Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
balef

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот balef » 05 авг 2011 21:56

Гонзо,бъди мъж и си подай оставката !

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 05 авг 2011 22:34

старокин-поредното недоразумение което носи синята фланелка .дори щърков е класа над тоя смешник дето не знае къде се намира и то не само в снощния мач .
ГОНЗО-ВЪН[/quote]
колкото повече мнения ти чета, толкова повече се убеждавам, че разбираш от футбол колкото от ядрена физика(дано не си ядрен физик).[/quote][/quote]
момче съветвам те да не даваш мнение , ако искаш ходи ги питай лично кой къде играе , пък що се отнася до старокин ...нека хората кажат :))) . Аман от такива ![/quote]

Който каже,че Старокин е попадение за мен е отритнат от футбола :lol: Бил по-добър от Минев !!! На какво на шах ли :lol:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 авг 2011 22:36

magga написа:старокин-поредното недоразумение което носи синята фланелка .дори щърков е класа над тоя смешник дето не знае къде се намира и то не само в снощния мач .
ГОНЗО-ВЪН

колкото повече мнения ти чета, толкова повече се убеждавам, че разбираш от футбол колкото от ядрена физика(дано не си ядрен физик).[/quote][/quote]
момче съветвам те да не даваш мнение , ако искаш ходи ги питай лично кой къде играе , пък що се отнася до старокин ...нека хората кажат :))) . Аман от такива ![/quote]

Който каже,че Старокин е попадение за мен е отритнат от футбола :lol: Бил по-добър от Минев !!! На какво на шах ли :lol:[/quote]
Той пък Минев беше един футболист? Хайде по - сериозно! След Цанко Цветанов не сме имали стабилен ляв бек.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 05 авг 2011 22:37

milen.hristov написа:
magga написа:След като снощи удавих мъката с пиене влезнах да разгледам форума и изненада няма нито един коментар за Гонзо в положителна светлина :lol: Къде са сега ония,които ми говореха как не съм левскар,защото не се кланям на вожда,който не става за чеп за зеле !!! И да не се радвам,че паднахме боли ме много,но беше необходимо,за да изчезне заблудата,че оня става за нещо.... Който играч поиска го получи за пръв път имаме толкова силна селекция,а тоя пръч не може да ги нареди .... Мъри какви играчи имаше ? Бардон и Томашич другите ритали по България и един Боримиров ..... Вуцов след първия мач шут в гъза,а тогава поне беше ясно кой къде играе снощи хаос..... Кокала от нищо направи шампион със слаба игра или не със селекция или не бяхме първи,а снощи с най-добрата ни селекция от години ни биха някакви дърводелци... Гонзо да се нагъзи и сам да си бие шута,че иначе слез 1 месец Левски ще се бори да не е последен... Дори като падахме преди от разни багеристи и тн имаше желание имаше игра снощи имаше една липса на тактика ... Да водиш с 1-0 да си бил първия мач и да отпаднеш това си е некадърност от всякъде,ама ако ида на стадиона и опъна плакат Гонзо ВЪН ще ме набият ония верни фенове нали ? От година на година все по-зле и по-зле

Няма да бъдеш набит.Няма кой да те пусне с него,всички плакати минават през разрешението на гугутчицата.Казвам ти го от личен опит

И от кога това ? Преди се викаше и против Батков и против Кокала,а сега тия да не са по-различни ?Гонзо е като Кокала НЕЕЕЕЕ много по-зле е,защото направи от нещо нищо,а Велев направи от нищо шампион и ако Рабех го е бил тоя простак малко му е било,защото сега зимата в Левски ще останат само Гонзо и Иво Иванов всички останали,които могат да играят ще си намерят отбор ....

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 05 авг 2011 22:39

Който каже,че Старокин е попадение за мен е отритнат от футбола :lol: Бил по-добър от Минев !!! На какво на шах ли :lol:[/quote]
Той пък Минев беше един футболист? Хайде по - сериозно! След Цанко Цветанов не сме имали стабилен ляв бек.[/quote]

Нека ама Старокин е бедствие Менив ги риташе,блъскаше,центрираше,бробиваше може да не е Ашли Коул ама ..... Тоя щом са го изритали от чорбата тук ли ще заиграе :roll: Логика ???

