zlatan написа:modor написа:zlatan написа:значи според имаме следните сигурни играчи:
1.Блажевич
2.Белаид
3.Балтанов
4.Велев
5.А.Огнянов
6.Божинов
А Пацо Тигъра![]()
да той също,просто съм го изпуснал
И близнака Минев забравихте
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
zlatan написа:modor написа:zlatan написа:значи според имаме следните сигурни играчи:
1.Блажевич
2.Белаид
3.Балтанов
4.Велев
5.А.Огнянов
6.Божинов
А Пацо Тигъра![]()
да той също,просто съм го изпуснал
Колега може ли линк.dodo7271 написа:Сега по БТВ казаха, че утре Борислав Стойчев подписва договор с Левски. Цената му е 50 000 лева. Значи, като чуя, че сме купили защитник от Берое, направо ми призлява....
Облива те студена пот, а в главата ти изникват болезнените спомени от Лил и Славия, нали...dodo7271 написа:Сега по БТВ казаха, че утре Борислав Стойчев подписва договор с Левски. Цената му е 50 000 лева. Значи, като чуя, че сме купили защитник от Берое, направо ми призлява....
Laetitia написа:Облива те студена пот, а в главата ти изникват болезнените спомени от Лил и Славия, нали...dodo7271 написа:Сега по БТВ казаха, че утре Борислав Стойчев подписва договор с Левски. Цената му е 50 000 лева. Значи, като чуя, че сме купили защитник от Берое, направо ми призлява....
Сърбинът Люпко Петрович е спасителен вариант пред Левски, ако Георги Иванов не успее да намери читав треньор преди началото на лятната подготовка, научи Sportonline.bg.
Потърсихме по темата самия Петрович.
КАКВО КАЗА ТОЙ, РЕЦЕПТАТА МУ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ КРИЗАТА, С КОГО Е ГОВОРИЛ И КАК СЕ Е ЧУВСТВАЛ НА ЮБИЛЕЯ, ЧЕТЕТЕ В ЕКСКЛУЗИВНОТО МУ ИНТЕРВЮ ЗА SPORTONLINE.BG УТРЕ!
tevez написа:Сърбинът Люпко Петрович е спасителен вариант пред Левски, ако Георги Иванов не успее да намери читав треньор преди началото на лятната подготовка, научи Sportonline.bg.
КАКВО КАЗА ТОЙ, РЕЦЕПТАТА МУ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ КРИЗАТА, С КОГО Е ГОВОРИЛ И КАК СЕ Е ЧУВСТВАЛ НА ЮБИЛЕЯ, ЧЕТЕТЕ В ЕКСКЛУЗИВНОТО МУ ИНТЕРВЮ ЗА SPORTONLINE.BG УТРЕ!
Преотстъпеният от Левски в Спартак Търнава полузащитник Роман Прохазка ще разбере бъдещето си преди началото на подготовката на 9 юни. Сините върнаха халфа на родния му клуб само година след като го взеха за 450 хиляди евро. Прохазка направи силен сезон в Словакия, в който изигра 30 мача и вкара 5 гола. 25-годишният футболист дори получи капитанската лента в отбора. Дали той ще остане в Левски, ще решава Георги Иванов, но това ще се случи след разговор между двамата при първия сбор на сините за новия сезон. Договорът на Прохазка с Левски е до 2016 година.
tevez написа:Сърбинът Люпко Петрович е спасителен вариант пред Левски, ако Георги Иванов не успее да намери читав треньор преди началото на лятната подготовка, научи Sportonline.bg.
Tommi написа:Петрович не е ли малко старичък за такава работа?Примерно Гонзо да е треньор и да го вземе за консултант ми се вижда по-добре.
Потребители, разглеждащи този форум: Ioan912, Plamen_i00, Serafim, W84me и 10 госта