ralka_levskarka написа:Митрев им подари два гола и си мислят, че са играли нещо.
Първия мач съдията пак ли бе виновен?
Не, първият мач им ги нямало титулярите

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:Митрев им подари два гола и си мислят, че са играли нещо.
Първия мач съдията пак ли бе виновен?
Der Schmarotzer написа:К'ви отменени голове, к'ви глупости бе младежи? Ако не беше съдията отнасяхте много, ама наистина много. Тоя лебед Никиту, свири де що имаше и де що нямаше в полза на тирейци. Последен в защита гушка Бушев и го тушира, а Никиту вика "Играй!", Десното им беГче влезе в краката на Паулиньо по същия начин, както Тиам, човекОт пълен с идеи му даде само жълт картон. Обратни тъчове, обратни отсъждания аман от подпиране на оранДжевата сган, които си бяха дошли със съдийчетата. Ама нъц!!! .......
delqnski47 написа:Кашчей написа:delqnski47 написа:groti написа:И днес ми хрумна.. Колко по-добре и за гостите на столицата щеше да бъде, ако други фактори не ги бяха бутали към титлата. Сега щяха да са се съсредоточили върху купата- като нас. Колко по-хубаво щеше да е и за Каранга, ако цял сезон не му спестяваха картоните и простотиите. Колко по-добре за него щеше да е ако му бяха показали червен картон за онзи лакет срещу Тиям. Може би последния нямаше да го осакати днес ако в него нямаше реваншизъм. Ма така е. Ряза глави, показва средни пръсти, удря, псува и за 24 часа всичко се обърна. Между другото ми стана много жал за него. Това, което е преживя със загубата на толкова близък човек, а сега и най-вероятно тежка контузия..Не го пожелавам никому.
А,тия за отменения гол.. Смешни сте. Никой не се наема да даде категорична преценка на положението. Само подлогите от Диема.
И подлогите от Гонг...много подлоги станаха.
https://gong.bg/bg-football/kupa-na-bul ... ska-482557
Че те от ГОНГ са си подлоги. Аз не съм прочел нито веднъж правилно изписано името на клуба ви в статия на ГОНГ.
Кое как се изписва нищо не променя.Само за хората с малки п*шки ги интересува това.И с големи комплекси(по-големи от селото,в което живеят...или по-скоро от града,в който живеят...)
Torino FC 1906 написа:Стига се излага , спри се ... само , малки п*шки , са ти в устата .
Вземи прочети малко правилата за тази игра ...
Torino FC 1906 написа:
Стига се излага , спри се ... само , малки п*шки , са ти в устата .
tonta написа:Torino FC 1906 написа:Стига се излага , спри се ... само , малки п*шки , са ти в устата .
Те и големи му влизат в устата
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, Сашо, honda и 54 госта