Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн
И Арш беше пън, ма си вкара 50 гола в 70 мача последните 2 сезона..
drvasko98 написа:Лошото е, че всички докато са в Левски са пънове, а някои извън отбора се справят добре. Сега ще последват клишетата за целите и големия отбор, но аз нито виждам цели нито голям отбор.
Поставени цели има (титла, купа и достойно представяне в Европа). Отбор, който може да изпълни поставените цели нямаме. Не виждам как с наличните играчи се очаква да вземем титла и купа. Както и да го мисля все ми изглежда невъзможно...

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
korteneca написа:drvasko98 написа:Лошото е, че всички докато са в Левски са пънове, а някои извън отбора се справят добре. Сега ще последват клишетата за целите и големия отбор, но аз нито виждам цели нито голям отбор.
Поставени цели има (титла, купа и достойно представяне в Европа). Отбор, който може да изпълни поставените цели нямаме. Не виждам как с наличните играчи се очаква да вземем титла и купа. Както и да го мисля все ми изглежда невъзможно...
Ама то за целите се съди по работата. Иначе и на Албания могат да им поставят за цел да станат европейски шампион.
- Kris_men2000
“Преговаряме с 3-4 имена, трябват ни поне трима нови“
Любопитен коментар за селекцията направи старши-треньорът на Левски Люпко Петрович малко преди началото на лятната подготовка на “сините“.
“Един е скъп, друг е спънат, а на мен ми трябват за вчера“, коментира сърбинът пред “7 дни спорт“.
Люпко разкри, че търси заместник на Максимилиан Карнер. Австриецът има договор за още 1 година, но вече е ненужен на “Герена“. С него ще се водят преговори за разтрогване по взаимно съгласие. “Освен това ни трябва и човек на мястото на Мигел Бедоя и нападател“, разкри още Петрович.
“Преговаряме с 3-4 имена, трябват ни поне трима нови, за съжаление до момента нищо не става. Надявам се все пак да привлечем до няколко дни нужните ни попълнения“.
Любопитен коментар за селекцията направи старши-треньорът на Левски Люпко Петрович малко преди началото на лятната подготовка на “сините“.
“Един е скъп, друг е спънат, а на мен ми трябват за вчера“, коментира сърбинът пред “7 дни спорт“.
Люпко разкри, че търси заместник на Максимилиан Карнер. Австриецът има договор за още 1 година, но вече е ненужен на “Герена“. С него ще се водят преговори за разтрогване по взаимно съгласие. “Освен това ни трябва и човек на мястото на Мигел Бедоя и нападател“, разкри още Петрович.
“Преговаряме с 3-4 имена, трябват ни поне трима нови, за съжаление до момента нищо не става. Надявам се все пак да привлечем до няколко дни нужните ни попълнения“.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Партийната директива е спусната, Голяма синя радост, но как ще се случи? Този отбор с този бюджет няма потенциал. С това ръководство още по малко.
Thsmith написа:Може друг път. Кой беше последния български играч от който "излезе нещо" изобщо? Размотаваме си разни отрепки (като футболисти) нагоре-надолу и се пълним с разни везаловци всеки трансферен прозорец. После ги махаме и взимаме същите нехранимайковци.
Чужденец поне има някакъв шанс да излезе нещо прилично, а с българите е 100% сигурно, че за нищо не става.
Венци щеше да го пробута в чужбина ако имаше дори капка нещо в него.
Не Венци Христов какво му има? На Костадинов?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Един състав на Левски, който според вас не може да се бори за титла, така ли?
Вратар - Б. Йоргачевич (Г. Шейтанов)
Защита - Алвеш, Лукин, Сашо Бял, Минев ( Дидо, Пиргов, Мики и нов десен бек)
Полузащита - Прохи, Мечока ( Бурабия, Джери)
Крила - дясно "НОВ", ляво Х. Деса ( Краев - дано го продадем за 10 000 някъде, Нар, Менголо)
Плеймейкър - обезателно нов!
Нападател: Венци ( Бабатунде - не знае правилната, НОВ)
Вече имаме треньор, който да изгради стил ( ама не за 0:0 и отпред каквото стане - Стойчо), присъщ на отбор като Левски. Тези футболисти + няколкото, които се очакват ( дано са по обозначените по - горе места) и ще сме конкурент.
