Респект!
Голям бой над отбор от 4-та дивизия на Австрия!
Грандиозно с 4:3, ще се помни.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Тирето като ги гледам тая година борба за бараж от долната половина.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
peliforewer
- Контакти:
Eminem написа:Разбира се, че ни вълнува, след като искате да строите в парк.
Винаги сте били загрижени за парковете в България, направо не знам как допускате да се строи в парк Лаута и как сте позволили да се направи стадион в парк Аязмото в Ст.Загора.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
peliforewer написа:Eminem написа:Разбира се, че ни вълнува, след като искате да строите в парк.
Винаги сте били загрижени за парковете в България, направо не знам как допускате да се строи в парк Лаута и как сте позволили да се направи стадион в парк Аязмото в Ст.Загора.
Явно никога не си ходил в Стара Загора. Парк "Аязмото", е близо до стадиона. Над него към Средна гора (на север), има и тенис игрища, болница и футболни терени. Явно нямаш представа какво е това парк :), както ги хванах и твоите нещастни съфенове, ники свинята и яворчо, че лъжат за много стадиони - особено за Паркен в Копенхаген, ти си същият лъжец.
peliforewer написа:Eminem написа:Разбира се, че ни вълнува, след като искате да строите в парк.
За Стара Загора не зная, но знаеш ли границите на парк Лаута и че там нито едно спортно съоръжение непопада в същите?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- delqnski47
- Контакти:
W84me написа:Тирето като ги гледам тая година борба за бараж от долната половина.
И на баража за Ойропа ви чокаме
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Абе по-добре не ни чакайте, че пак после ще слушаме как сте продали мача, полусезона, сезона и т.н.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- obi4am_pirin
- Контакти:
LoveAndPeace написа:obi4am_pirin написа:LoveAndPeace написа:obi4am_pirin написа:LoveAndPeace написа:obi4am_pirin написа: Не коментират счетоводен баланс, а познания по футбол
Познания по футбол ли коментираш с това кой къде играл ?
Прав си!На случаен принцип ги купуват...на килограм и каквото се падне! Може и по физическо да не се е събличал, но ако има късмет подписва с Атлетико Мадрид.Всичко е лотария във футбола, те и Гибралтар за това така злощастно 1:1 понеже им се падна да играят срещу Гонзо
Ясно :))))
Та Клоп в кои отбори са го купили , защото не е като да няма познания по футбол ? 3 години в Реал , 10 в Милан ?
Ти си голям, не ти си невероятен... Сравняваш немския футбол с българския? Капацитета при нас е ниво Гибралтар. Дешифровчик ще им трябва в БиеФиеСието когато Клоп заговори за футболистите си като за ментални зверове.
Това казано от човек , който обвързва това къде един играч е играл с това какъв ръководител ще е :)))
А не ве!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Добро утро на всички колеги от форума.
Без да се заяждам ,но изгледах с интерес вчерашната пресконференция на ЦСКА-София и партньора има.
Първо няма лошо да има чуждестранен партньор ,който да управлява проекта.
Но поне в мен възникнаха няколко въпроса, чиито отговори аз лично не научих от пресконференцията и ще бъда благодарен, ако някой колега може да помогне:
- Само на мен ли ми направи впечатление неприсъствието на пресконференцията на представител на ММС. Все пак собственик и на стадиона и на парцела е ММС.
- Само на мен ли ми направи впечатление, че според обявеното на пресконференцията ФК ЦСКА-София не е страна в договора и формално не участва в проекта. Аз лично останах с впечатление(поне така разбрах),че договора е между собствениците на ЦСКА-София и мениджърската компания . Няма лошо но 30 години са доста дълъг период от време и какво се случва при смяна на собствеността на клуба.
- Лично на мен не ми стана ясно какви са изгодите за мениджърската компания(ясно че те си търсят печалбата) . Преди 10-на година същите тези хора искаха по гарантирани 6 млн лв на година от клуба/клубовете които ползват управлявания от тях стадион. Едва ли в момента цените им са по-ниски.
- Аз лично останах с впечатление ,че проекта е вече готов, от пресконференцията останах с впечатление ,че работата по проекта ще започне на 1.Юли.2022. Преди време ГГ обяви, че вече са получени всички възможни разрешения - тук определено някой лъже.
- На мен не ми стана ясно дали вече е получено разрешение за строеж на подземен паркинг на територията на парка.
Без да се заяждам ,но изгледах с интерес вчерашната пресконференция на ЦСКА-София и партньора има.
Първо няма лошо да има чуждестранен партньор ,който да управлява проекта.
Но поне в мен възникнаха няколко въпроса, чиито отговори аз лично не научих от пресконференцията и ще бъда благодарен, ако някой колега може да помогне:
- Само на мен ли ми направи впечатление неприсъствието на пресконференцията на представител на ММС. Все пак собственик и на стадиона и на парцела е ММС.
- Само на мен ли ми направи впечатление, че според обявеното на пресконференцията ФК ЦСКА-София не е страна в договора и формално не участва в проекта. Аз лично останах с впечатление(поне така разбрах),че договора е между собствениците на ЦСКА-София и мениджърската компания . Няма лошо но 30 години са доста дълъг период от време и какво се случва при смяна на собствеността на клуба.
- Лично на мен не ми стана ясно какви са изгодите за мениджърската компания(ясно че те си търсят печалбата) . Преди 10-на година същите тези хора искаха по гарантирани 6 млн лв на година от клуба/клубовете които ползват управлявания от тях стадион. Едва ли в момента цените им са по-ниски.
- Аз лично останах с впечатление ,че проекта е вече готов, от пресконференцията останах с впечатление ,че работата по проекта ще започне на 1.Юли.2022. Преди време ГГ обяви, че вече са получени всички възможни разрешения - тук определено някой лъже.
- На мен не ми стана ясно дали вече е получено разрешение за строеж на подземен паркинг на територията на парка.
Сигурен ли си ,че стадионите на Берое и Локомотив(Пд) са в границите на парк или само граничат с парк?- Я провери пак:))