Левски София - Локомотив Пловдив

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски София - Локомотив Пловдив

Мнениеот metodito » 21 юли 2014 10:30

Започвам с минусите в мача.
- нямаме защита - един (ок, два, ма то първия един удар...) удар - един гол.
- за чий Бедоя бе преместен по крилото. Страхотен тактически ход.
- Божинов е статист и въпреки това ще е титуляр всеки мач по 90 мин.
- дългите и безсмислени топки продължават да се изсипват - 4-ти пореден сезон :evil: .
- друг тактически "гениален" ход бе изваждането на най-работливия на терена Прохазка. А оня некадърник в средата на терена остана цял мач.

Положителното:

- не помня откога не бях виждал "Левски" да контролира мач сигурно от времето на Ясен. Локото се блъскаха в стена от халфове, само да поискат да организират атака. Имаше преса. Ок, неефективна, заради липса на крила и един безумен boji86, но я имаше.
- Домо се върна дома! Ако треньорът сравни колко е тичал Домо и колко Валерчо ще разбере, че този няма място на терена 90. Да пускат Божинов за по 20-ина минути. Той и толкова не бяга, де, ама... Домо трябва да играе сам. Няма две деветки.
- отново ще спомена контрола на мача.
- Веско Минев и Пламен Крумов бяха безгрешни. Пак казвам - ако имахме 10 пламенкрумовци и титла и купа са гаранция наши. Не знам колко дроба има тоя пич. Дойде и заигра все едно винаги е бил тук. Все едно си падна на мястото. Но не е добре, когато защитник ти е най-добрия и сърцат играч.

Някой знае ли точната статистика за точни удари във вратата. Според мен са 5-6:2... :roll:

В общи линии... бе не ми харесаха. Трябва да влезе Гаджев в средата на терена, щото не може Белаид и Крумов да изнасят топката с дълги пасове към нападателите. Контролът на мача много ми хареса, но от един мач не мога да направя извод - все едно от фиаското срещу Берое да правя изводи (някои гледам направиха бързо-бързо).

Следващият мач също не е тест за този отбор. Пилците се броят на есен. Като наближи октомври вече ще е ясно ще го бъде ли, няма ли да го бъде този проект. Но да искаш главата на ръководството след един мач... :roll:

Успех на Пепе!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 юли 2014 10:44

metodito написа:Започвам с минусите в мача.
- нямаме защита - един (ок, два, ма то първия един удар...) удар - един гол.
- за чий Бедоя бе преместен по крилото. Страхотен тактически ход.
- Божинов е статист и въпреки това ще е титуляр всеки мач по 90 мин.
- дългите и безсмислени топки продължават да се изсипват - 4-ти пореден сезон :evil: .
- друг тактически "гениален" ход бе изваждането на най-работливия на терена Прохазка. А оня некадърник в средата на терена остана цял мач.

Положителното:

- не помня откога не бях виждал "Левски" да контролира мач сигурно от времето на Ясен. Локото се блъскаха в стена от халфове, само да поискат да организират атака. Имаше преса. Ок, неефективна, заради липса на крила и един безумен boji86, но я имаше.
- Домо се върна дома! Ако треньорът сравни колко е тичал Домо и колко Валерчо ще разбере, че този няма място на терена 90. Да пускат Божинов за по 20-ина минути. Той и толкова не бяга, де, ама... Домо трябва да играе сам. Няма две деветки.
- отново ще спомена контрола на мача.
- Веско Минев и Пламен Крумов бяха безгрешни. Пак казвам - ако имахме 10 пламенкрумовци и титла и купа са гаранция наши. Не знам колко дроба има тоя пич. Дойде и заигра все едно винаги е бил тук. Все едно си падна на мястото. Но не е добре, когато защитник ти е най-добрия и сърцат играч.

Някой знае ли точната статистика за точни удари във вратата. Според мен са 5-6:2... :roll:

В общи линии... бе не ми харесаха. Трябва да влезе Гаджев в средата на терена, щото не може Белаид и Крумов да изнасят топката с дълги пасове към нападателите. Контролът на мача много ми хареса, но от един мач не мога да направя извод - все едно от фиаското срещу Берое да правя изводи (някои гледам направиха бързо-бързо).

Следващият мач също не е тест за този отбор. Пилците се броят на есен. Като наближи октомври вече ще е ясно ще го бъде ли, няма ли да го бъде този проект. Но да искаш главата на ръководството след един мач... :roll:

Успех на Пепе!

