metodito написа:THE G.A.M.E написа:Serafim написа:
А Пирин, а Локото? А Славия? Мики влиза и си вади червен... Точно Славия ни разкатаха на контри, все едно играехме срещу едни други бели, от Мадрид...
Нека и сега минат тези мачове, и ще направим сравнение.
Голяма е разликата. Ако си гледал мача с Лудогорец. Нар. Вече не бяга в една посока и е много по-полезен. Пак се увлича понякога вв индивидуална игра, но по-малко. Разчупихме кривия модел на две крилца с колче между тях, при който ни хващаха крилата и бяхме дотам. Играчите въртят позициите си в хода на мача. Тактиката е спрямо противника, а не една срещу Монтана и Лудогорец. За съжаление, ако бяхме излезли с тактиката от мача с Лудогорец срещу Марибор в София, щяхме да ги отстраним. А Марибор, да ми имат уважението, ама Лудогорец са по-силни от тях. С Лудогорец Люпко излезе за победа, а с Марибор - да се надиграва с тях. Това беше грешка, която ни коства не само продължаването, но и издънката с Монтана (макар че при две несвирени ЧИСТИ дузпи, егати издънката). Иначе Стойчо беше не по-малко порязван от съдиите. Нужно е да се отбележи.
Аз имам версия за случващото се с Люпко. Някои измежду Ангелов и Жужо или и двамата са искали друг треньор. Става дума за пари от комисионни. Техният човек.Не знам кой е той, но няма начин да е сериозен треньор. Херо не е послушко. Мъри пък още по-малко. Така че слуховете за Вили/Ясен и не знам си кой са били прави. Някой обаче им е сложил прът в колелата. Може да е Ники Илиев. Не знам. Това е теория. Забелязахте ли как в последните години се привличат играчи, обвързват се с дългосрочни договори, след което се освобождават скоропостижно? Мениджърски интереси. Неуспех на трансферния пазар? О, айде няма нужда. Ботев де нямат пари привлекоха от Черно море... как се казваше. Ние, които даваме по-добри заплати, столица, възможност да играем в Европа и тъ нъ, не идва? Да бе, да. Не искали да идват. Не могат да се разберат с мениджърчето колко ще вземат, за да дойде в "Левски".
В този случай не е cherche la femme, a cherche l'argent.
Некадърник като Пелето няма как да не сеща, че доде ли "финният" човек, хвърчи. Заедно с Жужащия. Някои тук май познаха Жужо какво ще прави в "Левски". Интриги. Не е ли така? Така че, като за последно... Ако си бяха назначили техният човек, парите им са в кърпа вързани. Три трансфера - берекет версим - 10ина хиляди лева, кой не иска? Това е само теория, разбира се. На конспирациите.
Бате пишеш тоталните глупости. Значи пелето казва , че няма да се взимат момчета защото наличните стават а пари за качествени няма . Ще се налагат момчета от школата независимо от тренера . И ти пак си мислиш за някакви интриги ? За какво ни е тоя от Черно море реално ? Според мен Пелето е млад , УМЕН , надъхан да се докаже с ясна визия . Знае как се работи зад граница с ясен начертан план . Кажи един от предшествениците с тези качества ?