Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
peliforewer
- Контакти:
Re: Без цензура!
Sstefanov написа:peliforewer написа:rsk написа:Баш топ схемаджиите ще правят стадиона. Да се обадят на чичо Венци да го питат неговият как е :)))))
Пелифореуър да ми пусне пак линк от Уикипедия.
Не само, че стадион няма да има, ама ще има цирк.
Какво да правим като Главболгарстрой и Магистрали Шумен не се съгласиха да строят Армията, а ние да им плащаме 20 години с процент от продадените билети.
Изключително тъп отговор на супер ограничен човек, рядка порода си. Аре на бас, че няма да имате стадион до 2025, за каквото кажеш. Както още декември ти казах, че ще се разпърдите до средата на май.
От твоята уста това е комплимент за мен.Оставам с впечатление, че строежа на новият стадион на ЦСКА повече вълнува сините фенове, много сте напрегнати.Двете споменати фирми от мен построиха ли ви сектор, вие бихте ли барабана, че ще им плащате следващите двадесет години с продажба на билети, но аз съм тъп и ограничен, а вие сте умните и красивите.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Разбира се, че ни вълнува, след като искате да строите в парк.
Eminem написа:Разбира се, че ни вълнува, след като искате да строите в парк.
Ко прайш тука тогава...!?
Беги бърже, че скоро семейство кълвачи ще излюпят поколението и имат нужда от акушерство...!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:Eminem написа:Разбира се, че ни вълнува, след като искате да строите в парк.
Беги бърже, че скоро семейство кълвачи ще излюпят поколението и имат нужда от акушерство...!
Това ли беше най-доброто, което измисли ?
Eminem написа:ugly bug написа:Eminem написа:Разбира се, че ни вълнува, след като искате да строите в парк.
Това ли беше най-доброто, което измисли ?
Е, как...!?
Нали трябва да се грижим за спокойствието на мравките и популацията на сивите гъски....?
Все някои ще е първи. Дано да повлече крак и другите да се размърдат . Пловдив строят...Варна строят.... Разград отдавна ...София 2та уж най големи клуба не могат да намерят инвеститор. До Герена ще има такава хубава метро станция. Би трябвало да има и хубав модерен стадион.
Вълчан написа:Все някои ще е първи. Дано да повлече крак и другите да се размърдат . Пловдив строят...Варна строят.... Разград отдавна ...София 2та уж най големи клуба не могат да намерят инвеститор. До Герена ще има такава хубава метро станция. Би трябвало да има и хубав модерен стадион.
Варна трябваше да е готов още 2010 година.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Вълчан написа:На финала са......основите ги има.
МИрси!