Трябват точно 3ма нови - десен бек, плеймейкър и централен нападател.
А, най - важното е да се махне това идиотско правило за младите, иначе ще си играем пак с едно крило и човек по - малко.
Вратар - Б. Йоргачевич (Г. Шейтанов)
Защита - Алвеш, Лукин, Сашо Бял, Минев ( Дидо, Пиргов, Мики и нов десен бек)
Полузащита - Прохи, Мечока ( Бурабия, Джери)
Крила - дясно "НОВ", ляво Х. Деса ( Краев - дано го продадем за 10 000 някъде, Нар, Менголо)
Плеймейкър - обезателно нов!
Нападател: Венци ( Бабатунде - не знае правилната, НОВ)
Вече имаме треньор, който да изгради стил ( ама не за 0:0 и отпред каквото стане - Стойчо), присъщ на отбор като Левски. Тези футболисти + няколкото, които се очакват ( дано са по обозначените по - горе места) и ще сме конкурент.
Трябват точно 3ма нови - десен бек, плеймейкър и централен нападател.
А, най - важното е да се махне това идиотско правило за младите, иначе ще си играем пак с едно крило и човек по - малко.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Ръководството на Левски преговаря с вратар на Лудогорец, научи Sportal.bg. "Сините" водят разговори с Иван Чворович, който последните четири години бе част от шампионите. Сръбският страж, който дори бе национал на България под ръководството на Любослав Пенев, не е желан на "Лудогорец Арена", където миналата година не записа нито една среща за първенството. Столичани пък имат нужда от още един вратар, който да е конкурент за титулярното място на Боян Йоргачевич.
Новият силен човек на "Георги Аспарухов" Николай Илиев вече е говорил с Чворович, който има готовност да премине на "Герена", но иска по-висока заплата от предложената му първоначално, тъй като е два пъти по-малка от тази в Разград.
Треньорът на вратарите на 26-кратните шампиони на България Валентин Захариев е дал уверението си пред Люпко Петрович, че в рамките на две месеца може да вкара във форма Чворович.
Бившият страж на Миньор (Перник) и Черноморец е на 30 години. Левски вече привлече Димитър Пиргов от Славия и Хеан Деса, който игра в Монпелие през последната година.
tevez написа:Ръководството на Левски преговаря с вратар на Лудогорец, научи Sportal.bg. "Сините" водят разговори с Иван Чворович, който последните четири години бе част от шампионите. Сръбският страж, който дори бе национал на България под ръководството на Любослав Пенев, не е желан на "Лудогорец Арена", където миналата година не записа нито една среща за първенството. Столичани пък имат нужда от още един вратар, който да е конкурент за титулярното място на Боян Йоргачевич.
Новият силен човек на "Георги Аспарухов" Николай Илиев вече е говорил с Чворович, който има готовност да премине на "Герена", но иска по-висока заплата от предложената му първоначално, тъй като е два пъти по-малка от тази в Разград.
Треньорът на вратарите на 26-кратните шампиони на България Валентин Захариев е дал уверението си пред Люпко Петрович, че в рамките на две месеца може да вкара във форма Чворович.
Бившият страж на Миньор (Перник) и Черноморец е на 30 години. Левски вече привлече Димитър Пиргов от Славия и Хеан Деса, който игра в Монпелие през последната година.
За сметка на Сашо Любенов:
Александър Любенов ще се раздели по взаимно съгласие с Левски, научи Гонг. Това трябва да се случи днес и бившият капитан на младежкия национален тим да стане свободен агент.
Любенов е смятан за един от най-талантливите от своята генерация на вратарския пост. Очаква се в следващите седмици да стане ясно как ще се развие неговата кариера. Александър е юноша на Левски и до този момент не е бил в друг тим освен този от стадион „Георги Аспарухов“.
Левски има що годе прилични футболисти и ако успее да си набави необходимото от някой друг, за титлата не знам но за тройката може да влезе.Като видя днес с кви футболисти има в Етрополе мисля че ще имате проблеми с тях, чисто футболни разбира се.