Мнениеот santiliana » 08 юни 2016 08:44
Ма кво ми дреме за Тонев, Гонзо или който и да било от всички тези нехранимайковци?! За мен важен е Левски София, а всички тези Убавци му ебаха майката на любимия ми клуб. И сега ми се държат като ощипани невести... На момента да се пръждосва цялата тая пасмина... Ако трябва, да отиваме в А окръжна, но не искам да се подиграват какви ли не нещастници с това, че сме левскари... Сега, а и в последните 7 години, от цяла България ни ебават... Защото си имахме некадърници за собственици, глупаци за директори и убитаци за треньори... На каква основа да искаме Тотонев, Гонзо или който и да било от цялата тази циркова трупа, да продължат да ръководят Левски?!
И, хайде да си говорим право куме в очи: От къде намери този образ пари да вдига трибуна за няколко милиона лева?! Та той е господин Никой... И заслужава да бъде разчекнат от разследвания и злоупотреби... Къде е Прокуратурата да се поразвърти и да установи от къде и по какъв начин се финансираше Левски през всичките тези години, когато Батков нямаше кьорава стотинка в джоба... И как, аджеба, се погасяват няколко милионни задължения в разстояние на няколко месеца...
Този Тонев ще излезе голям фокусник бре... То, по тая логика, той за две години ще ни изкара на печалба...
Рокфелер пасти да яде...
Хайде малко по- сериозно и да вземат да си обират крушите всичките до един. Нещастници!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!NEVER BACK DOWN !