Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот rsk » 20 юни 2022 13:11

peliforewer написа:
rsk написа:
peliforewer написа:Данаилчо, публика няма да видите въпреки милионите дето налива Цеката.

Вие понеже сте еталон за посещаемост...

Ако критерият е финала за Купата, значи сме еталон.

По-тъпо нещо не бях чувал от бая време, поздравления.
Същото могат да кажат онези от Разград за някой от мачовете им за ШЛ.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 юни 2022 14:06

Не знам какво те учудва. Тоя припок преди време беше писал, че припоците ходели на мач на Тирето само, когато се налагало. :))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 20 юни 2022 14:15

От мен загубиха и минималното позитивно отношение, откакто го налапаха на приятелките си от малякия. Разбирам, ако дойде някой голям отбор като Челси, Ливъра, Реал, Лацио, Рома и т.н. да играе срещу неподкрепян от теб бг отбор, да викаш за тях (е, не го разбирам много, ама да речем, че го приемам). Ама да ти идват маляки, манафи и шумадийци и ти да им правиш ми-ми - е, не го разбирам. Та аз бях на стадиона на умрялото дружество в мача им с Бешикташ, при положение че и тях не ги понасях (е, не колкото Тирето) - все пак са български отбор, играещ в ЕКТ. Припоци, сър!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 юни 2022 14:23

TristaNNN написа:Не знам какво те учудва. Тоя припок преди време беше писал, че припоците ходели на мач на Тирето само, когато се налагало. :))

Например за купата за да гледат Левски и Мъри и след това за да замерват техните афроевропейци с банани и други екзотични плодове. :)))
Последна промяна от realno на 20 юни 2022 14:31, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 юни 2022 14:29

TristaNNN написа:
BRF написа:
TristaNNN написа:
Sstefanov написа:... Чорбетата и те трябва да избушат македонците.

Бе, само ти ли в тоя форум не разбра, че вече няма чорбета, а същите станаха припоци, ребрандираха се?
Ще избушат те, 200 човека на стадиона, на ГГ ципа... или най-много да избушат растите на липсващото звено между маймуната и човека с някой банан.

На от ей такива малоумни постове,голяма част от говедата едвам стигнаха до София по Тракия на финала!

Важното е, че са стигнали, подкрепили са отбора, радвали са се на победата, а вие пак си оставате припоци.

И без това беше втръснало да е безинтересен тоя мач,поне взехте една победа!Пък вие си оставате отбора на ДС и всичко мръсно и задкулисно в тази държава,независимо коя е годината!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 юни 2022 14:45

Маскирания Ловеч се развива в правилна посока. Какво по - важно от пресслужбата на един клуб, особено щом лично сина на Ганчев се е заел с въпроса. :)))

"Разкритие: Ето кой лично е поканил Флорина Иванова на работа в ЦСКА"
"Журналистът Флорина Иванова е получила покана да работи в ЦСКА лично от сина на Гриша Ганчев – Данаил."
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 юни 2022 14:57

Наследниците на избития от тях АС23, дето ни обвиняват че сме се оплаквали от репресии по времето на соца, непрекъснато се оплакват от такива след него. Въпреки, че на нас ни изгониха двама собственика, когато отбора ни тръгваше напред, а на тях им докараха друг отбор и им направиха нова първа лига, за да влезнат направо в нея от В група.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 20 юни 2022 15:19

TristaNNN написа:Не знам какво те учудва. Тоя припок преди време беше писал, че припоците ходели на мач на Тирето само, когато се налагало. :))

Вие също ходите когато се налага, ако не ви пареше на задните части дали щяхте да ходите толкова много.Ако вие сте с амнезия и забравихте колко бяхте преди да Ви подплашат с фалит, аз помня и снимки съм пускал тук, ако се наложи пак ще ви ги припомня.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 20 юни 2022 15:30

damyanov1963 написа:Наследниците на избития от тях АС23, дето ни обвиняват че сме се оплаквали от репресии по времето на соца, непрекъснато се оплакват от такива след него. Въпреки, че на нас ни изгониха двама собственика, когато отбора ни тръгваше напред, а на тях им докараха друг отбор и им направиха нова първа лига, за да влезнат направо в нея от В група.

Горките наследници на милицията, цял живот репресирани и преди и сега.Всичко им се дава безсрочно и безвъзмездно, строителни фирми им строят безплатно, а собствениците който ви ги води, той ги гони ,а за вас остава само финансовата лепта.Явно е истина, че който се допре до вас изгаря.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 юни 2022 15:40

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:Наследниците на избития от тях АС23, дето ни обвиняват че сме се оплаквали от репресии по времето на соца, непрекъснато се оплакват от такива след него. Въпреки, че на нас ни изгониха двама собственика, когато отбора ни тръгваше напред, а на тях им докараха друг отбор и им направиха нова първа лига, за да влезнат направо в нея от В група.

Горките наследници на милицията, цял живот репресирани и преди и сега.Всичко им се дава безсрочно и безвъзмездно, строителни фирми им строят безплатно, а собствениците който ви ги води, той ги гони ,а за вас остава само финансовата лепта.Явно е истина, че който се допре до вас изгаря.

Прав си. Когато фактите говорят и Боговете мълчиме.
Ангел Солаков, който ни помагаше изгоря от МВР, а Милко Балев, който искаше да ни затрие влезе в затвора.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”