metodito написа:boabbb написа:Аз също съм на мнение, че ако ви биеме в неделя, треньора е аутНяма кой да го чака ...
Да, то всеки мач рикошети стават. Бе и да ни биете, Пепито остава.
А, да видиме

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
metodito написа:boabbb написа:Аз също съм на мнение, че ако ви биеме в неделя, треньора е аутНяма кой да го чака ...
Да, то всеки мач рикошети стават. Бе и да ни биете, Пепито остава.
Не говоря за махане на главата, а за това, че нищо не играем.metodito написа:Не мислиш ли, че е малко раничко а му махаме главата...?![]()
metodito написа:Гонзо не е такъв. Това щеше да го направи Тонев. Не мисля, че ако бием ЦСКА ще значи, че този проект е успешен. Обратното - също. Нека минат няколко мача. Има положителни неща, определено. Както казах - контрола на мача. Локото не ги подценявайте. Те бяха дошли да откраднат точка и успяха. Ако Кокала беше начело на Локото щеше да дойде за три и тогава по може да се коментира. Интересно ми е на контри как ще играят, защото с Локо нямаха възможност за това.
Ами как да е иначе, след като Батков се явява като кадровик. Добре, станал е президент, дава парите, ами да намери някой който разбира от тази материя каквато е управлението на футболен клуб и да го остави да работи. Което означава, да му даде цялата власт, а не да изпълнява само каквото му наредят, какъвто е случая и с Гонзо и с тези преди него. Само с Наско този номер не мина и за това той не е в Левски. Защото онзи на Лудогорец дава парите, намерил е тези които да движат нещата надолу, намерил е и сносен треньор и не се бърка. Ако му искат пари за някой играч и ги има, дава ги, ако няма купуват по ефтин или карат с наличния потенциал. Но се получава един отбор който за нашите стандарти играе приличен футбол. Ето това искаме от Батков. Защото футбола не е само купи и титли. Искам като отида на стадиона отбора ми да покаже такава игра която ще ми достави удоволствие. И при която и да паднат ще се види, че са дали всичко от себе си. Защото постната продукция с Локо Пд е мъчителна за гледане. Не си заслужава да я гледаш и по телевизията, камо ли да отидеш на стадиона.metodito написа:СВОБОДЕН написа:Та този докато е в Левски успехи може да има само въпреки него и те ще бъдат краткотрайни.
Няма как да не се съглася с това. Това е най-големият, единствения и достатъчен проблем на клуба. Но я ми дай пример в България за нещо различно... "Лудите" не ги споменавай. Много ме кефят как се развиват, но знаем какво ще стане до няколко години, нали? Виждали сме го. Единствено Литекс на Ицо бе проект с потенциал за дълги години, но видяхме и там какво стана. Биг Бос се намеси и дотам.
Laetitia написа:Ако изхвърлим рано-рано Мурсия, пак ще трябва да започнем от нулата и рискуваме да се повтори миналогодишния сценарий.
Няма да се оправим с треньори, чийто престой при нас издържа по-малко от дамски чорапогащи...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
СВОБОДЕН написа:Миналогодишния цикъл ще се повтори каквото и да стане. Мурсия, ако продължава така публиката ще окаже натиск и ще го изхвърлят. И тогава някой(Топчо, Сухия и пр)ще довърши сезона който вече е провален. Ако Мурсия някак остане, може да бъдем трети или четвърти(при това слабо първенство), но футбола който играем няма да е за гледане. Провала е заложен отгоре от човека ТБ.А защо, това съм го описал в предишния си пост от темата.
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, honda, W84me и 19 госта