Да кажа няколко неща:
1. Този мач на много хора изглеждаше, че е от голямо значение, но реално не е така - шансове нямаме за първото място. И Колев го каза, че трябва да се намаля бюджета и реално да се съсредоточим в оцеляването.
2. Само на мен ли ми направи впечатление, че делиорманци бяха брутално назобени? Дяков след мача изглеждаше и се държеше неадекватно...
ППЛ / Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
- metodito
- Контакти:
Re: ППЛ / Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:2 FT
CaMo_CuHuTe написа:Да кажа няколко неща:
1. Този мач на много хора изглеждаше, че е от голямо значение, но реално не е така - шансове нямаме за първото място. И Колев го каза, че трябва да се намаля бюджета и реално да се съсредоточим в оцеляването.
2. Само на мен ли ми направи впечатление, че делиорманци бяха брутално назобени? Дяков след мача изглеждаше и се държеше неадекватно...
Имаше огромно значение този мач. Вземи само заради публиката. Няма мачове без значение. Нищо все още не е свито. Бюджетът ще бъде свит на лято. Няма как сега да се намалят заплати, понеже това ще е нарушение на договорите на футболистите.
Ами, загубихме и бяхме надиграни - факт, но поне тази загуба ще свали очакванията от отбора и това, което там е запланувано да се гради игрово, ще се гради в по-спокойна обстановка. Надявахме се, че сме готови за нещо повече - ами не сме, това е истината. Чест ни прави, че отново имаме очи да видим проблемите в синята къщичка, вместо да се оправдаваме със завери, с директиви, рефери, конспирации и всякакви други безчестни прийоми. Редно е да поздравим и противника, когато трябваше показаха повече класа и футболни аргументи в мача!
Аз съм доволен, че отново присъствах на пълен син стадион. Радостта от това сякаш донякъде ми притъпява яда от загубата, защото след мача с Марибор не вярвах, че отново ще видя Георги Аспарухов натъпкан с толкова народ, че и хора по оградите на сектор Б имаше. Явно наистина на повечето левскари им трябва просто малка искрица и някаква бледа надежда, за да пламне отново буен огън в сините им сърца. Продължаваме напред и каквото стане. Само Левски!
Аз съм доволен, че отново присъствах на пълен син стадион. Радостта от това сякаш донякъде ми притъпява яда от загубата, защото след мача с Марибор не вярвах, че отново ще видя Георги Аспарухов натъпкан с толкова народ, че и хора по оградите на сектор Б имаше. Явно наистина на повечето левскари им трябва просто малка искрица и някаква бледа надежда, за да пламне отново буен огън в сините им сърца. Продължаваме напред и каквото стане. Само Левски!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- sinqkrepost1914
- Контакти:
Като го няма ''ментето'' Огретена с двата гола срещу Септември за година и половина доволни ли сте ?
Един точен удар за цял мач, и някакво избито воле в последните минути е всичко в офанзивен план за цял мач. СРАМ !!!
Тотално бяхме смачкани и надиграни във всички зони на терена .. Дъртия физкултурник беше тотално ошашавен.
Мисля, че за Райнов всичко се е казало в предните страници... Щом тоя несретник го гонихме 5-6 месеца да подпише, та чак и претенции за заплата имал. Пълен ташак. Единственото позитивно неща беше претъпкания стадион.
Чакаме лятото, новата селекция, новия сезон, с новите собственици и с нови надежди ... и те така, вече 11 година подред
Един точен удар за цял мач, и някакво избито воле в последните минути е всичко в офанзивен план за цял мач. СРАМ !!!
Тотално бяхме смачкани и надиграни във всички зони на терена .. Дъртия физкултурник беше тотално ошашавен.
Мисля, че за Райнов всичко се е казало в предните страници... Щом тоя несретник го гонихме 5-6 месеца да подпише, та чак и претенции за заплата имал. Пълен ташак. Единственото позитивно неща беше претъпкания стадион.
Чакаме лятото, новата селекция, новия сезон, с новите собственици и с нови надежди ... и те така, вече 11 година подред

He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Една победа - шампиони, една загуба - всички вън и още питате защо 11-а поред без трофей. Дерменджиев не ставал, само два пъти вкара зелените в ШЛ. Мъри и Мъриньо да бяха на пейката, резултатът ще е същия. На треньорът е нужно малко време да предаде идеите си, досега само веднъж публиката имаше търпение и то към най-голямото италианско недоразумение, известен като ментето.
С нов ц. защитник и почивка на пейката за Кабрал скоро ще има подобрения, М. Райнов също трябва да промени дефанзивния си профил от Берое и ще заиграе по-добре.
