ППЛ / Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа за Левски
253
58%
Равен
72
17%
Победа за Лудогорец
108
25%

Общо гласове: 433

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Re: ППЛ / Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:2 FT

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 11 мар 2019 12:41

Да кажа няколко неща:

1. Този мач на много хора изглеждаше, че е от голямо значение, но реално не е така - шансове нямаме за първото място. И Колев го каза, че трябва да се намаля бюджета и реално да се съсредоточим в оцеляването.

2. Само на мен ли ми направи впечатление, че делиорманци бяха брутално назобени? Дяков след мача изглеждаше и се държеше неадекватно...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 мар 2019 12:47

CaMo_CuHuTe написа:Да кажа няколко неща:

1. Този мач на много хора изглеждаше, че е от голямо значение, но реално не е така - шансове нямаме за първото място. И Колев го каза, че трябва да се намаля бюджета и реално да се съсредоточим в оцеляването.

2. Само на мен ли ми направи впечатление, че делиорманци бяха брутално назобени? Дяков след мача изглеждаше и се държеше неадекватно...

Имаше огромно значение този мач. Вземи само заради публиката. Няма мачове без значение. Нищо все още не е свито. Бюджетът ще бъде свит на лято. Няма как сега да се намалят заплати, понеже това ще е нарушение на договорите на футболистите.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 мар 2019 12:54

Ами, загубихме и бяхме надиграни - факт, но поне тази загуба ще свали очакванията от отбора и това, което там е запланувано да се гради игрово, ще се гради в по-спокойна обстановка. Надявахме се, че сме готови за нещо повече - ами не сме, това е истината. Чест ни прави, че отново имаме очи да видим проблемите в синята къщичка, вместо да се оправдаваме със завери, с директиви, рефери, конспирации и всякакви други безчестни прийоми. Редно е да поздравим и противника, когато трябваше показаха повече класа и футболни аргументи в мача!
Аз съм доволен, че отново присъствах на пълен син стадион. Радостта от това сякаш донякъде ми притъпява яда от загубата, защото след мача с Марибор не вярвах, че отново ще видя Георги Аспарухов натъпкан с толкова народ, че и хора по оградите на сектор Б имаше. Явно наистина на повечето левскари им трябва просто малка искрица и някаква бледа надежда, за да пламне отново буен огън в сините им сърца. Продължаваме напред и каквото стане. Само Левски!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 11 мар 2019 13:13

Като го няма ''ментето'' Огретена с двата гола срещу Септември за година и половина доволни ли сте ?
Един точен удар за цял мач, и някакво избито воле в последните минути е всичко в офанзивен план за цял мач. СРАМ !!!
Тотално бяхме смачкани и надиграни във всички зони на терена .. Дъртия физкултурник беше тотално ошашавен.
Мисля, че за Райнов всичко се е казало в предните страници... Щом тоя несретник го гонихме 5-6 месеца да подпише, та чак и претенции за заплата имал. Пълен ташак. Единственото позитивно неща беше претъпкания стадион.
Чакаме лятото, новата селекция, новия сезон, с новите собственици и с нови надежди ... и те така, вече 11 година подред :twisted:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 11 мар 2019 13:22

Една победа - шампиони, една загуба - всички вън и още питате защо 11-а поред без трофей. Дерменджиев не ставал, само два пъти вкара зелените в ШЛ. Мъри и Мъриньо да бяха на пейката, резултатът ще е същия. На треньорът е нужно малко време да предаде идеите си, досега само веднъж публиката имаше търпение и то към най-голямото италианско недоразумение, известен като ментето.

