ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 2:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за домакините
79
40%
Равен
41
21%
Победа за Левски
80
40%

Общо гласове: 200

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) - Сряда от 18:00

Мнениеот popokutepetel » 18 апр 2018 22:30

Player написа:Лудогорец ни помага в борбата за третото място. Берое не заслужава да е трети. За втори път е разгромен през сезона и просто трябва да отидем в Стара Загора, и да ги унижим и ние и да си заслужим медала! Интересно е какво ще правят тирета и марули в мачовете си? Защото не ние и Лудогорец сме едно цяло, а те!

ГМО-то ще дрънка смешниците от Ст.З защото още има мижав теоретичен шанс за първото място, пък трябва и църния циганин на Тирето да вкарва голове, че ако не стане голмайстор и в Турция няма да могат да го шитнат. За Левски е важно да си вземе мача с Верея, а после да дрънне зелените в Ст.З като вкара поне два гола и третото място е осигурено.

Потребителски аватар
Gonzalez1914
Контакти:

Мнениеот Gonzalez1914 » 18 апр 2018 22:37

delqnski47 написа:Делянски кво ви каза преди 2 седмици :arrow: ''титла-купа'' :mrgreen:

Кво ?!?!

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 18 апр 2018 22:38

Мачът след 62-ата минута беше нарисувана 2-ка, но пак свалиха оборотите играчите в синьо и въпреки това Обертан имаше чисто положение. Когато е видимо, че имаш физическо превъзходство, нормално е да натиснеш за пълен обрат и все пак рядко се вижда на полувремето един отбор да излезе с напълно различен облик.

Да, футболистите нямат химия с Роси, но се вдигнаха заради собственото си име и заради феновете, и показаха, че са класни играчи. Някои искаха да гонят Прохазка, но той доказа, че може да повдигне духа на отбора.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 апр 2018 22:40

WPWW написа:
ralka_levskarka написа:И как вика, че им бил напомнил за мачове от 2:0 до 3:2, ма ти играл ли си там веееее?! Мале- мале..

Прави се той. Нито самочувствие има, нито характер, нито психика. На 32 години се сърди като дете.. Бил левскар, син в червата, плачел.. Това, ако е капитан на Левски аз съм трамвай!

Трябва да станеш психоложка на отбора, да си оправят психиката ;) Едно време ма имаше такава в клуба точно като влязохме в ШЛ.

Става. Само не знам с Роси как ще се разберем, ама ще го измъдрим - знам английски, украински, полски, след година и немски почвам да уча. :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 апр 2018 22:42

Gonzalez1914 написа:
delqnski47 написа:Делянски кво ви каза преди 2 седмици :arrow: ''титла-купа'' :mrgreen:

Кво ?!?!

Ми вие бяхте толкова свалили гащите първото полувреме,че човек направо си го помисли това. :lol: Вие бяхте турбо зле.Както и да е.Закономерен резултат.Приказките от сорта,че сте гмо-то се измъкнало са нелепи,щот първото полувреме бяхте по жалки и от последните 3:0 и 0:3 с Митов преди време,дето ви направихме.Обертан можеше да направи 3:2,но Каранга можеше да направи първото полувреме 3:0,така че нещата са ''ту партс''.Минало заминало.Безмислен мач,както и да беше завършил.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 апр 2018 22:45

Както и се очакваше - нямаше уговорка с урода на Ганчев. Специално за този мач, това ме удовлетворява, както и резултата и играта през второто полувреме

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 18 апр 2018 22:48

delqnski47 написа:
Gonzalez1914 написа:

Кво ?!?!

Ми вие бяхте толкова свалили гащите първото полувреме,че човек направо си го помисли това. :lol: Вие бяхте турбо зле.Както и да е.Закономерен резултат.Приказките от сорта,че сте гмо-то се измъкнало са нелепи,щот първото полувреме бяхте по жалки и от последните 3:0 и 0:3 с Митов преди време,дето ви направихме.Обертан можеше да направи 3:2,но Каранга можеше да направи първото полувреме 3:0,така че нещата са ''ту партс''.Минало заминало.Безмислен мач,както и да беше завършил.

Първото ГМО-то и 5:0 да беше направило пак нямаше да спечели.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 18 апр 2018 22:52

ralka_levskarka написа:
WPWW написа:
ralka_levskarka написа:И как вика, че им бил напомнил за мачове от 2:0 до 3:2, ма ти играл ли си там веееее?! Мале- мале..

Прави се той. Нито самочувствие има, нито характер, нито психика. На 32 години се сърди като дете.. Бил левскар, син в червата, плачел.. Това, ако е капитан на Левски аз съм трамвай!

Трябва да станеш психоложка на отбора, да си оправят психиката ;) Едно време ма имаше такава в клуба точно като влязохме в ШЛ.

Става. Само не знам с Роси как ще се разберем, ама ще го измъдрим - знам английски, украински, полски, след година и немски почвам да уча. :lol:

Истински полиглот :)
То Роси има най-голяма нужда от психолог, да му повтаря системно "Атака, атака, атака" :mrgreen:
От друга страна футболистите на моменти имат нужда да забравят, че треньор им е Роси и да си представят Хайнкес примерно.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 апр 2018 22:53

ralka_levskarka написа:Само не знам с Роси как ще се разберем, ама ще го измъдрим - знам английски, украински, полски, след година и немски почвам да уча. :lol:

Виждаш ли го тоя жест :arrow:
[rimg]https://f1.media.brightcove.com/8/88951765001/88951765001_5513844039001_4631102048001-vs.jpg?pubId=88951765001&videoId=4631102048001[/rimg]
Честито, научи две трети от италианския :!: Махаш с тая пръстова конфигурация пред лицето на Роси и няма да има проблем с комуникацията :lol:

Потребителски аватар
Gonzalez1914
Контакти:

Мнениеот Gonzalez1914 » 18 апр 2018 22:55

delqnski47 написа:
Gonzalez1914 написа:

Кво ?!?!

За мача съм съгласен , няма спор ... при вас с проблема е ясен и не е от вчера и днес .
Зоба си дава отражение а и онези "мачове" със сателитите ви изиграват лоша шега , но това е запазена марка на на отбора на ГГ Литекс - София !

Титла тире купа ?!?! .... не ви ли писна , да оправдавате всичко :?

Върни се в “Левски”