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 авг 2011 22:49

daniel875 написа: След Цанко Цветанов не сме имали стабилен ляв бек.

Лусио Вагнер ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 06 авг 2011 10:09

За пореден път се убеждавам че, е пълно със слепи хора,да не кажа кьорави :mrgreen: и много заблудени!!!Как може да не видиш че, Гонзо не става за треньор?Той горкия няма и един компонент на тая работа дето я върши,да го хванеш и да кажеш поне това може!!!
-Грешен състав!
-Липса на каквато и да е тактика!
-Слабо водене,да не кажа никво водене на срещите!
-Грешни смени!
-Слаба физическа подготовка!
-Слаба спортна форма и на очевидно добрите футболисти!!!
-Липса на другите основни неща във футбола-контра атака, изкуствена засада,правилно пласиране при статични положения и в атака и в защита,игра в зона,преса,смяна на темпото,изнасяне на топката от зашитата,правилно прегропиране във фаза атака и защита и още много,много футболни неща!!!

Просто не става за треньор човека,за тая работа освен желание трябва и акъл!!!

А за Борат е ясно:
-КОМУНИСТ!
-АГЕНТ НА ДС!
-НОМЕНКЛАТУРЧИК!
-АДВОКАТ!
-ЛАКОМ ДО БЕЗОБРАЗИЕ!
-НАГЪЛ ДО БЕЗКРАЙ!

От този и чеп за зеле не става камо ли президент на светинята Левски!!!

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 06 авг 2011 10:24

[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 авг 2011 10:33

Mickey Mauser написа:http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2716931

А сега накъде?

Би било хубаво, ако Батко наистина е задал въпроса за Райков и Йовов, но ти самият вярваш ли? Как някой е подслушал в самолета какво са си казали?
Просто това са въпросите на феновете, на всички. И автора си е изсмукал от пръстите това материалче, според мен.
Гонзо предполагам е финансово изгоден на Батко и не само, но и едва ли му задава неприятни въпроси.
А една смяна на треньора днес, би създала хаос не само в отбора, но и в клуба. Хаос, който ще отдалечи планираната титла в най-смешното първенство в Европа.
Иска ми се Гонзо да си е взел поука от тея мачове, но се съмнявам...
Един евентуален разгром над ЦСКА би заблудил много хора и би върнал подкрепата на публиката на Герена, но не и на мен.
Ако Гонзо запази поста си до края на сезона и победим в дербитата с Литекс и ЦСКА с разлика и станем шампиони убедително... хм... може и да си променя мнението.

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 06 авг 2011 10:54

metodito написа:
Mickey Mauser написа:http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2716931

А сега накъде?

Би било хубаво, ако Батко наистина е задал въпроса за Райков и Йовов, но ти самият вярваш ли? Как някой е подслушал в самолета какво са си казали?
Просто това са въпросите на феновете, на всички. И автора си е изсмукал от пръстите това материалче, според мен.
Гонзо предполагам е финансово изгоден на Батко и не само, но и едва ли му задава неприятни въпроси.
А една смяна на треньора днес, би създала хаос не само в отбора, но и в клуба. Хаос, който ще отдалечи планираната титла в най-смешното първенство в Европа.
Иска ми се Гонзо да си е взел поука от тея мачове, но се съмнявам...
Един евентуален разгром над ЦСКА би заблудил много хора и би върнал подкрепата на публиката на Герена, но не и на мен.
Ако Гонзо запази поста си до края на сезона и победим в дербитата с Литекс и ЦСКА с разлика и станем шампиони убедително... хм... може и да си променя мнението.

Прав си!Не вярвам и на една дума от този материал.Това е поръчкова статия,за да "замаже" нещата.
А ти си голям шегаджия явно...Да станем шампиони?! :lol:
Или пишеш наУчна фантастика?;)

А хаосът предстои...Скоро писах,че новите попълнения,които дойдоха с идеята,че ще играят в ЛЕ ще загубят интерес...Мулдер и Грийн също...
Зимата ще посрещнем без чужденците-едни ще бъдат продадени,други сами ще си намерят отбори...
Така е като се прави състав с мисъл за 1-2 месеца напред...
Дано да съм лош пророк...
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Върни се в “Левски”