С нов ц. защитник и почивка на пейката за Кабрал скоро ще има подобрения, М. Райнов също трябва да промени дефанзивния си профил от Берое и ще заиграе по-добре.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 11 мар 2019 13:22

sinqkrepost1914 написа:Като го няма ''ментето'' Огретена с двата гола срещу Септември за година и половина доволни ли сте ?
Един точен удар за цял мач, и някакво избито воле в последните минути е всичко в офанзивен план за цял мач. СРАМ !!!
Тотално бяхме смачкани и надиграни във всички зони на терена .. Дъртия физкултурник беше тотално ошашавен.
Мисля, че за Райнов всичко се е казало в предните страници... Щом тоя несретник го гонихме 5-6 месеца да подпише, та чак и претенции за заплата имал. Пълен ташак. Единственото позитивно неща беше претъпкания стадион.
Чакаме лятото, новата селекция, новия сезон, с новите собственици и с нови надежди ... и те така, вече 11 година подред :twisted:

За Мартин Райнов вашите шефове трябваше да се поровят из нашия форум и да прочетат какво пише за него още преди да се заговори , че има вариант да премине в Левски . Недоумявам как може да предпочитат дървото Райнов пред Боби Цонев , който освен че е с класи над Райнов като футболни качества , е и юноша на Левски .

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: ППЛ / Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 10.03 / 17:30

Мнениеот bilyaletdinov » 11 мар 2019 13:30

ELFen написа:
alexdb написа:Май си пропуснал, че Домузът с тоя проект приключи. До някоя година ще сте си там откъдето дойдохте.
Тези писаници са познати от 2012 г.
Малко кофти момент, ма се налага народна мъдрост да ти припомня тук: "Ние от дето идваме - Вие на там сте тръгнали!" - едни други вече ритат там :mrgreen:
Извън шегата - инерцията дето сме набрали и при "закрит проект" ще ни държи още 10 годинки в елита, пък после и в Б и В група и там хора живеят ;)

Пич, каква инерция ще карате без кеш флоус от УЕФА? Киро Д. няма да влага повече кинта, той си издържа отбора в момента от спечелени пари от УЕФА и трансфери. Абсолютно правилен модел. Вие вече взимате Манолев, а не Натанаел. Марселиньо може да е класа за бг първенството, ама средно европейско ниво като види го бие яко. И проблемът ви не е в треньора.

Това, че биете слаби Левски и Литекс, не означава, че сте някаква класа.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 11 мар 2019 13:45

bsz1916 написа:
sinqkrepost1914 написа:Като го няма ''ментето'' Огретена с двата гола срещу Септември за година и половина доволни ли сте ?

За Мартин Райнов вашите шефове трябваше да се поровят из нашия форум и да прочетат какво пише за него още преди да се заговори , че има вариант да премине в Левски . Недоумявам как може да предпочитат дървото Райнов пред Боби Цонев , който освен че е с класи над Райнов като футболни качества , е и юноша на Левски .

Той не е виновен, просто някой му е промил мозъка, че става за Левски. Има такива играчи, които просто са лимитирани и от физическа и от психическа гледна точка. Боби Цонев е същия случай. Играта, която показва в Берое, не може да я покаже в Левски. Не че при вас прави нещо кой знае какво но си ви е полезен за вашите цели и очаквания. В Левски обаче нещата винаги са били други и много набедени таланти от провинциалните отбори им омекват коленцата като сложат синята фланелка.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 мар 2019 13:54

И аз като повечето колеги тук, не ме е яд толкова за резултата, а за представянето на играчите в синьо.
Пренавити и вдървени, няляли гипса... Страх нямаше, но това пренапрежение им изяде и малкото достойнства.
Изглеждаха жалки. Нито можеха да спират топката, нито да я водят, за точни и бързи пасове да не говорим ...

Не знам дали е от пълният стадион, или поради приказките, че ако бяхме били, имаме шанс за Шампиони ...
Но е факт, че в последните 10 пъти когато напълнихме Г. Аспарухов, в поне 8 от случаите отбора се осра брутално ...

Ама к'вото-такова.
Дано все пак успеем да идем толкова народ поне още 1-2 мача до края... Клуба има нужди от приходи.
А и нека новата власт да види, че ни пука за отбора, в каквото и състояние да е.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 мар 2019 15:08

bsz1916 написа: За Мартин Райнов вашите шефове трябваше да се поровят из нашия форум и да прочетат какво пише за него още преди да се заговори , че има вариант да премине в Левски .

[offtopic]Направо с бат' Санди си напишете телефоните в по един подпис, ..... да не ровят хората из форума :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”