Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 23 авг 2016 12:44

:roll:

Голяма част от играчите на Левски, които говориха след мача със Славия посветиха победата с 4:0 на единия от собствениците на клуба - Иво Тонев. Трима от водещите футболисти в отбора - Боян Йоргачевич, Георги Костадинов и Веселин Минев казаха - "Тази победа е за Иво Тонев".

Това вероятно е учудило "синята" общественост, но ТОПСПОРТ разбра каква е причината за думите на играчите. А тя е следната - босът на клуба е влязъл в съблекалнята преди двубоя, за да пожелае успех на отбора, като е заявил, че това е последният му мач в качеството на силната фигура на "Герена".

Известно е, че в края на месеца в Левски предстои смяна на собствеността, а тя ще бъде официализирана на 30 август по време на ОСА (Общо събрание на акционерите) на клуба.

[offtopic]https://topsport.bg/levski/parvo-v-topsport-eto-zashto-levskarite-posvetiha-pobedata-na-ivo-tonev.html?utm_source=Push%20Notifications&utm_medium=article&utm_campaign=%D0%9F%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE%20%D0%B2%20%D0%A2%D0%9E%D0%9F%D0%A1%D0%9F%D0%9E%D0%A0%D0%A2%3A%20%D0%95%D1%82%D0%BE%20%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE%20%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%20%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%85%D0%B0%20%D0%BF%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%98%D0%B2%D0%BE%20%D0%A2%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%B2[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 авг 2016 13:31

blue avalanche написа:Въпрос към "клуба на знаещите":
На кого ще бъде посветена следващата победа? :mrgreen: :mrgreen:

На Пелето .... много даде за късо време ..... мисля, че си изписа химикалката ....а без химикалка к'во да прави на Герена? :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 23 авг 2016 14:59

Остана една седмица и никой не излиза да каже какво ще става в Левски
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 авг 2016 15:17

mikata написа:Остана една седмица и никой не излиза да каже какво ще става в Левски

Добре бе, дейба, ти какво искаш да кажат? Някой, дето движи сделки за милиони, е длъжен да дава отчет на milkata и компания от форум Гонг ли? Айде малко по-сериозно.
Ако си мислиш, че утре ще излезне някой по телевизията и ще каже: "Аз съм Иван Петров Стоянов, имам 2 милиарда лева от отглеждане на шипчести червеи и купувам Левски, за да го направя хегемон в България и добър отбор на европейско ниво", ми няма да се случи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 23 авг 2016 23:42

И следващите пет години няма кой да бутне лудогорец :twisted:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 24 авг 2016 00:55

mikata написа:И следващите пет години няма кой да бутне лудогорец :twisted:

ЛЕВСКИ ще бъде хегемон в България

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 24 авг 2016 01:32

snakebite написа:
wilge написа:
Kotooshu написа:https://levski.bg/news/details/175529

Та , значи нарушението било УМИШЛЕНО ...

Изображение

Сега НикиТУ ще ни свири а другият мач очаквам пИтричев да надува свирката

Това хубаво е показано от клубната телевизия, но защо назначените за собственици, директори, скаути и цялата там паплач на хранилката мълчат или излизат с плахи декларациики? С този материал трябва да се вдигне врява до Бога, да се огласи дори във ФИФА и УЕФА, по всички медии, да се активират организираните фенове и да се потърсят симпатиите на неорганизираните такива. Дори да се обърнат за към привържениците на другите отбори. Защото днес е Левски, утре ще са техните отбори. Делиорманското дерибейство трябва да бъде ликвидирано на всяка цена. Само с ОБЩИ УСИЛИЯ може да бъде възстановен феърплея по българските стадиони. Даже цената да е единствения "български" евроучастник. Така повече ни бива! Може, но не бива. Ако нещата се нормализират ще спечели родния футбол. Ако кренвиршите не са шампиони (цел за която са мобилизирани и купени всички решаващи фактори в милата ни родина) печалбите ще секнат и проекта ще бъде прекратен. Тяхната печалба се формира само и единствено от евроучастия. Нали не мислите, че печелят от продадени билети и фен- артикули? Вложените милиони са донесли печалба и те съществуват. За сега. Издръжката на този изкуствено създаден отбор е сериозна, а собственикът трябва да печели. Той е бизнесмен, а не филантроп. Почне ли да се бърка- всичко рухва. Не бива да позволяваме това да се случва за сметка на Левски (най- вече), пък и на другите отбори.

Толкова ти е смешен и жалък този вопъл, че няма накъде .
Колелото се завъртя неумолимо .
Нали имаше грандиозен провал преди година с Милсами ? Защо не се прекрати, защо не се разпродаде отбора ?
Ами още повече се амбицира Кирил, като накупи няколко преспективи бразилци които сега гонят цена - най-вече Кафу и Натанаел !
Лудогорец е феномен в Източна Европа подобно на отбори като БАТЕ, Марибор и самата Виктория Пилзен. Тия отбори преди в соца не бяха известни и титуловани като Динамо Минск, Олимпия Любляна, Спарта и Славия Прага ?
С правилен мениджмънт, с пари , с доза късмет...станаха клубове - образци ! Лудогорец е сред тях харесва ли ви или не !
Не мисли за издръжката..на Лудогроец, има кой да мисли !
Гледайте си в паничките, защото ще ви докарваме още сърцебиене....

Говориш за феърплей, ама дали при Клатенбърг или който да е съдия , 4-5 човека от вашите шяха да завършат мача ?.
Футбола не е война, не е кеч и бойно самбо...явно нашите се поуплашиха да не ги контузите и играха ганкиното !
Гледах изкривените от злоба лица на Минев, Сашо Алвеша, Гошко Костадинов и не можех да приема че това е спорт и феърплей.
Защо даваш само фрагмент от снимката, а не даваш откъде Прохазка се засилва. Защо не даваш влизането на Алвеша - без картон, късането а фланелката на Кафу от Минев - без фаул и картон ???. Псувните и претенциите на Минев и Гошко Костадинов към съдията ??.
Разбира се не хвърлям вина към вашите играчи, а повече към съдията. Този безхарактерен Сватба на които му се качиха на главата , включително и наши....
Да не забравяме че и Сватбата е придворен съдия на Гришката Ганчев и като нищо е имал мисия за хикс или загуба на Лудогорец !
Само след няколко дни се видя при нормална игра за какво става на въпрос - Европа не е българското футболно блато !

Малко нагло...
Първо, какви бразилци са Кафу и Натаниел, че това са чистокръвни българчета, с паспорт :mrgreen: :mrgreen:
Второ, при все, че имате Моци и Дяков в отбора да говорите за груба игра....
Трето - След днешното съдийство срещу чешките фукари просто ще е срамно въобще да споменавате съдии. Гол с ръка ви признаха, чист гол им отмениха и те така ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 24 авг 2016 11:38

"Прохазка ми изпрати есемес в деня на мача с Пилзен. Извини ми се и ме увери, че е действал напълно неволно. Окуражи ме и дори ми пожела успех срещу Виктория, което беше хубав жест от негова страна. Оценявам го. Аз много добре знам, че действията му не бяха умишлени, защото той се бе хвърлил преди аз да падна. Ще се повторя, но така е във футбола. Това е контактен спорт и никои не е застрахован от контузии", каза Анисе пред "Меридиан Мач".

Това е за ревьовците на Домуса. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 авг 2016 10:46

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 авг 2016 11:23

Баба е играч на 4ти кръг, дайте му два мача наказание 8-)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”