 08:11

Едно време тръгваха пеша за София като получат оферта от Левски,сега сме ташак работа :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 юни 2024 09:11

rhaegar написа:Не мога да разбера, какъв ни е зорът да вземаме човек, който зорлем се е спасил от изпадане с Хебър, че и да завишаваме офертата. Като е отказал първия път-да се спасява. Щом иска да си търси късмета в чужбина, прав му път.

как какъв е зорът, бре? Имаше една реклама преди години - на сираче хляб не се отказва, та да я перефразирам - на Сираков комисиона не се отказва. Ай сиктир, нямало да идва - ще идва, и хоро ще играе, щото за футбол едва ли става :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 25 юни 2024 11:38

rhaegar написа:Не мога да разбера, какъв ни е зорът да вземаме човек, който зорлем се е спасил от изпадане с Хебър, че и да завишаваме офертата. Като е отказал първия път-да се спасява. Щом иска да си търси късмета в чужбина, прав му път.

Зора ни е, че е евтин, защото Сираков е стиснат и нямаме пари да се глезим като олигархичните клубове. Явно Генчев вижда нещо в него, което ние не виждаме или пък сме в безизходица за тази позиция за евтин футболист от чужбина, поне за сега.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юни 2024 11:54

Аз пък смятам, че този ще е добро попълнение. Но разбира се съдя от два мача, в които съм го гледал с "Левски". Но дали това не означава, че Джемили е пътник? Или може би Рики?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юни 2024 12:01

[offtopic]
honda написа:[..."

Ми и в Русия играе крило. По-скоро на крилото. Което е разбира се различно. Що се отнася до Аякс, може би три или четири години след продажбата на уругвайския канибал, нещата за тях тръгнаха надолу. Даже разпродажбата на онзи голям отбор не им повлияя толкова.[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юни 2024 12:05

mikata написа:Едно време тръгваха пеша за София като получат оферта от Левски,сега сме ташак работа :oops:

Едно време бяхме в топ 2, днес гравитираме между 4-то и 6-то място, а участие в Европа въобще, трябва да се счита за успех. "Преди" въпросът беше в кой турнир ще сме и кой ще е втория/третия ни съперник. През май за мен ще е успех финал за купата и ЛК. И пак не ми изглежда сигурно. Надея се на трусове в Локо и "Ботев". :mrgreen:

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 25 юни 2024 16:58

Не знам дали забелязвате как тренират, но изглежда до 2-3 седмици ще покрият нормативите за френския легион :), При Колето само прескачаха едни квадрати, и между колчета бягаха и плетяхме комбинации със завършек гол… жалко, че в реална ситуация дънеха почти всичко.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 25 юни 2024 21:00

Гледам дискутирате Роналдо. Бил си вдигнал цената. Ами тои играе с играчи около него не с тези нашите дървета. Тук всяка 2ра топка към него бе спорна. Такива ни са халфовете. Трябва ни един Тасевски. То и оня Чандъров да го преотстъпим в Русия ще му се вземат пари после.

Върни се в “Левски”