ППЛ: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) /1:0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ППЛ: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) /1:0FT

Мнениеот W84me » 17 сеп 2018 00:39

blue avalanche написа:Започваме да приличаме на едни "зелени човечета" от Варна, дето не са спрели да реват от съдиите. Преди даже да е почнал мачът! :mrgreen:
Напечените двубои се решават с футболно майсторство, хъс, амбиция...
Не може всеки мач съдията да гони един отсреща.
Слаб Обертан, слаб Буш, слаб Горанов, слаб Полачек... Но най-слаб в този мач - Стоянович.

Аз не мисля, че има отбор в България, който да може да победи Локомотив с лекота в Пловдив, ако домакините играят надъхани, както бяха днес. Силите в този мач бяха абсолютно изравнение и за мен тези, откровено тенденциозни, грешки на Тодоров допринесоха за слабата игра на Левски.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

sokoleto46
Контакти:

Мнениеот sokoleto46 » 17 сеп 2018 00:45

Много ме подразни нещо второто полувреме.Негативен резултат,нещата не вървят,играта пък съвсем.И се започнаха едни хоризонтални подавания между защитниците ,не ти е работа ! Все едно,че водим с 3:0 .Стоянович гледа и нищо не им казва.
Изгубиха се страшно много секунди и минути ,а накрая започнаха да бързат прекалено много и грешаха безспир ! Това ужасно ме изнерви.Както и ненужни фаулове и картони.То бива да стъпиш здраво когато трябва за респект,но да правиш хашлашки неща като Белаид в такъв момент е супер глупаво.Като не могат да играят достатъчно добре,не могат ли поне да бъдат по-умни ?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 сеп 2018 00:47

W84me написа:
blue avalanche написа:Започваме да приличаме на едни "зелени човечета" от Варна, дето не са спрели да реват от съдиите. Преди даже да е почнал мачът! :mrgreen:
Напечените двубои се решават с футболно майсторство, хъс, амбиция...
Не може всеки мач съдията да гони един отсреща.
Слаб Обертан, слаб Буш, слаб Горанов, слаб Полачек... Но най-слаб в този мач - Стоянович.

Аз не мисля, че има отбор в България, който да може да победи Локомотив с лекота в Пловдив, ако домакините играят надъхани, както бяха днес. Силите в този мач бяха абсолютно изравнение и за мен тези, откровено тенденциозни, грешки на Тодоров допринесоха за слабата игра на Левски.

Прилича на алиби за бездушници.
"А, съдията свири срещу нас! Ми кво да се напъваме? И без тва ще паднем. Ама поне си намерихме оправдание, ако паднем..."
Грешките на съдията би трябвало да озлобят играчите да изкарат най-доброто от себе си. Така смятам аз.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 сеп 2018 01:00

blue avalanche написа:Прилича на алиби за бездушници.
"А, съдията свири срещу нас! Ми кво да се напъваме? И без тва ще паднем. Ама поне си намерихме оправдание, ако паднем..."
Грешките на съдията би трябвало да озлобят играчите да изкарат най-доброто от себе си. Така смятам аз.

Аз не съм по-спокоен, защото видиш ли съдията ни порязал, няма място за успокоение с играта, която показахме. Не трябва да звучи като оправдание, а по-скоро ръководството да се вземе в ръце и да постави сериозно въпроса за тези изстъпления на всеки мач в нашето първенство. Едва тогава може да се говори за някакъв футбол в България. Томислав Русев го каза добрe :

Ръководителите в Левски трябва да знаят, че когато си на върха, има много хора, които искат да те свалят от там

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 сеп 2018 01:06

W84me написа:
blue avalanche написа:Прилича на алиби за бездушници.

Аз не съм по-спокоен, защото видиш ли съдията ни порязал, няма място за успокоение с играта, която показахме. Не трябва да звучи като оправдание, а по-скоро ръководството да се вземе в ръце и да постави сериозно въпроса за тези изстъпления на всеки мач в нашето първенство. Едва тогава може да се говори за някакъв футбол в България.

Ами Стойкас Стоилас показа как се прави! Ако са ербап - вадят отбора от мач и отиваме в Б група. После сами ще ни молят да се върнем.
И ще направят Нова Лига! :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 сеп 2018 01:11

blue avalanche написа:Ами Стойкас Стоилас показа как се прави! Ако са ербап - вадят отбора от мач и отиваме в Б група. После сами ще ни молят да се върнем.

Ако са ербап, поставят въпроса, запознават всички фенове с реалната ситуация в БФС, кой реди съдии, обръща маси и прочие.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 17 сеп 2018 01:12

Впечатлението ми за мача, както го видях от стадиона:

Домакините си играха тяхната игра (с която победиха Лудогорец и Ботев) - лежане при всяка възможност, накъсване на играта и чакане на момента. Съдията допринесе изключително много за накъсването и изнервянето на нашите играчи, но това не бива да е оправдание. И двете предпоставки трябваше да се очакват и да си влезем в мача нормално, а не шокирани, поради което загубата е всичко друго, но не и незаслужена.
ВСИЧКИ играха ОТВРАТИТЕЛНО. Но този мач трябваше да дойде рано или късно, защото си повярвахме, че сме нещо повече от миналата година, а очевидно не сме. Надявам се Славиша да спре да разчита на трите Б-та (Белаид, Белмонт и Буш) и да си гледаме Яблонски, Костов и май Васчук (който ми направи доста добро впечатление). Във всеки случай, от тази загуба трагедии не бива да се правят, макар че дойде по тъп (но типичен) начин.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 сеп 2018 01:18

W84me написа:
blue avalanche написа:Ами Стойкас Стоилас показа как се прави! Ако са ербап - вадят отбора от мач и отиваме в Б група. После сами ще ни молят да се върнем.

Ако са ербап, поставят въпроса, запознават всички фенове с реалната ситуация в БФС, кой реди съдии, обръща маси и прочие.

То щото феновете не знаят. Само, че "феновете" са заети да вадят глоби и наказания за отбора. Няма нужда да ни режат. Ние сами ще се заколим. Още някоя и друга изцепка и може Дисциплинарната да ни изхвърли от групата. Съвсем заслужено! Даже много ни изтърпяха.
Впрочем, чакам да видя решението на Комисията за оня с нарисуваните свастики.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 сеп 2018 02:06

lokofan написа:А пък за това недоразумение Белаид, просто нямам думи, той при нас беше пълен смях, а сега е просто дупка...

Не че нещо, ама то при вас и сега е пълно с недоразумения. Да не се взехте за "голямата работа" щот ни бихте с 1-0?
Няма такова нещо. Я погледнете класирането...

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 17 сеп 2018 06:21

Явно срещу Левски на всяко малко селско отборче му се отдава да прилага успешно тактиката "Паркирай автобуса, лежи си по терена, и чакай случаен гол".... Гарнирано с услужлив съдия и финансови инжекции от 2 места.

Всъщност, заданието на ГГ (и на КД...), освен взимане на точки, е било - много жълти и червени картони за наши играчи, че да изгорят за мачовете с тирето и зелените.

Аре, най-накрая да ни купи некой, не толкоз "фин човек", че да ги навре тия двамата (и отборчетата им) в кучи задник...

Върни се в “Левски”