- нямаме защита - един (ок, два, ма то първия един удар...) удар - един гол.
- за чий Бедоя бе преместен по крилото. Страхотен тактически ход.
- Божинов е статист и въпреки това ще е титуляр всеки мач по 90 мин.
- дългите и безсмислени топки продължават да се изсипват - 4-ти пореден сезон

- друг тактически "гениален" ход бе изваждането на най-работливия на терена Прохазка. А оня некадърник в средата на терена остана цял мач.
Положителното:
- не помня откога не бях виждал "Левски" да контролира мач сигурно от времето на Ясен. Локото се блъскаха в стена от халфове, само да поискат да организират атака. Имаше преса. Ок, неефективна, заради липса на крила и един безумен boji86, но я имаше.
- Домо се върна дома! Ако треньорът сравни колко е тичал Домо и колко Валерчо ще разбере, че този няма място на терена 90. Да пускат Божинов за по 20-ина минути. Той и толкова не бяга, де, ама... Домо трябва да играе сам. Няма две деветки.
- отново ще спомена контрола на мача.
- Веско Минев и Пламен Крумов бяха безгрешни. Пак казвам - ако имахме 10 пламенкрумовци и титла и купа са гаранция наши. Не знам колко дроба има тоя пич. Дойде и заигра все едно винаги е бил тук. Все едно си падна на мястото. Но не е добре, когато защитник ти е най-добрия и сърцат играч.
Някой знае ли точната статистика за точни удари във вратата. Според мен са 5-6:2...

В общи линии... бе не ми харесаха. Трябва да влезе Гаджев в средата на терена, щото не може Белаид и Крумов да изнасят топката с дълги пасове към нападателите. Контролът на мача много ми хареса, но от един мач не мога да направя извод - все едно от фиаското срещу Берое да правя изводи (някои гледам направиха бързо-бързо).
Следващият мач също не е тест за този отбор. Пилците се броят на есен. Като наближи октомври вече ще е ясно ще го бъде ли, няма ли да го бъде този проект. Но да искаш главата на ръководството след един мач...

Успех на Пепе!