Колкото и да се заяждате, днес гледахме мач между два посредствени отбора. Това е истината. "Левски" и ЦСКА са грандове в минало време.
Положението няма да става по - добро, а по - лошо. Много се съмнявам, че ако този мач беше за титлата, щеше да има далеч по - интересни изказвания тук.
Левски София - ЦСКА - 0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски София - ЦСКА - 0:1 FT
Последна промяна от daniel875 на 08 мар 2014 19:56, променено общо 2 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Re: Левски София - ЦСКА 08.03.2014, 16:15
daniel875 написа:criminal написа:helic написа:и нито едно от нарушенията на Туре не беше за жълт картон през първото полувреме, имам предвид за втория жълт, първия си беше безспорен.
Аз смятам, че Туре направи слаб мач, пропуска, картоните, ненужните нарушения. това обаче е друга тема и няма нищо общо със съдията
Слаб мач на Туре, Божинов и Пелето.
В Бастос има футбол, когато той бе на терена преди да му свърши въздуха отбора игра по друг начин. И Гаджев беше по-освободен в играта си.
Лошото е, че докато влезе във форма ще свърши първенството
Напротив, има и то много. Ако му беше дал втори жълт за разкарване на топката (3 пъти я изритва след картона), нямаше толкова да се изнерви мача. Обаче Левски чакаха съдията и гол да вкара явно. Има господ и той е от ЦСКА, не знам дали знаеш
Естествено, че съдията не бива да бъде обвиняван за загубата. Кабаков е един некадърен арбитър. Нямаше нужда от толкова много картони.
Във футбола се броят головете. След време никой няма да помни кой кого е надиграл.
Искаш да кажеш , че Левски надигра ЦСКА ли

daniel875 написа:Колкото и да се заяждате, днес гледахме мач между два посредствени отбора. Това е истината. "Левски" и ЦСКА са грандове в минало време.
Положенията няма да става по - добро, а по - лошо. Много се съмнявам, че ако този мач беше за титлата, щеше да има далеч по - интересни изказвания тук.
Точно казано,за съжаление.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

criminal написа:daniel875 написа:criminal написа:helic написа:и нито едно от нарушенията на Туре не беше за жълт картон през първото полувреме, имам предвид за втория жълт, първия си беше безспорен.
Аз смятам, че Туре направи слаб мач, пропуска, картоните, ненужните нарушения. това обаче е друга тема и няма нищо общо със съдията
Слаб мач на Туре, Божинов и Пелето.
В Бастос има футбол, когато той бе на терена преди да му свърши въздуха отбора игра по друг начин. И Гаджев беше по-освободен в играта си.
Лошото е, че докато влезе във форма ще свърши първенството
Напротив, има и то много. Ако му беше дал втори жълт за разкарване на топката (3 пъти я изритва след картона), нямаше толкова да се изнерви мача. Обаче Левски чакаха съдията и гол да вкара явно. Има господ и той е от ЦСКА, не знам дали знаеш
Естествено, че съдията не бива да бъде обвиняван за загубата. Кабаков е един некадърен арбитър. Нямаше нужда от толкова много картони.
Във футбола се броят головете. След време никой няма да помни кой кого е надиграл.
Искаш да кажеш , че Левски надигра ЦСКА ли![]()
![]()
![]()
Териториално беше точно така, но игрово - не съвсем. "Левски" беше по - добрият отбор привидно, със сигурност беше по - малко ориентираният на терена.
Много ме е яд, но мисля, че Левски беше по-добрия отбор и през по-голямата част от мача надигра ЦСКА. Нормално е да се радват при положение, че играха доста с човек по-малко и не показаха нищо футболно. Не се заяждам, но не мога да разбера от къде този оптимизъм, че имали играчи и някаква игра. Нашия кокос днес не можа да вкара гол. Някой може ли да ми каже кой от Левски получи червен картон след мача, защото има разминавка- Гаджев или Генков?
Бастош си личи, че има качества, но след като влезе във форма ще си тръгне.
http://www.gong.bg/direktno_game.php?id=5403
helic написа:run1973 написа:цялата ситуация в края на мача беше най-вярно отсъдената от съдията на фона на останалите му груби грешки-стига сте се упражняявали в опити да измиете срама от поредната загуба.има фал на туре срещу мболи.жълти картони и за 2-мата-дадени съвсем правилно и нарушение в полза на ЦСКА-също отсъдено и изпълнено-съдията е отсъдил фал на туре и това беше изпълнено а не удар от вратата
жълти картони и за двамата? Абе пич от кога за замеряне с топка на противников играч, умишлено при това, наказанието е само жълт картон? Не е ли директен червен?
Не,тук става дума за двойно подаване между двамата,къде видя замерване

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
daniel875 написа:Колкото и да се заяждате, днес гледахме мач между два посредствени отбора. Това е истината. "Левски" и ЦСКА са грандове в минало време.
Положенията няма да става по - добро, а по - лошо. Много се съмнявам, че ако този мач беше за титлата, щеше да има далеч по - интересни изказвания тук.
При Левски може би, дори е сигурно, че ще става много лошо, при ЦСКА процеса е обратен на този в Левски, но трябва да сме реалисти: ЦСКА води борба за трето място

Тази тема най - добре я затворете, че е срамно да се гледа този мач последните месеци. То от години не става никакъв мач, но е все по - слабо и по - слабо.
Red joker написа:helic написа:run1973 написа:цялата ситуация в края на мача беше най-вярно отсъдената от съдията на фона на останалите му груби грешки-стига сте се упражняявали в опити да измиете срама от поредната загуба.има фал на туре срещу мболи.жълти картони и за 2-мата-дадени съвсем правилно и нарушение в полза на ЦСКА-също отсъдено и изпълнено-съдията е отсъдил фал на туре и това беше изпълнено а не удар от вратата
жълти картони и за двамата? Абе пич от кога за замеряне с топка на противников играч, умишлено при това, наказанието е само жълт картон? Не е ли директен червен?
Не,тук става дума за двойно подаване между двамата,къде видя замерване
А може ли да ми кажете имаше ли сигнал преди Мболи мсърби да хвърли топката? Аз не чух сигнала. Защото ако е нямало мхм не трябваше да му дават червен картон.
trex написа:Много ме е яд, но мисля, че Левски беше по-добрия отбор и през по-голямата част от мача надигра ЦСКА. Нормално е да се радват при положение, че играха доста с човек по-малко и не показаха нищо футболно. Не се заяждам, но не мога да разбера от къде този оптимизъм, че имали играчи и някаква игра. Нашия кокос днес не можа да вкара гол. Някой може ли да ми каже кой от Левски получи червен картон след мача, защото има разминавка- Гаджев или Генков?
Гаджев