km4x написа:Докога Виваком ще е спонсор и на Лудогорец ?
Ако е с различен продукт-докогато си иска!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
km4x написа:Докога Виваком ще е спонсор и на Лудогорец ?
metodito написа:Страшно ми хареса това, което каза Петрович - че ако нашите бяха играли със желанието на Нафтата, щяхме да ги бием 5-0. Не вярвам обаче някой да го чуе. Прохазка на бека![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам кой не разочарова вчера. Даже и Роман. Та той цял мач не си беше на позицията! Единствено Де Ноойер си вършеше работата. Големия Сашо трябва да седне на пейката. Но, в крайна сметка...
korteneca написа:С почти всичко съм съгласен само искам да ми обясните кой трябваше да играе на бека при така стеклите се обстоятелства с контузиите??? Много рев, че сложили Прохазка за един мач като бек, но никой не казва кой трябваше да играе там вместо него? Или трябваше да играем с трима отзад???
metodito написа:Не знам колега, но ще се самоцитирам отпреди: "със същия успех (като този на Роман) може да се сложи Гаджев". Това беше, когато Гаджев играеше при нас още. Ми, кой не знам. Де Ноойер. Просто Роман, първо не му е мястото там, след това, и по-важно, не се справя като бек.
korteneca написа:Това, че не става за бек е ясно на всички, но от наличните играчи единственото той има някакъв опит там. За мен това е причината Люпко да го пусне бек. Ако бяха здрави останалите, дори само един Орачев да беше здрав съм 100% сигурен, че нямаше да пусне Прохазка бек. И все пак вчера за мен Прохазка беше доста над малкия Сашо, който също като големия не знаеше къде се намира.
tevez написа:Шведът щеше да играе бек, но още не се е оправил след като го удариха в главата, така че специално за този мач нямаше друг вариант освен Прохазка за бека.
metodito написа:tevez написа:Шведът щеше да играе бек, но още не се е оправил след като го удариха в главата, така че специално за този мач нямаше друг вариант освен Прохазка за бека.
чудих се що не е в групата...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта