Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 19 юли 2022 10:51

Абе, майни, как ги виждате нещата в утрешния мач срещу Апоел, нищо не казвате? Питам тука, понеже подфорумът ви е пó умрял и от тирейския.
Ще стяга ли Валентич куфарите преди Мирослав Илич или ще преборите кипърците?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 19 юли 2022 11:02

Неутрален съм в синьо-червената мъгла от дебилни спорове, но трябва да се признае че ЦСКА-София в 2 поредни сезона отстранява по 4 противника за да влезе в групите на ЛЕ и ЛК - 2020 и 2021. Като в предмостието за влизане бяха отстранени сериозни противници като Базел и Виктория Пилзен. Пожелавам на всички български отбори влизане в групите на евротурнирите тоя сезон, което ще се отрази на коефициента на България за да отлепим малко нагоре. Влизане в топ 20 на Европа трябва да е цел, щото сърбите май ще имат 2 отбора за ШЛ, а допреди няколко години бяха зад нас...
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 юли 2022 11:24

Аз съм силно раздвоен за Литекс Вековен (що не си го отбелязаха миналата година юбилея, така и не разбрах). От една страна играят срещу мега противняци и винаги съм подкрепял бг отборите, особено когато са срещу комшии от Балканите, но от друга, след всичката помия от разни фенчета от Столипиново, Бубакарово и т.н. и пожелания към маляките за победа над отбора ми, съм силно резервиран, затова и просто ще игнорирам мачовете между припоците от двете страни на Осоговския балкан. Иначе самите припоци и двете години влязоха на удивителен късмет в групите, тази година няма как да им се случи, щото на третия път стомната винаги се чупи и аре НА Ловеч
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 19 юли 2022 11:34

Македония Гьорче Петров по каква линия са припоци, че не ми е ясно ? Да не говорим, че отбора им е от един от албанските квартали на Скопие, или както му викат Шкупи...
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 юли 2022 11:58

Тманолов, https://topsport.bg/litex/liteks-otpraz ... l?amp=true Не виждам легенди на ЦСКА да са празнували, а и юбилеят не е на Армията, а в Ловеч.Късметът ходи при силните.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 юли 2022 12:34

Късметът обикновено целува някого и така е до гроб - във вашия случай е чичо Пенчо. дано е жив и здрав човекът много дълго време, че чувам някои неположителни неща.

Пужолче-бойковистче, ако си чел поне малко история, щеше да знаеш кой е Георги (Гьорче) Петров и колко голям българин е той, а за тези, за които сме татари, да си сложат името на подобен татарин на клуба, си е припощина над степента, в която "гнома от Микре" стана "г-н Ганчев". Знам, че на гейберастките сбирки не четете нещо различно от "Винету" или лекции на кривоглавия от ГаброУ (в краен случай някое умозаключение на Деса Тъпото), но като българин би следвало да си знаеш героите.

П.С. Има една хореография, която е топ сред всички хореота, които съм виждал у нас - на феновете на умрялото ЦСКА с Бешикташ (ако не ме лъже паметта за мача) с картината "На ножъ" на Вешин - аз не съм синя каска и на оранжевото червено няма как да кажа, нашите хореографии са пълна боза почти винаги. Уникално хорео беше и тогава ме беше супер яд, че не отстраниха манафите. Сегашните припоци не знам на какво са способни на трибуните, но имат удивителен шанс да се докажат срещу умрелото куче от квартал Гьорче Петров - по-благодатен съперник на страхотно хорео трудно ще им се падне.

Ето, феновете на Домус ага имаха такъв шанс преди месец в Абритус, ама нъцки - хем беше 02.06 - ми излез им с ликовете на Гоце, на Даме, на Тодор Александров редом до тези на Ботев, Левски и Раковски, ама те са крепостни селяни на Домуза, а той имаше заръка отвисоко да не прави въртели и явно беше скръцнал на робите си и те безпрекословно изпълниха заръката му, което беше много жалко...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 19 юли 2022 13:08

peliforewer написа:Тманолов, https://topsport.bg/litex/liteks-otpraz ... l?amp=true Не виждам легенди на ЦСКА да са празнували, а и юбилеят не е на Армията, а в Ловеч.Късметът ходи при силните.

https://m5.netinfo.bg/media/images/32908/32908493/960-600-veteranite-na-cska-specheliha-turnira-i-predizvikaha-furor-sred-fenovete.jpg
Прави , 3тия от ляво на дясно , че и от дясно на ляво :))) Даже спечели купата на легендите на ЦСКА по повод 75 годишнината , чествана от 3 годишен отбор.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 19 юли 2022 14:35

peliforewer написа:Тманолов, https://topsport.bg/litex/liteks-otpraz ... l?amp=true Не виждам легенди на ЦСКА да са празнували, а и юбилеят не е на Армията, а в Ловеч.Късметът ходи при силните.

Щом ти не виждаш, няма проблеми :)))))
Ти не виждаш и документа, в който пише, че Литекс става ЦСКА-София и се мести в София. Ама ние сме го виждали и пак ще го виждаме. Та, какво ти виждаш, не е фактор.
Литекс от Луковит утре може и 180 годишнина да си направят, това не променя нещата, познати още като "лайнарщина".
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 юли 2022 14:45

LoveAndPeace написа:

https://m5.netinfo.bg/media/images/32908/32908493/960-600-veteranite-na-cska-specheliha-turnira-i-predizvikaha-furor-sred-fenovete.jpg
Прави , 3тия от ляво на дясно , че и от дясно на ляво :))) Даже спечели купата на легендите на ЦСКА по повод 75 годишнината , чествана от 3 годишен отбор.

Ветераните са друга бира, оказва се , че Витоша Бистрица има най-славни и успели ветерани защото за шести пореден път печелят титлата при ветераните.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 юли 2022 14:48

rsk написа:

Щом ти не виждаш, няма проблеми :)))))
Ти не виждаш и документа, в който пише, че Литекс става ЦСКА-София и се мести в София. Ама ние сме го виждали и пак ще го виждаме. Та, какво ти виждаш, не е фактор.
Литекс от Луковит утре може и 180 годишнина да си направят, това не променя нещата, познати още като "лайнарщина".

Закачете си го този документ над леглата на които спите и белким намерите покой.
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”