ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 3:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Анкетата завърши на 25 юли 2019 18:51

1
75
24%
Х
91
29%
2
151
48%

Общо гласове: 317

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 18:30

Мнениеот Eminem » 26 юли 2019 00:47

W84me написа:
Eminem написа:Ако Алар я беше вкарал, ако Миланов беше малко умен......все ако, ако ако... Само, че акото не е важно, а резултата.
Тази загуба е заради късната селекция! Няма нормален клуб с по един десен и ляв бек и без стабилни ЦЗ. Няма! Апоел не е слаб отбор, но е преодолим ако селекцията беше навреме. Не знам на какво се надявате на празния стадион.

Тия "ако-та" се дължат на липса на селекция и липса на опит. От 3 положения не вкарахме нито 1. Те от 5, вкараха 3.

Едва ли на Алар му липсва опит, но изпусна най-чистото ни положение. Но и най-добрите изпускат, а и имаше достатъчно време за гол.
Проблемът ни е защитната игра. Нямаме класа в тази фаза на играта и затова отпаднахме.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юли 2019 00:55

Eminem написа:Ако Алар я беше вкарал, ако Миланов беше малко умен......все ако, ако ако... Само, че акото не е важно, а резултата.
Тази загуба е заради късната селекция! Няма нормален клуб с по един десен и ляв бек и без стабилни ЦЗ. Няма! Апоел не е слаб отбор, но е преодолим ако селекцията беше навреме. Не знам на какво се надявате на празния стадион.

Е, Кабрал, Давид и Милош нали не стават, пък и взимаха по 100 000 000, а Алар, Насиру, Каргас, Мазурек и Гъзурек ще играят за 600 лева на месец. Все пак, нали...
Да бяха натирили Костов, Мариани и Павката поне. Че га градим от нулата да е от нулата.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 юли 2019 00:59

metodito написа:

Е, Кабрал, Давид и Милош нали не стават, пък и взимаха по 100 000 000, а Алар, Насиру, Каргас, Мазурек и Гъзурек ще играят за 600 лева. Все пак, нали...

Аз се чудя с какво Каргас е по-добър от Яблонски, а Нганиони и Цветкович щяха да бъдат много полезни. Да гониш играчи без да имаш заместници е тотална малоумщина.
Сега някой ще спомене заплатите, но аз въобще не мисля, че на Нганиони и Цветкович са били големи.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юли 2019 01:02

Най са ми забавни коментарите обаче за гадния съдия, кипърските цигани, странно как не е замесено глобалното затопляне. А замесено е - температурата. А обективните мнения тук отново се броят на пръсти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юли 2019 01:04

Eminem написа:
metodito написа:

Е, Кабрал, Давид и Милош нали не стават, пък и взимаха по 100 000 000, а Алар, Насиру, Каргас, Мазурек и Гъзурек ще играят за 600 лева. Все пак, нали...

Аз се чудя с какво Каргас е по-добър от Яблонски, а Нганиони и Цветкович щяха да бъдат много полезни. Да гониш играчи без да имаш заместници е тотална малоумщина.
Сега някой ще спомене заплатите, но аз въобще не мисля, че на Нганиони и Цветкович са били големи.

Ми аз нямам достъп до фишовете им със заплати, но и аз смятам така. Особено, че ако помниш, че договорът на Яблонски беше подписан бая отдавна - още по времето на Топчо. Нали не го е преподписвал оттогава. Моята версия винаги е била една - далавера. Трябва да има текучество. Да се осъществяват "трансфери". Кавичките не са случайни. Между другото и в онова, де играе на Армията е така. Но то тама си им е марка.
Така стигнаха до тирето.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 юли 2019 01:11

То откакто Батков се махна, само далавери се правят в клуба. И резултатът се вижда.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 26 юли 2019 01:24

В София ще ги бием, но не мисля че ще ни стигне силата за 3 гола. Виновни сме си ние, че толкова силно първо полувреме не завърши с гол за нас и след 30’ минута при ясно отпадане физически не се затворихме, а продължихме да се изхвърляме с преса. Никой отбор не може да пресира 90’, особено когато играе през 3 дена, а температурата е 36 градуса.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 26 юли 2019 01:43

Жалко, тези бяха напълно отстраним съперник. Жиката го изгониха, както навремето Бардон, няма значение дали има или няма контакт , но така не се влиза, хеле пък като имаш ж.к.

Не лоша игра през първото полувреме, но като не си вкараш положението и после ти се растрои играта падаш и то яко.

Хубси не искаше да рискува, н о при ч.к. и на Каргас , а това като нищо можеше да стане, можеше и да ни качат на резил, тези са иберийсци и като им тръгне играта се навиват и бият колкото могат да вкарат, справка Депортиво как лепнаха на МОонако седмица ли беше или повече не помня.

Може да ги бием на Герена, но едва ли ще имаме сили да ги отсраним ще трябва луд късмет няккакъв гол от съблекалните и нещо като 2-0 на полувремето и тези да се гипсират а дано ама надали.

На прав път сме само Левски.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 26 юли 2019 01:46

metodito написа:Ми аз нямам достъп до фишовете им със заплати, но и аз смятам така. Особено, че ако помниш, че договорът на Яблонски беше подписан бая отдавна - още по времето на Топчо. Нали не го е преподписвал оттогава. Моята версия винаги е била една - далавера. Трябва да има текучество. Да се осъществяват "трансфери". Кавичките не са случайни. Между другото и в онова, де играе на Армията е така. Но то тама си им е марка.
Така стигнаха до тирето.

С трансферите много се омазаха. И по-точно ПК. Той отказа да преговаря с тримата, че искали много пари уж, ама никой не каза колко точно. После махнаха и Нганиони и Унтоджи, които бяха добра алтернатива в защита. След това се обявавява, че ще играем с българи, и класни чужденци за цвят. После се оказва, че класни чужденците не искат да идват в България и водят куцо и сакато, но нито един бек, въпреки че са изгонили двама преди 2 месеца.
И в цялото това мазало прозира или голяма некадърност или голяма алчност.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 26 юли 2019 01:48

Спортът не е за страхливци. Мишкеренето сме го виждали много пъти. Хубчев сбърка смените и схемата за игра с 10 души срещу този противник, по останалото може да има мнения. Отборът имаше достатъчно сили да излезе и да победи. Това е пътят. Колко е слаб Каргас се видя през второто полувреме. Колко са силни изгонените тепърва ще видим. Досега видяхме докъде стигна великия Давид с неговата Краковия... отпадна малко преди нас.. от словашки отбор, който днес го изгермечиха, както и ние и Локото съответните им сънародници. А колко стават или не новите, ще разберем доста по-късно. Селекцията не се прави за 3 мача.

Върни се в “Левски”