Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот metodito » 31 дек 2018 15:54

TristaNNN написа:
Kris_men2000 написа:Как само некадърници и олигофрени се уреждат на работа в Левски.И продължавам да питам кой великан забранява да се назначи Сираков за Шеф? КОЙ го е страх от него? Значи Левски не е на народа а е подвластен на някой олигофрен в сянка който си чеше егото си с известността и любовта на българският народ към Левски.

[offtopic]:roll:
Изображение[/offtopic]

Това да беше, ми да не е toj?
[offtopic]Изображение
:lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 01 яну 2019 20:10

Сираков на този етап само той може да сложи ред и дисциплина в Левски ! Това е истината но явно някой има интерес Левски да е слаб и то много слаб .............

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 02 яну 2019 09:19

„24 часа": Стоянович пожела трио от Берое и 2-ма от Ботев (Пд)

И след Нова година продължава мъглата около ситуацията в Левски, но все пак има ясни трансферни цели, както и списък на футболисти, с които клубът ще гледа да се раздели.
Старши треньорът на „сините" Славиша Стоянович е набелязал общо петима играчи от 4-ия и 5-ия в класирането на Първа професионална лига Берое и Ботев (Пд). Също така сърбинът със словенски паспорт е определил от кои кадри в състава си няма нужда. Те са общо 6-има.
От Берое Стоянович иска да бъдат привлечени капитанът на старозагорци Мартин Райнов, бразилският нападател Вандерсон и халфът Борислав Цонев. Интересното е, че последният е юноша на Левски. От Ботев пък треньорът е харесал централния защитник Кристиан Димитров и полузащитника Серкан Юсеин. 49-годишният специалист смята да се раздели с двамата вратари, които пазиха през есента - Божидар Митрев и словака Мартин Полачек. Ненужен на „Герена" вече е и тунизийският защитник с френски паспорт Аймен Белаид. Същото важи и за португалския халф Филипе Нашименто.
От нападателите трябва да си тръгнат двата бразилски трансферни провала - Ривалдиньо и Луан Виана. Първият поне е син на баща си - славния Ривалдо, докато за втория няма никакво логично обяснение по каква причина се озова на „Герена". Със сигурност „сините" ще търсят попълнение за атаката, в която единствено голмайсторът Станислав Костов е на ниво.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 02 яну 2019 09:23

damyanov1963 написа:А какво стана с Васчук? Още ли е на заплата в отбора, понеже никъде не съм прочел да е освободен?

Няма да се изненадам, ако Левски откупи правата му, макар почти нищо да не е играл и трудно можем да преценим какви качества има, но предвид наличието на Мариани, като атакуващ халф и ината на Славиша да налага Обертан зад нападателя, не виждам смисъл да го вземаме за резерва. Още повече и като вземем предвид желанието на повечето фенове да има повече българи в отбора, то по-добре шанс да получават някои, като Ст.Иванов, който силно се надявам да е качил някое кило покрай празниците или Мартин Петков. То и Боби Цонев би бил по-полезен от Васчук.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 яну 2019 09:35

Цонев е най-добрия играч на Берое,не виждам как ще го вземем,има и договор :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 02 яну 2019 11:12

Това са невъзможни желания.Едва ли някои освен Раинов би дошъл на Герена.Много е лесно да искаш такива играчи и после да казваш че не са му предоставени.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 яну 2019 11:36

Вълчан написа:Това са невъзможни желания.Едва ли някои освен Раинов би дошъл на Герена.Много е лесно да искаш такива играчи и после да казваш че не са му предоставени.

Баси, ще рече човек, че говорим за Агуеро, Бензема или Пике. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 02 яну 2019 12:23

TristaNNN написа:
Вълчан написа:Това са невъзможни желания.Едва ли някои освен Раинов би дошъл на Герена.Много е лесно да искаш такива играчи и после да казваш че не са му предоставени.

А ми направи си сметка щом тези куци коне не искат в Левски или не можем да ги купим каква аматьорска сбирщайн трупа сме.
От 10 години не сме това което бяхме - ВЕЛИКИ,СТРАШИЛИЩЕ,ГРАНД,МЕЧТА,БЛЯН,РЕЛИГИЯ,ЛЮБОВ,И ЦЕЛИЯТ ТИ СМИСЛЕН ЖИВОТ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 яну 2019 12:29

Kris_men2000 написа:
TristaNNN написа:

А ми направи си сметка щом тези куци коне не искат в Левски или не можем да ги купим каква аматьорска сбирщайн трупа сме.
От 10 години не сме това което бяхме - ВЕЛИКИ,СТРАШИЛИЩЕ,ГРАНД,МЕЧТА,БЛЯН,РЕЛИГИЯ,ЛЮБОВ,И ЦЕЛИЯТ ТИ СМИСЛЕН ЖИВОТ.

Айде пак неродени Петковци - цъфна поредната партенка и направихме обобщението. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 яну 2019 13:47

balef написа:Сираков на този етап само той може да сложи ред и дисциплина в Левски ! Това е истината но явно някой има интерес Левски да е слаб и то много слаб .............
Колкото сложи ред и при предишният престой ? :?
Събличането на треньора, доведен от него, явно бе част от въпросният ред и дисциплина ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”