Левски София - Локомотив Пловдив

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Левски София - Локомотив Пловдив

Мнениеот boabbb » 21 юли 2014 11:28

metodito написа:
boabbb написа:Аз също съм на мнение, че ако ви биеме в неделя, треньора е аут :roll: Няма кой да го чака ...

Да, то всеки мач рикошети стават. Бе и да ни биете, Пепито остава.

А, да видиме :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юли 2014 11:31

Спомняйки си малоумните ни защитници в мача... Чудил съм се що не пробват Владо за центр. защитник...

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 21 юли 2014 11:33

metodito написа:Не мислиш ли, че е малко раничко а му махаме главата...? :roll:
Не говоря за махане на главата, а за това, че нищо не играем.

metodito написа:Гонзо не е такъв. Това щеше да го направи Тонев. Не мисля, че ако бием ЦСКА ще значи, че този проект е успешен. Обратното - също. Нека минат няколко мача. Има положителни неща, определено. Както казах - контрола на мача. Локото не ги подценявайте. Те бяха дошли да откраднат точка и успяха. Ако Кокала беше начело на Локото щеше да дойде за три и тогава по може да се коментира. Интересно ми е на контри как ще играят, защото с Локо нямаха възможност за това.

Гонзо си го знаем, кокала също. Локото са събрани от няколко дни и щяха да ни бият. Що се отнася до мача с ЦСКА, сега той не решава нищо и е само за статистиката. Лудогорец пак ще е шампион без конкуренция. Очаквам да паднем от ЦСКА. Стойчо е много слаб тактик, но добър мотиватор. Всъщност Стойчо може предимно да надъхва отборите си, а и той знае какво е ЦСКА. Като тактик е слаб(справка мачовете му Европа в това число и последни). Но Мурсия не може дори да ги надъха, няма как да знае какво точно е Левски, а като тактик е по зле и от Стойчо, а то няма как да е по-зле, значи изобщо не разбира :) Ами това не е малко да ни бият отново(с уговорката, че футбола не е логична игра и в един мач всичко може да стане)
metodito написа:
СВОБОДЕН написа:Та този докато е в Левски успехи може да има само въпреки него и те ще бъдат краткотрайни.

Няма как да не се съглася с това. Това е най-големият, единствения и достатъчен проблем на клуба. Но я ми дай пример в България за нещо различно... "Лудите" не ги споменавай. Много ме кефят как се развиват, но знаем какво ще стане до няколко години, нали? Виждали сме го. Единствено Литекс на Ицо бе проект с потенциал за дълги години, но видяхме и там какво стана. Биг Бос се намеси и дотам.
Ами как да е иначе, след като Батков се явява като кадровик. Добре, станал е президент, дава парите, ами да намери някой който разбира от тази материя каквато е управлението на футболен клуб и да го остави да работи. Което означава, да му даде цялата власт, а не да изпълнява само каквото му наредят, какъвто е случая и с Гонзо и с тези преди него. Само с Наско този номер не мина и за това той не е в Левски. Защото онзи на Лудогорец дава парите, намерил е тези които да движат нещата надолу, намерил е и сносен треньор и не се бърка. Ако му искат пари за някой играч и ги има, дава ги, ако няма купуват по ефтин или карат с наличния потенциал. Но се получава един отбор който за нашите стандарти играе приличен футбол. Ето това искаме от Батков. Защото футбола не е само купи и титли. Искам като отида на стадиона отбора ми да покаже такава игра която ще ми достави удоволствие. И при която и да паднат ще се види, че са дали всичко от себе си. Защото постната продукция с Локо Пд е мъчителна за гледане. Не си заслужава да я гледаш и по телевизията, камо ли да отидеш на стадиона.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юли 2014 11:37

Прав си, човек, ама какво може да направим ние - обикновените фенове.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 21 юли 2014 11:39

Laetitia написа:Ако изхвърлим рано-рано Мурсия, пак ще трябва да започнем от нулата и рискуваме да се повтори миналогодишния сценарий.
Няма да се оправим с треньори, чийто престой при нас издържа по-малко от дамски чорапогащи...

Миналогодишния цикъл ще се повтори каквото и да стане. Мурсия, ако продължава така публиката ще окаже натиск и ще го изхвърлят. И тогава някой(Топчо, Сухия и пр)ще довърши сезона който вече е провален. Ако Мурсия някак остане, може да бъдем трети или четвърти(при това слабо първенство), но футбола който играем няма да е за гледане. Провала е заложен отгоре от човека ТБ.А защо, това съм го описал в предишния си пост от темата.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 21 юли 2014 11:48

