efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
112
39%
Х
52
18%
2
124
43%

Общо гласове: 288

drvasko98
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Мнениеот drvasko98 » 07 окт 2019 12:59

metodito написа:
drvasko98 написа:
Готвача написа:Аз като неутрален ще кажа,че според мен Левски се държаха много достойно и се опитваха цял мач да се надиграват с Лудогорец.Не виждам защо недоволствате от Хубчев?

Много хубаво, но така излизат отборите, които не искат да печелят точки. Когато искаш да печелиш точки се излиза по друг начин. Макар че 70% от нашите твърдят друго, аз твърдя, че срещу Лудогорец и в по-малка степен срещу тирето В МОМЕНТА ние трябва да играем брутално прибрани отзад. И да се атакува с повече от 3-4 играчи само 3-4 пъти в мача. Така че аз съм крайно недоволен от показаното вчера във всеки един аспект.

Е, че ние първото полувреме не упражнявахме никаква преса. Седяхме в нашето и ги чакахме. През второто два опита за преса и Илиев и тези пред него щяха да сбъркат. Беше въпрос на милиметри Робърта да открадне топката. Според мен срещу Лудогорец трябва да излезеш и да се опиташ да си агресивен. Повечето отбори не го правят. Излизат и просто се надяват да паднат с по-малко. Изключение прави "морето" само. И то с далеч по-малко "класни" футболисти. И въобще, това е някаква щуротия. Какво значи "класен" чужденец щом рита в България? Това е колективен спорт. На терена играе екипността, а не индивидуалността. Пуснете си двата мача на Лудогорец с Ференцварош - този за влизане в ШЛ в Унгария, и този от групите на ЛЕ. Ще разберете какво имам предвид. Изпълнителите бяха същите, но двата мача са планина разлика.

Планина разлика е като единият мач почне от 0-1, другият от 1-0, като в единият нахлуе фаул от 30 метра в скобата, а в другия изпусне дузпа...

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 07 окт 2019 13:04

Колеги, пак има много спорове и тнт, аз ще си кажа простичкото мнение и обяснение. Това което не става с пари, става с много пари. Когато имаме бюджет приближаващ се до Лудогорец за играчи, не за свободни агенти, тогава ще ги настигнем, но в момента мисля, че сегашните наши играчи се развиват добре на фона на сумите отделени за тях. Отбора не е в застой, нито и пропада.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 07 окт 2019 13:09

Blue_Blood84 написа:Колеги, пак има много спорове и тнт, аз ще си кажа простичкото мнение и обяснение. Това което не става с пари, става с много пари. Когато имаме бюджет приближаващ се до Лудогорец за играчи, не за свободни агенти, тогава ще ги настигнем, но в момента мисля, че сегашните наши играчи се развиват добре на фона на сумите отделени за тях. Отбора не е в застой, нито и пропада.

+1
.....с малко думи, но цялата истина!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 07 окт 2019 14:37

ikar написа:
Blue_Blood84 написа:Колеги, пак има много спорове и тнт, аз ще си кажа простичкото мнение и обяснение. Това което не става с пари, става с много пари. Когато имаме бюджет приближаващ се до Лудогорец за играчи, не за свободни агенти, тогава ще ги настигнем, но в момента мисля, че сегашните наши играчи се развиват добре на фона на сумите отделени за тях. Отбора не е в застой, нито и пропада.

+1
.....с малко думи, но цялата истина!

Цялата истина викаш, ама да питам само, Лудогорец от тоя сезон ли имат добри футболисти? От тоя сезон ли плащат сериозни пари за нови, добри играчи? От тоя сезон ли плащат големи заплати? Щот тая "истина" важеше и миналата година и по-миналата и т.н. ама тогава треньорите все бяха виновни, селекционерите, футболистите и т.н. Пък ся изведнъж Лудогорец с големите пари е причината. Едва ли досега друг треньор и ръководство са имали такъв комфорт и защо? Представям си ако в ролята на селекционер беше Дончо Донев, Гонзо или Вангелов и беше привлякал в отбора футболисти за почти милион лева, като Насиру и Алар, които са твърди резерви, кво щеше да е тука, ма ся сте тихи нещо. А за Чандъров и З. Димитров пък въобще и да не отварям дума. За онова аржентинско кюфте, дет бил класи над Мариани :mrgreen: някой нещо? Кога ще ги показва тия "класи"?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 окт 2019 14:43

terata написа:Цялата истина викаш, ама да питам само, Лудогорец от тоя сезон ли имат добри футболисти? От тоя сезон ли плащат сериозни пари за нови, добри играчи? От тоя сезон ли плащат големи заплати? Щот тая "истина" важеше и миналата година и по-миналата и т.н. ама тогава треньорите все бяха виновни, селекционерите, футболистите и т.н. Пък ся изведнъж Лудогорец с големите пари е причината. Едва ли досега друг треньор и ръководство са имали такъв комфорт и защо? Представям си ако в ролята на селекционер беше Дончо Донев, Гонзо или Вангелов и беше привлякал в отбора футболисти за почти милион лева, като Насиру и Алар, които са твърди резерви, кво щеше да е тука, ма ся сте тихи нещо. А за Чандъров и З. Димитров пък въобще и да не отварям дума. За онова аржентинско кюфте, дет бил класи над Мариани :mrgreen: някой нещо? Кога ще ги показва тия "класи"?

Лудогорец взема футболисти за по 1-2 милиона и ги ЧАКА по 6 месеца да се разиграят. Тука взехме един под наем, друг за 100-200 000 евро и ги гоним след 2 месеца?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 07 окт 2019 14:47

Никога до сега Лудогорец не е вадил толкова много пари за селекция - ни по-малко,ни повече а точно 4,5мил.Евро.Колкото до комфорта на сегашният треньор - приемам въпроса ти за риторичен.Никога до сега треньор не е приеман толкова негативно да не кажа войствено.
А този един милион за който се говореше че е отделен за селекция, е един голям сапунен мехур.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 07 окт 2019 14:52

По голяма подкрепа за треньор на Левски не е имало скоро. Мъри го разчекнаха при първата загуба, да не говорим за петрович и други.
Аз не съм видщл от луноходец да чакат някой. Който не се представя добре - под наем или го продават и махат. Никой нечакат
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 окт 2019 14:52

Ако не ги настигнем организационно, и пет пъти по-голям бюджет да имаме, е все тая ... :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 07 окт 2019 14:58

Warped написа:По голяма подкрепа за треньор на Левски не е имало скоро. Мъри го разчекнаха при първата загуба, да не говорим за петрович и други.
Аз не съм видщл от луноходец да чакат някой. Който не се представя добре - под наем или го продават и махат. Никой нечакат
Не си видял, щото не искаш. Форстер, една от сегашните им звезди знаеш ли от кога е в отбора? И колко мача има за това време? Ще ти помогна. От две години е в отбора и в 50% от мачовете не е в групата за мача.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 07 окт 2019 15:00

Престанете да мечтаете за голям бюджет. Докато не изплатим по-голяма част от дълговете, все ще е така.

Върни се в “Левски”