Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Serafim
- Контакти:
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Между другото, не знам как наистина на по 18 години са толкова слаботелесни и нямат физика. Явно въобще не влизат във фитнеса. В последните години се сщам само за двамата Мариновци, които още като пробиха в мъжкия футбол имаха физика. Андреев също. Гаоте на 16 изглеждаше много добре, ама вече е в Рен.
- Kris_men2000
Просто си трябва фитнес и зоб и треньор специалист точно в тази сфера. Така стават нещата. Треньор по футбол и от там 2часа фитнес с специалист . И така всеки божи ден.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Със зоб се прави маса, не качествена мускулатура. Проблемът е, че децата от ранна възраст се зарибяват с интернет, телевизия и електронни игри, и нямат нормално физичесо развитие и двигателни умения. На 6-7 години, когто започват да тренират футбол са безнадежно изостанали и колкото и да "наваксат" не могат да достигнат върхово физическо развитие.
Селекцията до сега не е като за шампион, даже напротив. Едва ли без (или с минимални) пари ще дойде някой много качествен играч. Важното е, да не е пълна издънка. Алдаир ми хареса и мисля, че няма да е по лош от Петрис, докато брозилчето е силно неориентирано, но може и да излезе нещо от него. Алекс Колев също не е някакъв супер трансфер въпреки, че беше голмайстор. Той ще е полезен при всеки случай, защото нямахме никакъв таран до сега. Като предварителни очаквания - борба за 4-5 място.
Селекцията до сега не е като за шампион, даже напротив. Едва ли без (или с минимални) пари ще дойде някой много качествен играч. Важното е, да не е пълна издънка. Алдаир ми хареса и мисля, че няма да е по лош от Петрис, докато брозилчето е силно неориентирано, но може и да излезе нещо от него. Алекс Колев също не е някакъв супер трансфер въпреки, че беше голмайстор. Той ще е полезен при всеки случай, защото нямахме никакъв таран до сега. Като предварителни очаквания - борба за 4-5 място.
През новия сезон и сопотчани ще бъдат преди нас :oops:
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
metodito написа:Сега... Рони беше взет за крило. В Ростов играе крило. Или от Ростов и "Левски" не разбират или ти бъркаш нещо. На Маринчо силата му е в духа. Пав си. Но най-добре е на лявото крило. :)honda написа:metodito написа:honda написа:metodito написа:А някой замислял ли се е, че никой (не включвам Кордоба. Нещо не гов виждам в Англия. Трябваше да избере Рейнджърс според мен.) от напусналите/трансферираните не се представи на същото ниво или по-добре в новите си отбори. Без Попов. Цонко - не, Уелтън - не, Миланов - не, Филип - не. За Петрис не знам. Белгийското ми е мъгла. Та замислете се за това кое е по-важното - колектива или единиците. (+тренера)
Пропуснал си Роналдо,който се представя много добре в Ростов. Според трансфермаркета си вдигнал цената почти двойно. Апропо ,колко пъти бате ти honda, ти казваше, че най-конвертируемия и класен футболист от офанзивните ни е Роналдо? Доколкото си спомням доста го хранеше.
Разбира се,че колектива е по-важен от индивидуалностите . Но за играчите от "малки" държави по-важни са индивидуалностите. Да се сещащ за някакви успехи на клубно ниво на холандски, белгийски, португалски, хърватски , датски отбори? Просто там всичко е сведено до продажба на съответния играч при първата що годе читава оферта. Често се продават играчи с по-малко от 30 мача в мъжкия футбол. Та за какъв колектив може да говори?
Забравих Рони. Но знаеш ли какво се замислих по-късно. Че може би това, че е на крилото ме е объркало, че функциите са му на крило. А Стоилов му е поставял различна роля. Не знам как се казва... Wide Midfielder-Support с езика на Football Manager.Да се сещащ за някакви успехи на клубно ниво на холандски, белгийски, португалски, хърватски , датски отбори
Това не го разбрах. За болднатите. Конкретно в случая на "Левски", един Дембеле на времето не беше належащо да го продаваме. А сега Уелтън. Рони и Цонко, както е Кордоба бяха супер оферти. Но никой от продадените не беше незаменим. Благодарение на продажбата на Уелтън, Маринчо получава игрово време и е супер. Кордоба имаше риск да стане непродаваем и ръководството взе правилното решение да го продаде преди Копа Америка. Но не това е мисълта ми. С визията на Стоилов и екипа му в скаутинга, ние щяхме да намираме конвертируеми играи и да държим ниво. Португалците имат неизерпаем ресурс на талант в лицето на Бразилия, а Белгия в лицето на "новите белгийци". Особено арабчетата. А и едни големи лоши африканци. За холандците... Там винаги е имало един отбор. Аякс. Да не си кривим душата. Но преди повече от десет години обърнаха Аякс на някакъв продавалник. Те тогава всичко читаво кешраха максимум след сезон. И не знам защо не купуваха заместник. Еми...
