metodito написа:drvasko98 написа:Готвача написа:Аз като неутрален ще кажа,че според мен Левски се държаха много достойно и се опитваха цял мач да се надиграват с Лудогорец.Не виждам защо недоволствате от Хубчев?
Много хубаво, но така излизат отборите, които не искат да печелят точки. Когато искаш да печелиш точки се излиза по друг начин. Макар че 70% от нашите твърдят друго, аз твърдя, че срещу Лудогорец и в по-малка степен срещу тирето В МОМЕНТА ние трябва да играем брутално прибрани отзад. И да се атакува с повече от 3-4 играчи само 3-4 пъти в мача. Така че аз съм крайно недоволен от показаното вчера във всеки един аспект.
Е, че ние първото полувреме не упражнявахме никаква преса. Седяхме в нашето и ги чакахме. През второто два опита за преса и Илиев и тези пред него щяха да сбъркат. Беше въпрос на милиметри Робърта да открадне топката. Според мен срещу Лудогорец трябва да излезеш и да се опиташ да си агресивен. Повечето отбори не го правят. Излизат и просто се надяват да паднат с по-малко. Изключение прави "морето" само. И то с далеч по-малко "класни" футболисти. И въобще, това е някаква щуротия. Какво значи "класен" чужденец щом рита в България? Това е колективен спорт. На терена играе екипността, а не индивидуалността. Пуснете си двата мача на Лудогорец с Ференцварош - този за влизане в ШЛ в Унгария, и този от групите на ЛЕ. Ще разберете какво имам предвид. Изпълнителите бяха същите, но двата мача са планина разлика.
Планина разлика е като единият мач почне от 0-1, другият от 1-0, като в единият нахлуе фаул от 30 метра в скобата, а в другия изпусне дузпа...