Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот NOMER14 » 20 юни 2022 11:10

Като видях прозрачния и реещ се някъде поглед на Бербатов и като чух мънкащия му глас с клишета на пресен футболист, превключих канала. Случайно попаднах, щото търсех волейбол по максовете.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 20 юни 2022 12:05

NOMER14 написа:Като видях прозрачния и реещ се някъде поглед на Бербатов и като чух мънкащия му глас с клишета на пресен футболист, превключих канала. Случайно попаднах, щото търсех волейбол по максовете.

Не ги гледам тези там, само си крещят!
Изображение

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 20 юни 2022 12:08

peliforewer написа:Данаилчо, публика няма да видите въпреки милионите дето налива Цеката.

Вие понеже сте еталон за посещаемост...
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 юни 2022 12:25

Някой може ли да извади мачовете между Гонзо и тези тримцата?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 20 юни 2022 12:46

NOMER14 написа:Някой може ли да извади мачовете между Гонзо и тези тримцата?

Не си им оценил качествата ли, нека да говорим сериозно.Кариерите в Европа са най-точния критерии, звезди от регионално значение с 4 гола за националния отбор за 10 години няма как да ги сравняваме с Мартин, Стилиян и Бербатов.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 юни 2022 12:46

Барбуков говори сладки приказки, омайва с разни обещания, та може би затова припоците така въздишат по него. Те обичат сладките обещания и розовия балон, друго не им трябва.
Трябвало диалог - Абе, какъв диалог може да има между футболен ерудит като Станимир Стоилов, мутра и схемаджия като Стефко и отявлен тъпанар като Величко Дихонов, примерно?
Трябвало държавата това, трябвало държавата онова - ми кандидатирай се за депутат, основи си партия или се набутай в съществуваща такава, ма не ми обяснявай как ще накараш държавата да се разработи в полза на футбола, при положение, че се цаниш за президент на БФС. Айде да правим малка разлика между държавата и БФС-то.
И нито една от четирите мишки за пореден път не повдига темата с футболната измама на века - Тирето!
Припокът Вълчев пък не се сдържа да покаже к*рвенското в себе си - Мислите ли, че ако ЦСКА-София и Левски имали обща позиция по важни въпроси, това непременно трябвало да се вземе под внимание от БФС. Разбирайте, говедата са лоши, щото не те подкрепят официално и публично, отцепници от посоката към доброто, един вид.
Трябвало да се обърне внимание на клубните ДЮШ и да имало правила за родното. Добре. На въпрос как ще накараш ГГ и Домуса да налагат българчета - Еее, ама ние няма нищо да налагаме, не е демократично. Ние трябва само да ги стимулираме. :)) Как ще стимулираш микренския да се откаже от препродажбата на негри, заради което всъщност се набута на Софията по цървули?
Въобще, слушайте си сладките барбукови блянове и си му вярвайте.
Последна промяна от TristaNNN на 20 юни 2022 12:53, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 20 юни 2022 12:48

rsk написа:
peliforewer написа:Данаилчо, публика няма да видите въпреки милионите дето налива Цеката.

Ако критерият е финала за Купата, значи сме еталон.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 20 юни 2022 12:55

TristaNNN написа:Барбуков говори сладки приказки, омайва с разни обещания, та може би затова припоците така въздишат по него. Те обичат сладките обещания и розовия балон, друго не им трябва.
Трябвало диалог - Абе, какъв диалог може да има между футболен ерудит като Станимир Стоилов, мутра и схемаджия като Стефко и отявлен тъпанар като Величко Дихонов, примерно?
Трябвало държавата това, трябвало държавата онова - ми кандидатирай се за депутат, основи си партия или се набутай в съществуваща такава, ма не ми обяснявай как ще накараш държавата да се разработи в полза на футбола, при положение, че се цаниш за президент на БФС. Айде да правим малка разлика между държавата и БФС-то.
И нито една от четирите мишки за пореден път не повдига темата с футболната измама на века - Тирето!
Припокът Вълчев пък не се сдържа да покаже к*рвенското в себе си - Мислите ли, че ако ЦСКА-София и Левски имали обща позиция по важни въпроси, това непременно трябвало да се вземе под внимание от БФС. Разбирайте, говедата са лоши, щото не те подкрепят официално и публично, отцепници от посоката към доброто, един вид.

От цялата тирада разбрах, че Мъри Стоилов бил ерудит.Благодаря за това, че ме разсмя в понеделник.
W84me ( Блатер) ..

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 юни 2022 12:58

peliforewer написа:
rsk написа:

Ако критерият е финала за Купата, значи сме еталон.

Eталон са тренировките ни. На тях посещаемостта е по - висока от посещаемостта ви на официален мач. Да не говорим за контролите ни. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 юни 2022 13:00

peliforewer написа:
TristaNNN написа:Барбуков говори сладки приказки, омайва с разни обещания, та може би затова припоците така въздишат по него. Те обичат сладките обещания и розовия балон, друго не им трябва.

От цялата тирада разбрах, че Мъри Стоилов бил ерудит.Благодаря за това, че ме разсмя в понеделник.

Спрямо селското ви ръководство е направо Айнщайн. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”