Загубим ли следващия мач всичко свършва за тоя треньор.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 21 юли 2014 10:49

Какво ново в първия кръг на първенството за Левски? Ами нищо. Слаба и безидейна игра, тактически неграмотна постройка(не случайно Мурсия е стоял без работа толкова време, но тук го разкриха твърде бързо). Да пускаш Прохазка като крило при положение, че той не може да излъже и един играч си е пълно безумие. Част от футболистите са нови, но не по добри от старите. Имам предвид чужденците. Топчо пролетта поне налагаше младите, сега пак ги замразиха. Как да имат мотивация? Имаме и нов стар директор който не смее да се ангажира и треньорския пост. Правеше го когато не трябваше и нямаше опит, сега когато вече има опит и известно израстване не смее да го направи. Гонзо не бива да забравя, че ние левскарите сме наясно кой е довел анонимника Мурсия тук. И ще го държим за този провал далеч по отговорен отколкото, ако сам беше треньор. Но това не е най-същественото. Има един човек отгоре дето му викаме "Борат" и ни се води президент. Та този докато е в Левски успехи може да има само въпреки него и те ще бъдат краткотрайни.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юли 2014 11:06

СВОБОДЕН написа:Какво ново в първия кръг на първенството за Левски? Ами нищо. Слаба и безидейна игра, тактически неграмотна постройка(не случайно Мурсия е стоял без работа толкова време, но тук го разкриха твърде бързо). Да пускаш Прохазка като крило при положение, че той не може да излъже и един играч си е пълно безумие. Част от футболистите са нови, но не по добри от старите. Имам предвид чужденците. Топчо пролетта поне налагаше младите, сега пак ги замразиха. Как да имат мотивация? Имаме и нов стар директор който не смее да се ангажира и треньорския пост. Правеше го когато не трябваше и нямаше опит, сега когато вече има опит и известно израстване не смее да го направи. Гонзо не бива да забравя, че ние левскарите сме наясно кой е довел анонимника Мурсия тук. И ще го държим за този провал далеч по отговорен отколкото, ако сам беше треньор. Но това не е най-същественото. Има един човек отгоре дето му викаме "Борат" и ни се води президент. Та този докато е в Левски успехи може да има само въпреки него и те ще бъдат краткотрайни.

Не мислиш ли, че е малко раничко а му махаме главата...? :roll:

Загубим ли следващия мач всичко свършва за тоя треньор.

Гонзо не е такъв. Това щеше да го направи Тонев. Не мисля, че ако бием ЦСКА ще значи, че този проект е успешен. Обратното - също. Нека минат няколко мача. Има положителни неща, определено. Както казах - контрола на мача. Локото не ги подценявайте. Те бяха дошли да откраднат точка и успяха. Ако Кокала беше начело на Локото щеше да дойде за три и тогава по може да се коментира. Интересно ми е на контри как ще играят, защото с Локо нямаха възможност за това.

Та този докато е в Левски успехи може да има само въпреки него и те ще бъдат краткотрайни.

Няма как да не се съглася с това. Това е най-големият, единствения и достатъчен проблем на клуба. [offtopic]Но я ми дай пример в България за нещо различно... "Лудите" не ги споменавай. Много ме кефят как се развиват, но знаем какво ще стане до няколко години, нали? Виждали сме го. Единствено Литекс на Ицо бе проект с потенциал за дълги години, но видяхме и там какво стана. Биг Бос се намеси и дотам.[/offtopic]
Последна промяна от metodito на 21 юли 2014 11:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 юли 2014 11:07

Как очакваш да играят на контра Домовчийски и Божинов? Като магарета в калта ги виждам...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юли 2014 11:10

W84me написа:Как очакваш да играят на контра Домовчийски и Божинов? Като магарета в калта ги виждам...

Е на Домо какво му е? Виж Божинов не го виждам.

Проблемът в центъра на защитата обаче е такъв, че няма значение кой ще напада, кой крило ще е или дали ще имаме плеймейкър или не. Всички да се борят - отзад като имаме две борчета...
Последна промяна от metodito на 21 юли 2014 11:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 юли 2014 11:17

Аз също съм на мнение, че ако ви биеме в неделя, треньора е аут :roll: Няма кой да го чака ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 юли 2014 11:24

Направо на полувремената да ги сменяме......
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 21 юли 2014 11:25

Ако изхвърлим рано-рано Мурсия, пак ще трябва да започнем от нулата и рискуваме да се повтори миналогодишния сценарий.
Няма да се оправим с треньори, чийто престой при нас издържа по-малко от дамски чорапогащи...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юли 2014 11:25

boabbb написа:Аз също съм на мнение, че ако ви биеме в неделя, треньора е аут :roll: Няма кой да го чака ...

Да, то всеки мач рикошети стават. Бе и да ни биете, Пепито остава.

Върни се в “Левски”