половината мнения за мача са в стил дайте да плюйнеме.
Да, играта като цяло не ми хареса, заради малко безидейността в нападение. Обаче - какво им е на "малоумните" ни защитници в тоя мач. Гола ни го вкараха след грешка на халфовете, защитата няма как да я оценяваме, щото реално Локо-то не ни атакуваха изобщо кой знае колко. Защитата ни ще я оценяме след мача ни с розовите. Макар, че като гледам и там няма май да ни върло атакуват кой знае колко, но все пак ще е повече от Локото.
Какво не ви хареса играта примерно на Минев и Крумов, та плюеме защитата?
Без да съм кой знае колко футболен треньорски гений, бих обърнал внимание на Мурсия на няколко неща.
Първо - ясно е типично дясно крило нямаме (или хайде да не е крило, някой който да напада отдясно) - да мъчи Бедоя там е пълна глупост, видя се второто полувреме, да мъчи Прохазка първото е същата работа. Единия е типичен разиграващ халф като го гледам, другия е по-скоро разбивач. Що не пробва с Крумов отпред и Радослав Димитров отзад, дясната зона. Е мамка му, от самолет се вижда, че едно от най-читавите центрирания в А група е това на Крумов!
Второ - Сърмов е май по-скоро за резерва - да се мъчи да играе в халфовата линия по-скоро с Гаджев, Прохазка (или даже по-скоро Велев на негово място) и Бедоя. Плюс Крумов, както споменах по-горе. Поне докато не се завърне Цонев от младежкото европейско.
Трето - вратаския пост ми е малко хикс. Не бих сложил гола за типичен вратарски, но ми се струва, че македонеца можеше една идея по-добре да се намеси.
Четвърто - нямаме алтернатива на двойката Божинов-Домовчийски напред. Единия от двамата да се контузи или да не му тръгне играта и всичко се закучва. Няма реална смяна, която да освежи нападението. Домовчийски определено игра по-добре в този мач, Божинов пълно разочарование - когато му пускат топката напред, той се изтегля назад и обратното. Не знам дали е от липса на сработеност все още, но се набиваше на очи.
Пето - липса на алтернатива в централната двойка защитници. Белаид и Стойчев не изглежда чааак толкова зле, колкото се опитват някои да убеждават тука, но пак липса на каквато и да е резерва. Тая година дори и бай ти Пелето го няма да ги покрива при контузии, а с Пламен Димов като централен не искам и да си помисля изобщо кво ще става.
Шесто - Луис Педро не игра лошо, ама май трябва да го отучат от тия номера да играе предимно индивидуално, тъй като ми се стори, че има склонност към тия неща.
Играчи има (с изключение на ЦЗ и нападател), остава да се нареждат правилно спрямо силните им страни и да се обиграват.
А от евентуална загуба от розовите не трябва да се правят каквито и да било трагедии. Аз тоя мач ще го приема спокойно, мач като мач в началото на сезона.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 юли 2014 12:13

Каквото станало-станало! Няма смисъл допълнително да драматизираме нещата. Вместо това, нека сме по-задружни в неделя и така :geek:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 21 юли 2014 12:38

СВОБОДЕН написа:Миналогодишния цикъл ще се повтори каквото и да стане. Мурсия, ако продължава така публиката ще окаже натиск и ще го изхвърлят. И тогава някой(Топчо, Сухия и пр)ще довърши сезона който вече е провален. Ако Мурсия някак остане, може да бъдем трети или четвърти(при това слабо първенство), но футбола който играем няма да е за гледане. Провала е заложен отгоре от човека ТБ.А защо, това съм го описал в предишния си пост от темата.

Вече ще станат опасен рецидив подобни треньорски смени. Според мен Мурсия трябва да бъде оставен на спокойствие и да му се даде време. Ако го шитнем след 3 кръга, историята ще се повтаря и повтаря, а като свърши първенството, ще се тюхкаме и вайкаме защо пак сме на толкова задна позиция...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 21 юли 2014 12:44

Гонзо заяви, че Мурсия няма да се пипа до края на сезона. Вярвам му, че ще е така. Или поне ми се иска.

Ясно е, че в играта има много трески за дялане. Но как искате да приложим извънземен футбол от първия мач. Локото били събрани от 10 дена. А Левски от колко дена е? Кога дойдоха Наумовски, Педро, Бедоя, Минев, Сърмов, Домовчийски? Колко мача изиграха Стойчев и Белаид като централна двойка в контролите? А Сърмов и Бедоя като централни халфове? Истината е, че много по-лесният вариянт е да се затвориш и да се раздаваш, защитавайки се от това да се раздаваш, атакувайки. Не искам да омаловажа успеха на Локо, но е много по-лесно да се защитаваш (без сработка) отколкото да атакуваш (без сработка). Забелязваше се желание накрая за победа и пълен обрат. В повечето мачове от миналия сезон дори не атакувахме в последните минути при неизгоден резултат.

Мачът с Локо не е гарант за сезона на отбора, този с ЦСКА също. Нека се дадат едни 5-6-7 мача да видим дали отборът ще прогресира. Повече оптимизъм и търпение няма да са никак излишни.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 21 юли 2014 12:58

@Синичко, съгласна съм с почти всичко, което каза, но ако родопският мечок реши да махне Мурсия, ще махне Мурсия, дори в комплект с Гонзо...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Левски”