rsk написа:peliforewer написа:rsk написа:Говориш от името на фен, който припозна Литекс, за да се наслаждава на калъфки. За това ли мечтаехте, когато станахте от пребоядисания Литекс? Да сте пред Левски, който от 12 години е в будна кома? Е, заслужаваше си униженията.
Левски е в будна кома защото БФС и НАП , разбирай Боби Михайлов, Бойко Борисов и Делян Пеевски го държаха жив вместо да го оставят да си получи заслуженото.Като говориш за будна кома защо не изкараш колко фирми наляха десетки милиони лева в Левски през тези години.По-правилно е да се каже, че въпреки некадърните Ви ръководители, гореспоменатите + Божков са Спасителите, след това се включиха феновете.На мач на Литекс не съм ходил, доколкото знам са във ВПЛ.
Не, Левски е в будна кома точно заради Борисов и Пеевски. За това и по времето на управлението на ГЕРБ, Левски освен, че натрупа милиони дългове, не спечели абсолютно нищо. Защото Борисов се месеше в клуба и назначаваше собственици, които да го загробват. Не знам кой какви милиони е налял, при положение, че Левски и в момента има огромни дългове.
И в момента, вместо Левски да обяви фалит и да остави с пръст в уста кредиторите си, се опитва да се стабилизира. За да не последва съдбата на ФК Лупи, който ограби държавата с над 13 милиона.
Тоя Литекс във ВПЛ е толкова Литекс, колкото ЦСКА с тирето е ЦСКА. Точно николко. Не мисли, че сме забравили как Литекс се прекръсти на ЦСКА-София, а Ботев Луковит на Литекс.
Фенчетата на ловешкото клубче е крайно време да разберете, че една лъжа и милион пъти да се повтори, пак си е лъжа.
А за феновете на Левски си прекалено малък да говориш, пелифореwер.
И за да не пропусна Боби Михайлов - толкова има да му благодарите, че не е истина. Довлече някакъв белгийски палячо, който да направи първенство, само за да вкара тая перверзия, наречена ЦСКА-СОФИЯ във футболния елит. За да има Бойко Борисов спокойствие, че фенчетата на ЦСКА няма да вдигат шум.