mikata написа:1914.1902 написа:Царско Село - Левски (София)
И тия ли са цска
Не,ама Тодор Янчев им е старши треньор и ще падат яко псувни по него.Особено като му чуя фалцетното гласче и на мен ми става лошо.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
И тия ли са цска
И тия ли са цска
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
1914.1902 написа:Днес полузащитникът на Левски Георги Костадинов празнува своя 26-и рожден ден.
Роден на 7 септември 1990 г. в град Царево, сърцатят халф започва да играе в професионалния футбол през 2010 г. като състезател на Черноморец (Поморие). В дебюта си за Лудогорец на 18 март 2012 г. влиза в 78 минута в игра и след 6 минути отбелязва и първия си гол в срещата Лудогорец - Светкавица (Търговище) 5:0.
От 3 юли 2015 година Костадинов е част от отбора на Левски като вече има 34 изиграни мача и 4 отбелязани гола.
Ръководството, футболистите и служителите на ПФК Левски честитят празника на Георги Костадинов и му пожелават здраве, сбъдване на всички цели и мечти и много бъдещи успехи със „синия” екип.
mikata написа:Царско село посреща Левски на "Армията"
Павел Панов: Не смеехме да излезем от съблекалнята от срам, че ни би “Реал” (М)
mikata написа:Царско село посреща Левски на "Армията"
Потребители, разглеждащи този форум: darkblue67, Ventsi1999 и 15 госта