Роналдо, дойде в Левски за да играе като ЦН. Не се обиждай,но гледал ли си Роналдо в действие- той държи топката далеч от себе си, няма обработен контакт с топката . Няма как да играе като халф.
Нямаше как Дембеле да не бъде продаден. Първо той самия не искаше да остава в Левски. второ как ще закърпиш бюджета без продажби? На Маринчо силата му не е на крилото. Няма линейна бързина и това е очевидно.
Не само Аякс, всички отбори от "малките" държави са продавалници . Няма как един отбор от "малка" държава да бъде конкурентен на отборите от големите държави - няма такива приходи от тв права. ясно ли ти е,че опашкарите във Висшата лига на Англия са с по-голям бюджет от водещите отбори в Белгия?
Когато продаваш всичко читаво всяка година,няма как да изградиш силен отбор.ясно ли ти е,че опашкарите във Висшата лига на Англия са с по-голям бюджет от водещите отбори в Белгия?
Това какво значение има, когато Андерлехт и Стандарт се издържат сами? Ами не. Аякс, човек, допреди 10-12 години поддържаха нивото на Аякс. Всъщност, Аякс 40 години поддържаха топ ниво. Но, както написах обаче, нещо се случи там. Според мен е лошо ръководство. Кога играха полуфинал с Тотнъм? Можеш ли да им сравниш бюджетите? Това с парите го остави, Honda.Няма как един отбор от "малка" държава да бъде конкурентен на отборите от големите държави
Приятел, недей така с демагогстващ тон, става ли? Колко европейски финала спечелиха английските клубове тази година? На колко отидоха? В последните 14 години има 4 английски титли в ШЛ. И осем испански. И? Тази статистика е алогична по твоята логика, не е ли? Испания, сравнена с Обединеното кралство, отвсякъде си е "малка държава". А и кой плаща да гледа Ейбар срещу Хетафе. Много ясно, че парите са в Премиършип. Реал и Барса си имат свои пакети отделно, доколкото знам. Единствено Германия може да се равни с Великобритания в Европа. И къде са германските клубове спрямо испанските?
Нещо си се объркал - Роналдо беше взет за ЦН, като такъв беше представен, ако е гледан от "скаути" в Бразилия , също е играел като ЦН. На мен лично не ми е известно някога да е играл като халф, както ти твърдиш.
Марин Петков - продължавам да твърдя,че силата му е в средата на терена. Очаквам през настоящия сезон да играе в халфовата линия. Все пак ,аз съм първия в този форум, който е споменал това име. И тогава посочих, че от всички в школата той и ПГ Галчев са най-близо до първия отбор.
Андерлехт и Стандарт се самоиздържат благодарение на това ,че са "продавалници" . През миналия сезон Андерлехт продадоха тийнейджър за над 10 млн евро, след като имаше изиграни по-малко от 20 мача за първия отбор , нито един от тях пълни 90-минути и по-малко от 10 мача е започнал от първата минута.
Аякс е "продавалник" от много време ( винаги е бил "продавалник" ),позволи ми да знам повече а Аякс от теб. Все пак съм живял в Холандия ( бившата ми съпруга е холандка) . Какво се случи с онзи велик отбор на Аякс от края на 80-те години на миналия век . Според теб какво щеше да се случи ,ако в отбора бяха останали : ван Бастен(Милан), Рийкард(Милан) , Р.Куман( ПСВ, Барселона) , Ж.Ваненбург(ПСВ) ,Я.Бутерс(Байерн), А.Винтер(Лацио, Интер) , Рич. Витчге(Барселона) , ван Рой(Италия) , Роб Витчге(Фейнорд) , Д. Беркамп(Интер,Арсенал) ,Дж. Босман( Андерлехт), В.Кифт(Торино, ПСВ) ?
