Странно или не, джобовете на микренския не са бездънни, а Литекс Комерс не може да налива кредити в Тирето вечно. Затова търсете липсващото звено и за известно време се наредете пред неговия цип, белким го придумате и изкарате някой лев да има до Коледа. Не искам да фалирате преди 01.04.2023, нито пък да ви върнат в Ловеч дотогава. Абсурд!
Все ще преживея още една година без кюфтаците в село Български извор, но Тирето трябва да остане на Софията до първата копка на новия Гранде Мега Еко Той Арена.
Не разсуждувайте тука, припоци, ами дирете църния, че ви трябва свежа пара.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
1914.1902 написа:gihuelo написа:Ама ти видя ли я клаузата ? Или четеш сайтове?
А ти видя ли, че няма клауза? Или четеш сайтове?
Като я видя с очите си тогава ще повярвам че е истина това.
- damyanov1963
gihuelo написа:1914.1902 написа:gihuelo написа:Ама ти видя ли я клаузата ? Или четеш сайтове?
А за кой пореден път вярваш, че ще имате нов стадион, без да си го видял с очите си?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
TristaNNN написа:Странно или не, джобовете на микренския не са бездънни, а Литекс Комерс не може да налива кредити в Тирето вечно. Затова търсете липсващото звено и за известно време се наредете пред неговия цип, белким го придумате и изкарате някой лев да има до Коледа. Не искам да фалирате преди 01.04.2023, нито пък да ви върнат в Ловеч дотогава. Абсурд!
Все ще преживея още една година без кюфтаците в село Български извор, но Тирето трябва да остане на Софията до първата копка на новия Гранде Мега Еко Той Арена.
Не разсуждувайте тука, припоци, ами дирете църния, че ви трябва свежа пара.
Пари бол бе :)
Пак не си разбрал нищо !
Тити плати ли за екипировката или и там ще събирате от ароматизатори?
Скъсаняци, докога на Боровец и в Правец бе ? Ма 50-60 бимберици ли нямате ? Вземете от Джуджи на лихва , може и от Гела.
damyanov1963 написа:gihuelo написа:1914.1902 написа:gihuelo написа:Ама ти видя ли я клаузата ? Или четеш сайтове?
А за кой пореден път вярваш, че ще имате нов стадион, без да си го видял с очите си?
Тук можеш сам да си отговориш :) Като ти с козирката :)
Пари бол бе :)... .
Ох, сладките ми те, припочета, как безпощадно ще ви набивам тия думи в нахаканите оранжеви мутри след време, ако изобщо някой оранжев посмее да излезе от дупката тогава.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Пари бол ?! :D :D
А не могат да оправят една трева и едни храсти по трибуните.
1914.1902 написа:Пари бол ?! :D :D
НА ТРИМЕРЪ! :))
[offtopic]
[/offtopic]
1914.1902 написа:Пари бол ?! :D :D
Ама сме в Австрия на подготовка а не Говедарци , нали? То пари трябват за там . :)
gihuelo написа:1914.1902 написа:Пари бол ?! :D :D
Ама сме в Австрия на подготовка а не Говедарци , нали? То пари трябват за там . :)
Ама някой от нас казва ли, че имаме пари бол? : )