Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Много рано днес са се активизирали привържениците на ФК " Най-много втори места " :)
-
peliforewer
- Контакти:
rsk написа:С ЦСКА тире София се занимаваме.
Това тире много дълбоко ви е влезнало.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
Това го казваш от позицията на фен на носителя на златен калъфка дубъл? :/
Пелифореуер, повод за гордост ли е това, че Литекс е правоприемник на ЦСКА? Страшно дълбоко ни е влязло вашето тире. Откакто припознахте Литекс, нижете успех след успех. Изключителен просперитет отбелязвате, откакто дойдохте от провинцията.
Пелифореуер, повод за гордост ли е това, че Литекс е правоприемник на ЦСКА? Страшно дълбоко ни е влязло вашето тире. Откакто припознахте Литекс, нижете успех след успех. Изключителен просперитет отбелязвате, откакто дойдохте от провинцията.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:Това го казваш от позицията на фен на носителя на златен калъфка дубъл? :/
От позицията на рекордьор по втори места за цялата история на футбола у нас.
Факт както вика Санди:)
Предпочитам 100 втори места пред ловешки изпълнения от най-срамен вид. Или "лайнарщина", както казваше един тартор от агитката ви.
- LoveAndPeace
- Контакти:
gihuelo написа:rsk написа:Това го казваш от позицията на фен на носителя на златен калъфка дубъл? :/
От позицията на рекордьор по втори места за цялата история на футбола у нас.
Факт както вика Санди:)
И това от фен на 6 годишен отбор с 5 втори места :))))
-
peliforewer
- Контакти:
Говоря от името на фен на отбор който през последните години винаги е бил пред Левски в класирането за шампионата.Говоря от името на фен на отбор който единствен плаща милиони лева за да може да си ползва базите.
W84me ( Блатер) ..
Говориш от името на фен, който припозна Литекс, за да се наслаждава на калъфки. За това ли мечтаехте, когато станахте от пребоядисания Литекс? Да сте пред Левски, който от 12 години е в будна кома? Е, заслужаваше си униженията.
-
peliforewer
- Контакти:
rsk написа:Говориш от името на фен, който припозна Литекс, за да се наслаждава на калъфки. За това ли мечтаехте, когато станахте от пребоядисания Литекс? Да сте пред Левски, който от 12 години е в будна кома? Е, заслужаваше си униженията.
Левски е в будна кома защото БФС и НАП , разбирай Боби Михайлов, Бойко Борисов и Делян Пеевски го държаха жив вместо да го оставят да си получи заслуженото.Като говориш за будна кома защо не изкараш колко фирми наляха десетки милиони лева в Левски през тези години.По-правилно е да се каже, че въпреки некадърните Ви ръководители, гореспоменатите + Божков са Спасителите, след това се включиха феновете.На мач на Литекс не съм ходил, доколкото знам са във ВПЛ.
W84me ( Блатер) ..
-
Blue_Blood84
peliforewer написа:Говоря от името на фен на отбор който през последните години винаги е бил пред Левски в класирането за шампионата.Говоря от името на фен на отбор който единствен плаща милиони лева за да може да си ползва базите.
Да си бяхте останали в Ловеч да си ползвате безплатно вашата база. Тая е на покойника цска и вие като гости от града на люляците трябва да си плащате.