Просто клубовете от "малките" държави се издържат като продават "звездите" си на клубове от "големите" държави. това вжи дори за най-големите клубове от "малките" държави. Просто в малките държави даден клуб има много по-малки приходи от тв права, от мърчандайзинг. Като всяка година разликата става все по-голяма. Вече по тв в цял свят се предават Английското и Испанското първенство( реално в Азия се предават основно Реал и Барселона) и в по-малка степен - калчото и Бундеслигата.
Испания е една от "големите' страни във футбола. Макар ,че става реално дума за два клуба , като приходите на тези два клуба в никакъв случай не са по-малки от тези на водещите в Англия. Отделно в Испания , доста често клубовете (особено въпросните два клуба) получават "нерегламентирана" държавна и общинска помощ. "Ел Галактико" беше създаден от ...."Сименс" . Злите езици твърдят,че в замяна "Сименс" са получили държавни поръчки за...няколко милиарда евро ( споменава се 7-9 ) .
В Германия ситуацията е доста по-различна. Там във всеки един 5 годишен период даден клуб трябва да бъде на "плюс"
mikata написа:През новия сезон и сопотчани ще бъдат преди нас :oops:
Възможно е. Те от доста време имат по-голям бюджет от нас. Защо никой не коментира,че получиха над 100 млн лв. помощ от държавата.
honda написа:mikata написа:През новия сезон и сопотчани ще бъдат преди нас :oops:
Възможно е. Те от доста време имат по-голям бюджет от нас. Защо никой не коментира,че получиха над 100 млн лв. помощ от държавата.
Щото ний сме Левски, баааа, и зс нас е срамно. Ние приемаме пари само от шиши, от бх получаваме сано един голям, така де най-големия левскарски ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Успех на Здравко, един от малкото с физика и бързина за приличен футбол!!!! За съжаление изглежда Има някакви мухи в главата и направи глупости.
200 х. за Здравко са паднали от небето,айде да ги дават за някой,аман вече .
Тези гигантски чаршафи дето си отговаряте един на друг съкратете ги по някакъв начин.Един отговор цяла страница,докато го превъртя и се замайвам и падам под масата
Тези гигантски чаршафи дето си отговаряте един на друг съкратете ги по някакъв начин.Един отговор цяла страница,докато го превъртя и се замайвам и падам под масата
САМО ЛЕВСКИ!
Левски вдига офертата си към Бастунов
Левски продължава да има интерес към юношата си Ангел Бастунов, койтo все още е без отбор. Договорът му с Хебър приключва и той отдавна е дал знак, че няма да го поднови. Твърди се, че "сините" са завишили първоначалната си оферта, която са отправили към него. В момента обаче той продължава да гледа към чужбина.
Иначе вчера изпълнителният директор Даниел Боримиров посети лагера в Правец, където се видя със Станислав Генчев и асистентите му. Те трябваше да обсъдят новите трансферни цели, които са набелязани. Както е известно, на този етап "сините" срещат проблеми с вратарите. Досега те получиха отказ от двама души. Освен това се търсят халф и защитник. Според запознати, в Левски дори са готови да платят добри пари за класен играч на постовете, където им е необходимо да се подсилят.
Генчев със сигурност иска да има на разположение класен вратар. Най-вече заради критиките, които бяха отправени към младоците Пламен Андреев и Иван Анднов.
От вчера Милан Борян, който е бил предлаган на "сините", е свободен агент, след като опрости на Цървена звезда заплати за цяла една година.
"Мач Телеграф"
Левски продължава да има интерес към юношата си Ангел Бастунов, койтo все още е без отбор. Договорът му с Хебър приключва и той отдавна е дал знак, че няма да го поднови. Твърди се, че "сините" са завишили първоначалната си оферта, която са отправили към него. В момента обаче той продължава да гледа към чужбина.
Иначе вчера изпълнителният директор Даниел Боримиров посети лагера в Правец, където се видя със Станислав Генчев и асистентите му. Те трябваше да обсъдят новите трансферни цели, които са набелязани. Както е известно, на този етап "сините" срещат проблеми с вратарите. Досега те получиха отказ от двама души. Освен това се търсят халф и защитник. Според запознати, в Левски дори са готови да платят добри пари за класен играч на постовете, където им е необходимо да се подсилят.
Генчев със сигурност иска да има на разположение класен вратар. Най-вече заради критиките, които бяха отправени към младоците Пламен Андреев и Иван Анднов.
От вчера Милан Борян, който е бил предлаган на "сините", е свободен агент, след като опрости на Цървена звезда заплати за цяла една година.
"Мач Телеграф"