С нов ц. защитник и почивка на пейката за Кабрал скоро ще има подобрения, М. Райнов също трябва да промени дефанзивния си профил от Берое и ще заиграе по-добре.
sinqkrepost1914 написа:Като го няма ''ментето'' Огретена с двата гола срещу Септември за година и половина доволни ли сте ?
За Мартин Райнов вашите шефове трябваше да се поровят из нашия форум и да прочетат какво пише за него още преди да се заговори , че има вариант да премине в Левски . Недоумявам как може да предпочитат дървото Райнов пред Боби Цонев , който освен че е с класи над Райнов като футболни качества , е и юноша на Левски .
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: ППЛ / Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 10.03 / 17:30
ELFen написа:Тези писаници са познати от 2012 г.alexdb написа:Май си пропуснал, че Домузът с тоя проект приключи. До някоя година ще сте си там откъдето дойдохте.
Малко кофти момент, ма се налага народна мъдрост да ти припомня тук: "Ние от дето идваме - Вие на там сте тръгнали!" - едни други вече ритат там![]()
Извън шегата - инерцията дето сме набрали и при "закрит проект" ще ни държи още 10 годинки в елита, пък после и в Б и В група и там хора живеят
Пич, каква инерция ще карате без кеш флоус от УЕФА? Киро Д. няма да влага повече кинта, той си издържа отбора в момента от спечелени пари от УЕФА и трансфери. Абсолютно правилен модел. Вие вече взимате Манолев, а не Натанаел. Марселиньо може да е класа за бг първенството, ама средно европейско ниво като види го бие яко. И проблемът ви не е в треньора.
Това, че биете слаби Левски и Литекс, не означава, че сте някаква класа.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- sinqkrepost1914
- Контакти:
bsz1916 написа:sinqkrepost1914 написа:Като го няма ''ментето'' Огретена с двата гола срещу Септември за година и половина доволни ли сте ?
За Мартин Райнов вашите шефове трябваше да се поровят из нашия форум и да прочетат какво пише за него още преди да се заговори , че има вариант да премине в Левски . Недоумявам как може да предпочитат дървото Райнов пред Боби Цонев , който освен че е с класи над Райнов като футболни качества , е и юноша на Левски .
Той не е виновен, просто някой му е промил мозъка, че става за Левски. Има такива играчи, които просто са лимитирани и от физическа и от психическа гледна точка. Боби Цонев е същия случай. Играта, която показва в Берое, не може да я покаже в Левски. Не че при вас прави нещо кой знае какво но си ви е полезен за вашите цели и очаквания. В Левски обаче нещата винаги са били други и много набедени таланти от провинциалните отбори им омекват коленцата като сложат синята фланелка.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
-
И аз като повечето колеги тук, не ме е яд толкова за резултата, а за представянето на играчите в синьо.
Пренавити и вдървени, няляли гипса... Страх нямаше, но това пренапрежение им изяде и малкото достойнства.
Изглеждаха жалки. Нито можеха да спират топката, нито да я водят, за точни и бързи пасове да не говорим ...
Не знам дали е от пълният стадион, или поради приказките, че ако бяхме били, имаме шанс за Шампиони ...
Но е факт, че в последните 10 пъти когато напълнихме Г. Аспарухов, в поне 8 от случаите отбора се осра брутално ...
Ама к'вото-такова.
Дано все пак успеем да идем толкова народ поне още 1-2 мача до края... Клуба има нужди от приходи.
А и нека новата власт да види, че ни пука за отбора, в каквото и състояние да е.
Пренавити и вдървени, няляли гипса... Страх нямаше, но това пренапрежение им изяде и малкото достойнства.
Изглеждаха жалки. Нито можеха да спират топката, нито да я водят, за точни и бързи пасове да не говорим ...
Не знам дали е от пълният стадион, или поради приказките, че ако бяхме били, имаме шанс за Шампиони ...
Но е факт, че в последните 10 пъти когато напълнихме Г. Аспарухов, в поне 8 от случаите отбора се осра брутално ...
Ама к'вото-такова.
Дано все пак успеем да идем толкова народ поне още 1-2 мача до края... Клуба има нужди от приходи.
А и нека новата власт да види, че ни пука за отбора, в каквото и състояние да е.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
bsz1916 написа: За Мартин Райнов вашите шефове трябваше да се поровят из нашия форум и да прочетат какво пише за него още преди да се заговори , че има вариант да премине в Левски .
[offtopic]Направо с бат' Санди си напишете телефоните в по един подпис, ..... да не ровят хората из форума

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.