Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Кашчей » 10 сеп 2016 18:26

km4x написа:Докога Виваком ще е спонсор и на Лудогорец ?

Ако е с различен продукт-докогато си иска!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 сеп 2016 10:50

Страшно ми хареса това, което каза Петрович - че ако нашите бяха играли със желанието на Нафтата, щяхме да ги бием 5-0. Не вярвам обаче някой да го чуе. Прохазка на бека :| :evil: :x :shock: :cry: :cry:
Не знам кой не разочарова вчера. Даже и Роман. Та той цял мач не си беше на позицията! Единствено Де Ноойер си вършеше работата. Големия Сашо трябва да седне на пейката. Но, в крайна сметка...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qs1pZ9jPwA8[/youtube]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 11 сеп 2016 11:10

metodito написа:Страшно ми хареса това, което каза Петрович - че ако нашите бяха играли със желанието на Нафтата, щяхме да ги бием 5-0. Не вярвам обаче някой да го чуе. Прохазка на бека :| :evil: :x :shock: :cry: :cry:
Не знам кой не разочарова вчера. Даже и Роман. Та той цял мач не си беше на позицията! Единствено Де Ноойер си вършеше работата. Големия Сашо трябва да седне на пейката. Но, в крайна сметка...

С почти всичко съм съгласен само искам да ми обясните кой трябваше да играе на бека при така стеклите се обстоятелства с контузиите??? Много рев, че сложили Прохазка за един мач като бек, но никой не казва кой трябваше да играе там вместо него? Или трябваше да играем с трима отзад??? :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 сеп 2016 11:19

korteneca написа:С почти всичко съм съгласен само искам да ми обясните кой трябваше да играе на бека при така стеклите се обстоятелства с контузиите??? Много рев, че сложили Прохазка за един мач като бек, но никой не казва кой трябваше да играе там вместо него? Или трябваше да играем с трима отзад??? :roll:

Не знам колега, но ще се самоцитирам отпреди: "със същия успех (като този на Роман) може да се сложи Гаджев". Това беше, когато Гаджев играеше при нас още. Ми, кой не знам. Де Ноойер. Просто Роман, първо не му е мястото там, след това, и по-важно, не се справя като бек.
Другото от Люпко, дето много ми хареса е това за Венци, което каза. Кратко и ясно. И още нещо, някой беше ехидно твърдял, че Илиан и Галин дошли по негово настояване. lol, надявам се вчера да им е станало ясно.

Вече кой кръг стана, дано вече им е ясно, че сме тръгнали към титла. Да си опичат акъла. Отнася се и до жужащия и Пелето. Но особено до онзи "финния". Щото то може да искаш много неща, ама...
Последна промяна от metodito на 11 сеп 2016 11:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 11 сеп 2016 11:23

metodito написа:Не знам колега, но ще се самоцитирам отпреди: "със същия успех (като този на Роман) може да се сложи Гаджев". Това беше, когато Гаджев играеше при нас още. Ми, кой не знам. Де Ноойер. Просто Роман, първо не му е мястото там, след това, и по-важно, не се справя като бек.

Това, че не става за бек е ясно на всички, но от наличните играчи единственото той има някакъв опит там. За мен това е причината Люпко да го пусне бек. Ако бяха здрави останалите, дори само един Орачев да беше здрав съм 100% сигурен, че нямаше да пусне Прохазка бек. И все пак вчера за мен Прохазка беше доста над малкия Сашо, който също като големия не знаеше къде се намира.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 сеп 2016 11:54

korteneca написа:Това, че не става за бек е ясно на всички, но от наличните играчи единственото той има някакъв опит там. За мен това е причината Люпко да го пусне бек. Ако бяха здрави останалите, дори само един Орачев да беше здрав съм 100% сигурен, че нямаше да пусне Прохазка бек. И все пак вчера за мен Прохазка беше доста над малкия Сашо, който също като големия не знаеше къде се намира.

Ами не знам, но не ме кефи така.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 сеп 2016 12:08

Шведът щеше да играе бек, но още не се е оправил след като го удариха в главата, така че специално за този мач нямаше друг вариант освен Прохазка за бека.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 сеп 2016 12:37

tevez написа:Шведът щеше да играе бек, но още не се е оправил след като го удариха в главата, така че специално за този мач нямаше друг вариант освен Прохазка за бека.

чудих се що не е в групата...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 сеп 2016 12:39

metodito написа:
tevez написа:Шведът щеше да играе бек, но още не се е оправил след като го удариха в главата, така че специално за този мач нямаше друг вариант освен Прохазка за бека.

чудих се що не е в групата...

Още срещу Локомотив София беше сменен принудително, все си мислех, че ще се оправи до мача с Бургас, ама нъцки, дано за Пирин е готов. Искам да видя и Деса :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 11 сеп 2016 13:14

Този Деса ме накара да си спомня за Андвеле Слори. Същия х-ер, конфликтен, сприхав. Онзи го издържаха до декември, а имам ужасното чувство, че историята се повтаря.

Дано греша! :|

Върни се в “Левски”