Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ReBorn1982

Re: Без цензура!

Мнениеот ReBorn1982 » 18 юли 2022 01:09

W84me написа:
boabbb написа:След 96-та футболът ни постоянно е надолу, но пак имаше някакви проблясъци. След като Перукан взе властта и се появиха героите на Агата Кристи от Делиормана почнаха класиките с Грузия, Лихтенщайн и Сейнт Китс и Невис. Хубавото е, че оттук надолу май няма накъде, а лошото - може да се окаже, че има двойно дъно ...

Според мен футбола ни тръгна надолу след като ГГ се появи в него, но може би е случайно.

Е той точно тогава се появи ... 1994-95 някъде .... след убийството на Крушата, стана топ мафиотът на ловешка околия и пое и футбола, т.е. местният ЛЕКС (тогавашното му име). И още от ден първи почна с мутренските похвати ....

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 18 юли 2022 05:47

Capitana_Puyol написа:Според мен някой трябва да бъде убит за да се промени нещо в бг футбола. В България винаги става така, трябва да се случи нещо крайно за да се вземат мерки, т.е. някой да умре.

Например клуб създаден през 1914. Може би си прав и след ликвидирането му футбола ни ще тръгне нанагоре. И без това само негативи и срам ни е докарал.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 юли 2022 07:22

Феновете на аналоговото менте имат претенции срещу цифровото менте при положение , че техните победи са пак в последните минути или при съмнително поведение на противникови играчи и съдии. Няма такива наглеци.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 18 юли 2022 08:00

Феновете на Ловеч големи моралисти станаха.
Чак и прокуратурата се споменава. А много бързо забравихте Черно море и полиграфа...
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 18 юли 2022 10:42

Непринуден написа:
Capitana_Puyol написа:Според мен някой трябва да бъде убит за да се промени нещо в бг футбола. В България винаги става така, трябва да се случи нещо крайно за да се вземат мерки, т.е. някой да умре.

Например клуб създаден през 1914. Може би си прав и след ликвидирането му футбола ни ще тръгне нанагоре. И без това само негативи и срам ни е докарал.

Говоря за персони, не за клубове. И не ме намесвай (сигурно си поредния едноклетъчен ултрас) във вашата синьо-червена мъгла от дебилни спорове. То бива, бива...тука няколко години съм писал че не съм фен на шопските самонарекли се грандове, а в България подкрепям само Лудогорец като единствения сносен бг отбор на средно европейско ниво. И като напиша нещо дето не се харесва на едните или другите, веднага се включва някой червен или син едноклетъчен да ме заподозре, че съм чорбар или говедо съответно в зависимост от написаното. Жалка история...
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 юли 2022 11:12

Capitana_Puyol написа:
Непринуден написа:

Говоря за персони, не за клубове. И не ме намесвай (сигурно си поредния едноклетъчен ултрас) във вашата синьо-червена мъгла от дебилни спорове. То бива, бива...тука няколко години съм писал че не съм фен на шопските самонарекли се грандове, а в България подкрепям само Лудогорец като единствения сносен бг отбор на средно европейско ниво. И като напиша нещо дето не се харесва на едните или другите, веднага се включва някой червен или син едноклетъчен да ме заподозре, че съм чорбар или говедо съответно в зависимост от написаното. Жалка история...

Извинявам се, че се намесвам, но феновете на Лудогорец са такава рядкост, че често се бъркаме, аз също съм го правил.А какво лошо има да те понаплюят малко, феновете на Лудогорец да не сте в списъка на защитените видове (θ‿θ).
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 юли 2022 11:36

realno написа:Феновете на аналоговото менте имат претенции срещу цифровото менте при положение , че техните победи са пак в последните минути или при съмнително поведение на противникови играчи и съдии. Няма такива наглеци.

Гледай само какво ще стане, когато ЦСКА дръпне на Тирето с точките. А в първите два мача на отбора на г-н Найденов се чуваха даже и чорбарски песни от трибуните, има потенциал за сеир този сезон. :))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 18 юли 2022 11:39

Рано или късно Цеката ще стане г-н Найденов, както Джуджето от Микре стана г-н Ганчев.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 18 юли 2022 11:47

TristaNNN написа:
realno написа:Феновете на аналоговото менте имат претенции срещу цифровото менте при положение , че техните победи са пак в последните минути или при съмнително поведение на противникови играчи и съдии. Няма такива наглеци.

Гледай само какво ще стане, когато ЦСКА дръпне на Тирето с точките. А в първите два мача на отбора на г-н Найденов се чуваха даже и чорбарски песни от трибуните, има потенциал за сеир този сезон. :))

Ще е много интересно!
И двата отбора са менте, но тЕрето е по-менте.
Числото са менте, но поне си извървяха пътя от долните групи до Ефбет.
Ония, тЕрето са менте, от майната си дошли в София и с подскоци като скакалци се намърдаха незаконно в Ефбет лига. Дори им направиха група, специална.
Как да не мразиш незаконно роденото менте!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 юли 2022 12:00

krumeto написа:
TristaNNN написа:

Ще е много интересно!
И двата отбора са менте, но тЕрето е по-менте.
Числото са менте, но поне си извървяха пътя от долните групи до Ефбет.
Ония, тЕрето са менте, от майната си дошли в София и с подскоци като скакалци се намърдаха незаконно в Ефбет лига. Дори им направиха група, специална.
Как да не мразиш незаконно роденото менте!

Човек който мрази противници в спорта не е много читав.Знаеш ли историята на проекта на Домусчиев в Разград, по спортен път ли влязохте в Б група, бяха ли минали три години от създаването на новото Ви дружество когато играхте в евротурнирите, БФС не обслужват ли Лудогорец, вече и 1948.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”